Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 589
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Изненада получи Таня - оферта за бетонобъркане.😹😹😹

# 346
От промото...Василена и Никифор са се виждали определено, най-вероятно служебно, защото тя му каза здравейте хаха, а той каза, че има голям проблем Joy. Само да не се окажат далечни роднини, че ще завъртим сапунката Joy

# 347
  • Terra incognita
Тези двамата да не би да се познават Rolling Eyes

Да не се окажат втори браровчеди, примерно😂
Противността им може да се окаже обща семейна черта, а не просто съвпадение 😂

# 348
Може и служебно да е, тя нали дрехи внася изнася от чужбина /Италия/ пък той работи  в спедиторска фирма, или на летището така и не разбрах точно.
Може и някой скандал да му е вдигнала Laughing

# 349
Ако служебно са се срещали- със сигурност нямат високо мнение един за друг! Хаха
Като нищо и да са роднини, но пък тя му говори на Вие- да не е роднина на бащата на детето й или пък негов слижител?😀

# 350
  • Terra incognita
Тя нали си "пазари" дрешките от Италия. Онзи може да й е конфискувал стоката от някое пътуване.
Ама нищо. Е, ся вече, ще падне далаверата.

# 351
  • Sofia
Нямам търпение да видя какъв бъркоч са сътворили с последните.

# 352
  • Тра-ла-ла
Големи сценарии спретнахте. Падам от смях Laughing

# 353
Според мен, са се усетили "сватовниците",че между тези двама души няма да се получи нищо.И умишлено сега така го режисират сякаш има драма някаква  между тях,за да има по висок зрителски рейтинг.Аз малко съм си Тома неверни и не вярвам на нито едно реалити,всичко е режисирано за рейтинга.

# 354
Никифор каза "не съм очаквал да видя такова нещо"...а не този/такъв човек, та какво ли е станало... Едва ли нарича Василена "нещо".
Иначе и двамата са ми един дол дренки на външен вид. Даже той като че ли е по-сносен или поне с правилни черти.

А Светозар защо няма жилище, че не съм гледала в началото?

# 355
  • Terra incognita
Е то няма нужда да си Тома Неверни. И децата знаят, че всичко е за рейтинг, а не за потупване по рамото.

# 356
Светозар на профилната си у фейса се е докарал на Кевин Костнър. Абе има представителна външност, висок, едър мъж, сигурно и затова Таня го хареса от пръв поглед. Сигурно се е чудила какъв ли чичак са й избрали...

# 357
  • Тра-ла-ла
Все трябва да има и 3та двойка...иначе с какво ще пълнят предаването 3 месеца? От друга страна...нали се споменаваше в началото, че двойките били 4 newsm78

# 358
Светозар много преиграваше, според мен, а и с мечешкото си чувство за хумор и поглед на някакъв сметкаджия - действа много отблъскващо.
Една жена от неговите гости, когато поздравяваше булката каза, че той бил много забавен🤣. Самата булка сякаш беше пила успокоителни, не ми звучеше особено убедително, когато сподели, че всъщност го харесва😁

# 359
Василена да не му е казала, че има дете, защото казва "Извини ме, ситуацията е такава!"?

Общи условия

Активация на акаунт