Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 763
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Произволни снимки на участниците стигнали до последния кастинг.
Мисля, че прекалено много се вглъбявате в някакви си снимки, част от евтина компютърна анимация на фона.

Кое е по-вероятно според вас?
1. Да са нацъкали снимки на кандидатите от последния кастинг да се въртят за фон
или
2. 2-ма души да са решили, че не се харесват толкова, че да не могат да изкарат 4 седмици заедно и да са решили, че е по-добре да платят *** ***лв неустойка вместо това?

# 91
Не вярвам да лъжат от екипа, когато са казали, че двойките са 4-ри. Предвид че съфорумката е била на една от сватбите и там са го коментирали.

# 92
Не гледам внимателно ,но ми се струва , че момичетата ще са недоволните ,не момчетата.

Точно с такова впечатление останах и аз. Сякаш целта на този сезон е да намерят жени на „отчаяни“ от безсексие мъжлета, а дали самите те подхождат и могат да дадат нещо на жените... Много важно.
Поне като гледам жените, едва ли са приритали точно за секс. Не виждам това, което на тях им липсва обаче...

# 93
  • Телиш/Плевен
Произволните снимки щяха да са на всички, стигнали до последния кастинг. Щом се въртят точно четири двойки (три от които са тези, които излъчват в момента), не ми се струва съвсем произволно. Плюс информацията на съфорумката, която също се учуди, че са останали три двойки, вместо първоначално обявените четири.

# 94
  • София
w00x, едно и също въртиш. Не са длъжни всички да смятат като теб. Аз също смятам, че е имало 4 двойки и са се измъкнали без неустойки.

# 95
Добре де, всичко може да се случи на човек – здравословен проблем, загуба на близък човек... Явно е имало основателна причина четвъртата двойка да се откаже. Ако целта на включването е била ПР на някой от тях – още повече.

# 96
Т.е. нямаш право да избягаш, ако не ти харесва младоженецът/булката? Ще трябва да плащаш неустойки?
В сръбския вариант на предаването пък им дават 5 минути да си поговорят  и след това ги питат дали са съгласни и чак тогава се женят. Аз гледах около 8 двойки и само една се хареса от пръв поглед и се ожениха. Имаше потресаващи откази.

# 97
И аз ги гледам и повечето са потресаващи. А последната двойка са като извадени от Курило.

# 98
  • Телиш/Плевен
Има и друго - едно е да си представяш как ще станат нещата, съвсем друго е, когато станат реалност. И като си дадеш сметка, че всичко това ще бъде записано и някаква част от него излъчено, съвсем нормално е да се откажеш, ако смяташ, че ще се злепоставиш. Да, на някого може да му се струва дреболия да съжителства с непознат човек няколко седмици, но не всеки разсъждава така. Изброените от Как' Сийка обстоятелства пък са съвсем основателни причини някой да се откаже от участие в такова предаване.

# 99
Има ли някакъв линк към сръбското предаване? Къде мога да го намеря?

# 100
# 101
Благодаря за линка, много е забавно!!! "Брак на невидено"

# 102
  • Пловдив
Моето впечатление от снощния епизод е че ,  Мерал се е записал наистина за да си намери жена , докато Ивана  се е записала за да  пробие в бранша. Като певица обаче е доста зле. Първоначално и двамата доста се харесаха според мен , накрая обаче М като че ли не се усмихваше толкова.

# 103
Добре де, всичко може да се случи на човек – здравословен проблем, загуба на близък човек... Явно е имало основателна причина четвъртата двойка да се откаже. Ако целта на включването е била ПР на някой от тях – още повече.

Аз смятам, че е имало избрана резервна двойка, която да замени някоя от основните в случай на отказ или форсмажорни обстоятелства с някой от титулярните участници.

# 104
  • Sofia
Майката на Мерал беше много мила. Кумата на Ивана никак не беше щастлива от случващото се.

Общи условия

Активация на акаунт