Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 778
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Добре де, всичко може да се случи на човек – здравословен проблем, загуба на близък човек... Явно е имало основателна причина четвъртата двойка да се откаже. Ако целта на включването е била ПР на някой от тях – още повече.

Аз смятам, че е имало избрана резервна двойка, която да замени някоя от основните в случай на отказ или форсмажорни обстоятелства с някой от титулярните участници.

И къде е резервната двойка щом предполагаемата 4та се е отказала според мнението на всички освен мен? Които имат информация от един и същи човек, между другото.

Или те и другите двама са ги юрнали по магазините да пазаруват, да съобщават на познати, но накрая са им казали "Еми не, няма да го бъде. Другите 3 не се отказаха".

Убягва ви фактът, че всичко това се случва в рамките на 1 седмица и половина.

# 106
Добре де, всичко може да се случи на човек – здравословен проблем, загуба на близък човек... Явно е имало основателна причина четвъртата двойка да се откаже. Ако целта на включването е била ПР на някой от тях – още повече.

Аз смятам, че е имало избрана резервна двойка, която да замени някоя от основните в случай на отказ или форсмажорни обстоятелства с някой от титулярните участници.

И къде е резервната двойка щом предполагаемата 4та се е отказала според мнението на всички освен мен? Които имат информация от един и същи човек, между другото.

Или те и другите двама са ги юрнали по магазините да пазаруват, да съобщават на познати, но накрая са им казали "Еми не, няма да го бъде. Другите 3 не се отказаха".

Убягва ви фактът, че всичко това се случва в рамките на 1 седмица и половина.

Три двойки са основните, които излъчват, и една резервна, която не е стартирала изобщо.

# 107
4-та двойка за резерва не е като 4 двойки, едната от които се е отказала преди началото на снимките.
Разликата е от тук до небето.

# 108
В повечето чужди поредици са повече двойки.
Моята теория също е , че 4-тата двойка е резервна и са се колебали между НиВ и тях.
W00x , а ти успя ли да видим договора? И какво точно представлява? Беше писал, че по стечение на обстоятелствата не си успял да подпишеш предварителния , но имаш ли представа какво точно пише в последния?

Погледнах профила на Василена. На 28.01 е била някъде на почивка с море. Вероятно меденият месец. Изглежда една вяла на снимките.

# 109
Поне на по една екскурзия ще отидат .

# 110
В повечето чужди поредици са повече двойки.
Моята теория също е , че 4-тата двойка е резервна и са се колебали между НиВ и тях.
W00x , а ти успя ли да видим договора? И какво точно представлява? Беше писал, че по стечение на обстоятелствата не си успял да подпишеш предварителния , но имаш ли представа какво точно пише в последния?

Погледнах профила на Василена. На 28.01 е била някъде на почивка с море. Вероятно меденият месец. Изглежда една вяла на снимките.

Той е само един договор за участие. Не успях да го видя, но знам какви са неустойките и също така, че е доста обемист. Към 15-20 страници, та доста клаузи са застъпени вътре и със сигурност са си вързали гащите срещу такива, на които им изстиват краката преди да влезнат в обредния дом. Simple Smile

# 111
Честито, Ивана и Мерал!🎆🎆🎆Бъдете много щастливи заедно!🍀🍀🍀 и Много Влюбени!💖💖💖
Много се зарадвах, как се приеха един  друг!
Харесаха ми, като двойка!

# 112
Да се включа и аз...
По отношение на Ивана и Мерал - ако за него бяха избрали също туркиня, мисля че щеше да е доста по-интересно за гледане.
Там вариантите са два - да го "съберат" с някое момиче от турските села или пък със съвременна жена, успяла в професията си. Който и от двата да бяха избрали, щеше да е по-добре.
Това според мен.

# 113
Приятелката на Ивана... Я кажи, да не си ти девойката, която хвана букета Wink

# 114
  • София
Знае ли се кога са правени снимките?

# 115
Януари 2019та ако се не лъжа.

# 116
Гледах сръбския формат, там е малко по-различно. Хващат една двойка, разказват  за всеки един от тях, женят или не, сватбено пътешествие в един епизод. И така за много двойки, но тези, които гледах бяха даже по-възрастни от Таня и Светозар, масово бяха над 50-те, даже един симпатяга беше на 65.

# 117

Февруари месец.

# 118
Някой от двойките спомена за сватба в края на Януари /27-ми ако не се лъжа/.

# 119
Някой от двойките спомена за сватба в края на Януари /27-ми ако не се лъжа/.

Да, точно така, събота 26-ти, което е Януари. Таня го спомена, когато покани приятелките си.

Общи условия

Активация на акаунт