Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 789
  • 742
  •   1
Отговори
# 120

Ужассссс,та тези какво правят там,че те са стари като баба ми.

# 121
Ужассссс,та тези какво правят там,че те са стари като баба ми.
[/quote]

Интересното е, че само тези се взеха от пръв поглед Grinning

# 122
Е какво като са стари - да лягат и да мрат ли?!? Що за изказване. Те не са ли хора.

# 123
Продължавам да се забавлявам със сръбския вариант - има големи скици. В един от епизодите булката дойде с чук, младоженецът пък се обиди, че тя го отхвърли и почна да подмята, че искал нещо "по-така", а тя куцала тази, младоженката  пък му го върна да видел себе си първо. Доста по-истинско и интригуващо е, дори и заради това, че участват по-възрастни хора.

# 124
Скрит текст:
Продължавам да се забавлявам със сръбския вариант - има големи скици. В един от епизодите булката дойде с чук, младоженецът пък се обиди, че тя го отхвърли и почна да подмята, че искал нещо "по-така", а тя куцала тази, младоженката  пък му го върна да видел себе си първо. Доста по-истинско и интригуващо е, дори и заради това, че участват по-възрастни хора.

Налиии! И аз много им се кефя, особено на водещата. В епизод 4, имаше една госпожа/разведена, с 6 деца/, дето се беше провъзгласила за кралица, Марина се казваше. То беше самочувствие, то беше чудо. Човечеца казва, че има добра душа, а тя лудата като започна да го напада... Направо не знам  как се въздържа да не и плесне един шамар, толкова нагло му говореше.

# 125
Абе да ти кажа водещата според мен малко дразни с тези намигания пред камерата скришно от участниците, грозно ми е подобно поведение, но форматът е замислен доста по-добре и няма дъъълго и предълго разтягане и повтаряне на едни и същи неща като при нас.

# 126
Прегледах набързо комшиите, абе от тия сръбкини, една не ми хвана окото. Нашите мацки в предаването са си цвете.

# 127
  • София
Ивана е онлайн в инстаграм и потвърди, че предаването още се снима в момента и че все още са женени с Мерал. Скоро са се върнали от Мадрид и потвърди, че хубаво са си изкарали.

# 128
Аз уж ги прегледах епизодите, ама на булка с чук не попаднах. Може ли линк, че ми стана интересно?
/до 9-ти епизод само виждам, че има всъщност/

# 129
Ивана е онлайн в инстаграм и потвърди, че предаването още се снима в момента и че все още са женени с Мерал. Скоро са се върнали от Мадрид и потвърди, че хубаво са си изкарали.
Имало е пиячка здраво и на аванта! За Мерал и кльопачка е имало и други работи...
има си хас , да не са си изкарали хубаво. Mr. Green  Joy

# 130
Аз уж ги прегледах епизодите, ама на булка с чук не попаднах. Може ли линк, че ми стана интересно?

https://www.youtube.com/watch?v=8DPtIJ1s34E Булката със чука

https://www.youtube.com/watch?v=292eZBMKCQY Последният засега 11 епизод

# 131
Казаха ли на колко години е булката с чука, изглежда ми много възрастна...

# 132
Продължавам да се забавлявам със сръбския вариант - има големи скици. В един от епизодите булката дойде с чук, младоженецът пък се обиди, че тя го отхвърли и почна да подмята, че искал нещо "по-така", а тя куцала тази, младоженката  пък му го върна да видел себе си първо. Доста по-истинско и интригуващо е, дори и заради това, че участват по-възрастни хора.
Заповядай - ето ги скиците https://www.youtube.com/watch?v=8DPtIJ1s34E
Пардон, вече сте ги пуснали.

# 133
  • София

Наистина се изложи бг предаването, щом превключихме на сръбското...

# 134
Ами четири епизода и само една сватба. Сърбите всеки епизод някого женят и изпращат на СПА почивка.

Общи условия

Активация на акаунт