Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 803
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Казаха ли на колко години е булката с чука, изглежда ми много възрастна...

54

# 136
В епизод 5 на сръбското предаване булката има само няколко зъба. Но пък се харесаха.

# 137
Ох, много се смях със сърбите!
Големи капии са!

# 138
Дайте линк, къде гледате сръбската версия?

# 139
# 140
Ей шшш, ало. Направете си сръбска тема.  #Cussing out

# 141
Във Фейса в страницата на предаването под 1 от клиповете, кумата на Мерал беше коментирала, че ходили за някакви снимки на Ивана ли какво и като си пийнала, казала на младоженеца да се качва в стаята, а тя да остане с дружиките си. Ходили на терапия, но май били пред развод. Много бързо обаче изтри коментарите. Може би имат неустойки за изнесена информация. На първо четене, имам чувството, че са хванали едни по-успели жени с голямо его, за разлика от мъжете. Честно казано, не мисля, че на Мерал и Ивана ще им се получи. Предния сезон май ми хареса повече. Иначе никоя от двойките не остана заедно. И Антония се разведоха, а Веселин има бебенце и жена.

# 142
Мдаа жалко

# 143
  • SF
Значи на този Веселин му се е получило. Simple Smile Станал е по-популярен и по-интересен след предаването.
А Антония и този нейния, на когото забравих името, защо пък не им се получи? Те си бяха подходящи-
Светла и Стефан също бяха подходящи, въпреки че още по време на снимките нещо не се разбраха. Спомням си я в първите епизоди с едни дантели по дънките, а след това с анцузи като него. Simple Smile Той май й беше подарил анцуг за някакъв празник. Ако се бяха срещнали извън предаването, сигурно много щяха да изкарат.

Много ме развълнува сватбата на Мерал и Ивана. Много хубав купон си направиха.
Не искам да знам дали ще останат заедно. Аз мислех, че това е много лош избор на мачмейкърите, а те как си допаднаха... Simple Smile
Много ми е симпатична майката на Мерал и много искам синчето й да бъде щастливо с младото момиче.
Аз много се вълнувах (заедно с нея Simple Smile).
Направи ми впечатление бащата на Ивана, който целуна и прие развълнуваната свекърва. Много симпатичен епизод!

И много се радвам, че нямаше експертни мнения, които да го накъсват, а ни оставиха да гледаме.

Относно сватбарите - едва ли имат някакви ограничения. По-скоро биха се радвали да дойдат повече от 5 автентични гости, защото иначе трябва да подсигуряват платена публика.
Особено по-възрастната двойка, извън приятелите, на които съобщаваа новината, и собствените им деца, едва ли могат  и искат да вдигнат сватба за по 150 човека!
Булката Таня на сватбата си беше сменила роклята, на която се спря.

# 144
Ей шшш, ало. Направете си сръбска тема.  #Cussing out
Алууу, не с такъв тон!

# 145
На Антония и Наско не им се получи, защото чехълът беше много по-тежък, отколкото той можеше да понесе. Имала е запор на заплатата, заради кредит. Отделно е давала от семейните пари и на майка си и на Наско му е дошло в повече да го юрка да си намери по-добре платена работа. Предвид, че тя нищо не прави и си работи в магазина за плочки...

Сръбско предаване на мен си ми харесва много и защо да не се коментира и тук и без друго няма много за дъвкане. Предвид мудността на нашето предаване.

# 146
Кой е този Веселин? За Георги от 1ви сезон ли говорите? Той се запознал с жена си преди началото на формата още, но започнали да излизат след като се е разделил с Гергана (според последния епизод коментари в старата тема и ФБ). На Наско сигурно му е писнало да търпи Антония. Аз по принцип съм спокоен човек, но само като я гледах на моменти се ядосвах. Тя се държеше с него като с малко дете на моменти.

Да ви питам чисто визуално Мерал как ви се вижда и не е ли малко възрастен за Ивана? Според мен е леко пълен така да се каже и 8 години разлика не са чак толкова малко.

# 147
  • Terra incognita
Имат ли дете Антония и Наско? И да, не е редно да обсъждате сръбския формат, защото излишно разводнявате темата, предвид факта, че болшинството не знаем за какво иде реч.

# 148
Нямат дете , те се разведоха 4-5 месеца след предаването.

# 149
Спасил се е Насето, браво. Не е толкова смотан за колкото го мислех.

Общи условия

Активация на акаунт