Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 807
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Спасил се е Насето, браво. Не е толкова смотан за колкото го мислех.
Определено, не е!

# 151
По-скоро не е толкова отчаян и правилно. Добро момче е, ще си намери някоя скромна душа и той след време.

# 152
  • София
Според мен Насето не е бил достатъчно влюбен, затова и е избягал. Ако беше яко хлътнал щеше да си носи и Тонката, и цялата й рода на гръб цял живот. Той е точно такъв типаж

# 153
Приятелката му, която пишеше в темата тогава, каза че имало много силни чувства, но той просто не могъл да изтърпи или нещо подобно. А и сигурно някой му е подшушнал да я маха.

# 154
На мен ми се струва, че в сегашният формат, и трите жени са с доста големи претенции, на които избраните мъже трудно ще отговорят.

# 155
Може ли да ви попитам къде освен на страницата на Нова Телевизия мога да гледам епизодите?
Там ми дава, че ипизодите са позволени само на територията на България.

# 156
Не знам какво толкова му харесвате на този Наско! Simple Smile Наско си беше отчаян и готов на всичко - е, сигурно в един момент и той е усетил, че отсреща не му отвръщат със същия ентусиазъм, но според мен жена му е решила да сложи края. Може би е добронамерено и работливо момче, но е редно и да се опитва да се развива малко. Имал е лошия късмет да има трудно детство, но познавам много хора със сходна съдба, които порастват и започват да се пригаждат към средата, към която живеят. За мен той се държеше инфантилно и очакваше всяка негова постъпка или незнание да бъде извинявана. Едно е да си наивен - друго е глупав, едно е да си непосредствен - друго е да си без задръжки, едно е да си обикновен, друго е да си простоват. Мисля, че до голяма степен той си е виновен за отношението, което допусна. Както и да е - дано има късмет от тук нататък и срещне някоя подходяща!

На мен най-интересната двойка ми бяха Георги и Гергана  - просто защото бяха по-интелигентни и по-дистанцирани. Не ме кефи това да се хвърлиш да се мляскаш  с някого на първата среща и това да се излъчва 1000 пъти, много по-интересно би ми било да наблегнат на личните разговори, на опознаването, на играта на думи, на истинския флирт - да видим как нещата се случват или пък не и защо се получава точно така. Не е чак толкова интересно да гледаме рокли и предварително подготвени речи от роднините, по интересно щеше да бъде да се излъчват скрити погледи, случайно хванати реплики, както и разговори "насаме" в моменти, в които вече са се поотпуснали участниците и разкриват истинските си черти. Георги и Гергана даваха сигнали, че може би ще са интересни в това отношение - дори и с това, че се разминават, но явно решиха да скрият от зрителите истината, пък и продукцията не направи достатъчно усилия да заснеме всичко.

За Ивана и Мерал. На мен ми се стори, че Ивана хареса много повече Мерал, от колкото той нея. Да, външно я харесва и то много, но още се чуди дали е подходяща - някак плахо ми се струва, че подхожда - навсякъде тя първа му подава ръка, първа се навежда да се целунат и т.н. Имам чувството, че в главата му се върти следната мисъл - не е това, което очаквах, но мацката е готина - да се впускам в приключението - пък докъдето тя се навие да стигнем - все ще съм на плюс! Simple Smile хаха

По отношение на религията - мисля, че на баща й не му стана приятно - каквото й да си говорим - стресна го името на Мерал. Имала контакт с турци и мюсюлмани и им познавам донякъде традициите и манталитета и мисля, че мога да преценя семейството на Мерал - повечето мюсюлмани в Бг са добри, работливи хора, на които може да се разчита, отворени са към нас, живеят си мир и разбирателство със съседи и приятели българи и християни. Малко по-различно е когато става въпрос за брак - трудни са смесените бракове, въпреки, че не са са и изключение. Сина да се ожени за жена от другата вяра - няма особен проблем, въпреки, че ще се опитват да й наложат техните представи за семейни отношения, а децата задължително ще трябва да се отглеждат като мюсюлмани, дъщерята обаче да се омъжи за християнин - това е мнооооого голям проблем и най-модерните трудно го приемат. Иначе са много семейно и патриархално настроени, при тях йерархията в семейството е от голямо значение, не само в отношенията родител- дете, ами по-големи братя и сестри, лели, чичовци - всеки си има своето място и спрямо него трябва да показва необходимото уважение към всички над него и да се грижи и носи отговорност за всички под него. Вярвам на майката на Мерал, когато казва, че е приема момичето като дъщеря ли беше или нещо такова, но също така вярвам, че в последствие ще бъде против твърде разкрепостено й поведение и работата по заведения. Освен това ще очаква също и някои дребни прояви на уважение и респект, които са трудни за хора, които не са израснали в подобна среда - като например този поздрав с целуване на ръка  - за тях е ежедневие - отнасят се така към всеки по-възрастен човек, към учители, шефове дори, не само към родител, за нас обаче е голям жест, който не правим за всеки и по всяко време -дори и към майка.

Всъщност цялата тази история е малко гадна  спрямо родителите - ако идеята на участниците е само реклама и забавление, не е честно спрямо роднините, които се вълнуват и притесняват наистина. Дори бабата на Ивана им направи подарък - представям как цял живот си къта жената нещо от пенсията и чака да се зажени внучката за да й помогне по някакъв начин да има свой дом и сега си мисли, че дошъл този момент, а всъщност цялото нещо е една бутафория.

# 157
Не съм гледала този сезон, сега тук видях двойките, ама... не ми се струват един за друг тези хора.

# 158
  • Terra incognita
Мдаа. Таня изглежда суетна жена, която държи на добрия външен вид. От това, което видях, Светлозар не изглежда такъв.

# 159
Ами те мъжете на неговата възраст май не са особено суетни.

# 160
Може ли да ви попитам къде освен на страницата на Нова Телевизия мога да гледам епизодите?
Там ми дава, че ипизодите са позволени само на територията на България.
В предната тема ,беше качен линк към последния епизод за живеещите зад граница.Потърсете го

# 161
Пишеш "Женени От Пръв Поглед" в дейлимоушъна и излизат. Ето първите епизоди
Епизод 1
Епизод 2
Епизод 3
Епизод 4

Преди ползвах www.tubebg.com (и там ги има), ама там е пълно с разни реклами и май не е от най-безопасните сайтове.

# 162
Боже, Ивана нарича мъжа си "Мери". Първоначално като го чух си помислих, че за някоя от родата говори.

# 163
elpi, finiva, мнго ви благодаря.

# 164
Здравейте !

Нова съм в темата и ми се иска много да следя предаването, но съм в чужбина и не мога да го гледам през Nova play, някой да знае как бих могла да го гледам Sad Дали ще го качват във вбокс както и преди ?

Благодаря ви !

Общи условия

Активация на акаунт