Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 510
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
На мен лично най-интересната част от предаването са ми сватбите и след това момента, когато се връщат към ежедневието си. Как си напасват ангажиментите, графиците, как прекарват времето си заедно, когато не са на работа. Накратко - като започнат битовизмите. Медения месец хич не ми е интересен.

# 61
А, защо се е развел?
Така накратко някой да ми каже!

Кой?
Младоженецът от вчера.

# 62
w00x
Цитат
Не знам. Абе малко ме е яд като гледах сватбата. Sad
Сватбата или булката? Много дръзко се раздаваше малката, палава булка с непознатия си жених. Признай си, че си мечтаеше да го заместиш в първата брачна нощ..Joy

# 63
# 64
w00x
Цитат
Не знам. Абе малко ме е яд като гледах сватбата. Sad
Сватбата или булката? Много дръзко се раздаваше малката, палава булка с непознатия си жених. Признай си, че си мечтаеше да го заместиш в първата брачна нощ..Joy

И двете. Чак да съм си мечтаел - не. Бих обаче. Grinning
Аз още като я показаха в първи епизод написах, че не бих отказал да ме "оженят" за нея. Simple Smile И честно казано, мисля, че щяхме да си отиваме повече отколкото си отиват със сегашният и жених, но май щяхме да сме на доста различно интелектуално ниво. С Мерал ми се струват сходни като манталитет, шеги, реакции, поведение и т.н.

# 65
  • Телиш/Плевен
Младоженецът от вчера.
Писах вече на предишната страница - никой от участниците не е разведен.

# 66
Младоженецът от вчера.
Писах вече на предишната страница - никой от участниците не е разведен.
Не се знае.. Някои може вече да са разведени.Laughing

# 67
  • София
Лаленцето имаше предвид, че никой от участниците не е бил разведен преди формата.  Peace

# 68
Е те нали даваха в следващия епизод "първата брачна нощ", в която Ивана беше заспала на леглото и Мерал я беше покрил и обясняваше нещо колко изморена била, ама май чашките са дошли в повече Grinning

# 69
  • На морето!
Булката с дъвката и младоженецът, който я гледа все едно за първи път вижда жена. Много неприятна двойка, но ако младоженецът има пари, булката ще остане.
Единственото по-разочароващо от младоженците ми беше речта на кумата.

# 70
И аз изровиха нещо от ФБ, коментар на Никифоров приятел, един от тримата на които съобщи.

Последна редакция: чт, 07 мар 2019, 15:25 от BaDBluEeYeS

# 71
Във Фб имаше коментари, че и Ивана и Мерал са се развели след края на предаването, но доколко са достоверни не знам.

# 72
А представяте ли си какво е било при четвъртата двойка Simple Smile) щом чак са се отказали от участие въпреки договори и т.н ..

# 73
Наистина ли е имало четвърта двойка или са само митове и легенди?

# 74
На приятелката на Ивана, която писа тук са обяснили, че са 4. Може би до последно са се колебаели между едните и Василена и Никифор.

Общи условия

Активация на акаунт