Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 758
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Дайте я тая фб група.

# 76
Ами група не знам, аз чета в страницата на предаването. Това, което прави впечатление е, че почти нищо не публикуват за В и Н.

# 77
Няма 4-та двойкааааааааа.
С такива неустойки, ако ще за мъж да ме омъжат - ще изкарам 4 седмици. Не виждам какъв е проблемът да си съжителстваш с някой.

# 78
Аз не гледах внимателно ,но ми се струва ,че имаше и други физиономии в първия епизод .И аз си помислих,че са 4 двойки...

# 79
Т.е. нямаш право да избягаш, ако не ти харесва младоженецът/булката? Ще трябва да плащаш неустойки?

# 80
Т.е. нямаш право да избягаш, ако не ти харесва младоженецът/булката? Ще трябва да плащаш неустойки?

Точно така. Подпишеш ли договор - седиш до края на предаването. Не можеш просто да си тръгнеш, когато решиш.
Нещо, което е напълно нормално. Все пак те инвестират време и пари в твоето участие.

# 81
Ивана използва формата добре , за нея разбирам защо се е навила. На Василена уебсайта за дрешки от Италия чухме ли кой е , тя ще има ли файда? На възрастната жена клуб за гимнастички ,нещо , няма ли да прокара?
Мъжете като че ли наистина се надяват да бъдат сватосани , не видях комерсиални причини при никой от тях.
Не гледам внимателно ,но ми се струва , че момичетата ще са недоволните ,не момчетата.

# 82
Момичета, само ви четох до сега, но понеже видях че се чудите кой е разведен. Мисля, че това е Светозар, защото обясняваше някъде (не знам дали в предаването или в статия), че с Катя са нямали деца, но са отгледали две чудесни деца от предишните им бракове.

# 83
Хора, това е само шоу. Облегнете се удобно и му се насладете. Хейта е излишен. Hug

# 84
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На Василена уебсайта за дрешки от Италия чухме ли кой е , тя ще има ли файда?
Някой беше дал линк към Фейсбук магазина й в предната тема. Аз лично не мога да си представя как биха се повишили покупките, ако продължава да продава такива грозни неща.

# 85
  • Телиш/Плевен
Момичета, само ви четох до сега, но понеже видях че се чудите кой е разведен. Мисля, че това е Светозар, защото обясняваше някъде (не знам дали в предаването или в статия), че с Катя са нямали деца, но са отгледали две чудесни деца от предишните им бракове.
Значи моя грешка.
Но и без това съфорумката питаше за Мерал, беше останала с впечатление, че той е разведен. Не беше конкретизирала, че пита за него и оттам тръгна всичко.

# 86
Значи моя грешка.
Но и без това съфорумката питаше за Мерал, беше останала с впечатление, че той е разведен. Не беше конкретизирала, че пита за него и оттам тръгна всичко.
Да, да, аз подведох Темата! Много моля за извинение! Криво бях разбрала!

# 87
Относно броя на двойките в предната тема някой беше споменал, че когато даваха специалистите в първия епизод, зад тях на екраните се сменят четири двойки. В следващия епизод се загледах и аз. Наистина въртят четири двойки. Трите се вижда кои са. Явно наистина е имало четвърта двойка!

# 88
Просто въртяха произволни снимки. На предното предаване бяха наредени на една дъска.

# 89
Е как произволни, пък точно В и Н, С и Т, М и И и още една двойка. Как ще са произволни?

Общи условия

Активация на акаунт