Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 861
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
  • Terra incognita
Сладки са. Много ми харесват, имат бъдеще, според мен.
Ивана и Мерал- и те ми харесват 😀
Май ме тръшна романтиката.

# 286
  • София
Разговора между Ивана и Мерал ми беше много странен. Той й говори, тя изобщо не го поглежда в очите - бърза да си хапне. Той чак се наведе напред, за да я погледна, обаче тя изобщо не го отрази.

# 287
  • София
Нещо не му се получават смешките на младоженеца Embarassed .
Да, това с бетона беше в точното време и съвсем намясто... Flushed

# 288
Водещия на сватбата май е същия и от предната? Иначе за пръв път чувам за тая глупост със старите хора и шампанското...Grinning

# 289
Да, а аз даже си помислих първоначално, че се карат М и И.
Кумът на младото с-во голям симпатяга. Много им се радва, много добродушен ми се вижда.

# 290
  • София
Ех как не им знаем зодиите на Светозар и Таня

# 291
Обаче,как всички тук бяхме скептици,то пък сега харесваме и двете двойки.Simple SmileДа не ни изненадат и с третата и да се окаже ,че те са още заедно и след предаването. Simple Smile

# 292
  • София
Да, а аз даже си помислих първоначално, че се карат М и И.
Кумът на младото с-во голям симпатяга. Много им се радва, много добродушен ми се вижда.
Доста по-интелигентен и по-приятен изглежда от младоженеца... ако пренебрегна несъвършенствата в тЕлото... Joy

# 293
Ивана може и да я гони махмурлук и да не ѝ е много до приказки. Той пък много напористо тръгна да прийчва. Ама не се прави така, джанъм, чакай малко още да клъвне и тогава..😹

# 294
# 295
Гледам си аз реклами и от време на време Женени от пръв поглед Rolling Eyes оляха се  Rolling Eyes

# 296
Синът на Таня грам не ми изглежда ентусиазиран от авантюрата на майка си.

# 297
Ивана може и да я гони махмурлук и да не ѝ е много до приказки. Той пък много напористо тръгна да прийчва. Ама не се прави така, джанъм, чакай малко още да клъвне и тогава..😹

И на мен това ми направи впечатление. Че още на първия ден от познанството им започна да се изживява като настойник. И то общо взето без нищо да казва.

# 298
  • Sofia
Синът на Таня грам не ми изглежда ентусиазиран от авантюрата на майка си.
Съвсем нормална реакция.

# 299
  • Terra incognita
Синът на Таня си реагира съвсем нормално. Момче е, няма да литне, я.

Общи условия

Активация на акаунт