Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 586
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • Тра-ла-ла
Улегнал трябва да значи скучен и вписан в някакви клишета за възрастта, нали? Grinning На 56г. улегнал, а на 66 г. - направо полегнал? Laughing Слава Богу, че не всички хора са такива...че светът щеше да е бая сив.

# 406
Добре де, май аз нещо не съм наред. Само на мен ли това, което е публикувал ми звучи, като предупреждение, че е важно да се пише правилно, защото иначе се получават глупости Rolling Eyes

Скрит текст:
ВНИМАНИЕ!...
-"СПРЯХА МИНЕТА" И - "СПРЯХА МИ НЕТА", СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА...

# 407
  • Тра-ла-ла
Добре де, май аз нещо не съм наред. Само на мен ли това, което е публикувал ми звучи, като предупреждение, че е важно да се пише правилно, защото иначе се получават глупости Rolling Eyes

Скрит текст:
ВНИМАНИЕ!...
Кой за каквото си мисли Laughing

# 408
  • София

Скрит текст:
ВНИМАНИЕ!...
Кой за каквото си мисли Laughing
Това и аз за малко да го споделя, но реших,че не се връзва да е от името на жена.

# 409
  • Terra incognita
Джулая, един улегнал човек може да бъде интересен и забавен, без да пуска плоски шеги и просташки вицове.
Видът чувство за хумор говори много за капацитета на един човек.

# 410
# 411
  • Тра-ла-ла
Джулая, един улегнал човек може да бъде интересен и забавен, без да пуска плоски шеги и просташки вицове.

Чувството за хумор е като вкусът към изкуството...

Аз няма да казвам какъв хумор имам, че трябва да се скрия някъде в пещера според клишираните размисли и страсти hahaha Ще почна да заучавам английски вицове...да звуча по-елитарно Mr. Green

# 412
На мен Ивана ми прилича на Мегз...

# 413
  • Terra incognita
Всеки има право на вкус и на разни други неща.
Клишета са тъпите вицове, обаче нехаресването им не бих нарекла така.

# 414

Чувството за хумор е като вкусът към изкуството...

Аз няма да казвам какъв хумор имам, че трябва да се скрия някъде в пещера според клишираните размисли и страсти hahaha Ще почна да заучавам английски вицове...да звуча по-елитарно Mr. Green
Абе, като станеш на 56, и знаеш, че децата ти и внуците(евентуално) те четат, доста започваш да премисляш преди да пуснеш нещо Sunglasses Bowtie

Този човек не ми харесва, дано Таня да намери нейният.

# 415
Aз така и не разбрах как е изгубил апартамента си Светозар - намекна за някаква жена, която го излъгала или аз нещо не разбрах?

# 416
Ивана отговаряла на въпроси в Инстаграма .Предаването било снимано януари,февруари и част от март.Не е обикнала Мерал за толкова време .И има хиалурон в устните  Grinning

# 417
  • Тра-ла-ла
Те децата и внуците са по-напред с всеки материал и знаят, че не ги е донесъл щъркела Laughing

Иначе и на мен не ми харесва Светозар...има нещо в него...ама ще видим.

# 418
  • Terra incognita
И има хиалурон в устните
Хич не личи. Много е естествено момичето.

# 419
  • София
Има дъщеря.И мисля,че тя прошепна на Таня,че той е много забавен.
То нямаше нужда да го споменава даже... от километри му личи, че е много забавен... Joy

Общи условия

Активация на акаунт