Какво направих днес за себе си? - 4

• 46 923
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • В един копнеж!
Възползвах се от Онлайн панаир на книгата и си купих пет книги. Остава ми да ги чакам да дойдат.

# 391
Възползвах се от Онлайн панаир на книгата и си купих пет книги. Остава ми да ги чакам да дойдат.
Блазе ти...а аз все трябва да чета леки книги на чужд език, защото го уча в момента...Не ми остава време за наистина хубава книга! Sad

# 392
  • Street of Dreams
Обявява утрешния ден за Ден за нищоправене. Цял ден ще си остана в леглото с дистанционното, лаптопа, книгата и кафе на нощното шкафче. На пуснати завеси. Много ми се насъбра.

# 393
Аз започнах да тренирам. А тези дни ми предстоят готини събития. Мислех и аз да мина през панаира на книгата. Има ли нещо интересно и грабващо вниманието? (аз не обичам съвременна литература, любовни романи и фантастика). Значи може би въпроса трябва да е - има ли нещо като за мен Grinning

# 394
Има, но не помня на кой щанд, класически произведения по 5 лв.
Аз днес си организирах пътуване. И хапнах чудесен десерт

# 395
Купих разкошни ягоди от една плантация, изядох доста, другото ще го направим на сладко! Simple Smile

# 396
  • София
Накиснах се, ама не в дъжда

# 397
Излизам в 6 месечна ваканция.....ще попътувам сериозно.

# 398
  • Street of Dreams
Днес спазих плана и даже направих по-малко от намисленото.Grinning Денят отлетя.

# 399
Купих первази, боя. Разбихме и изнесохме една камара стари мебели от апартамента. Вижда му се краят, след само още няколкостотин лева Joy

# 400
  • Street of Dreams
Нищо работа, Евче!

Да ти се махат старите работи, да ти е хубаво и уютно. Много обичам ремонти!!!

# 401

Студен чай в мола с 2 приятелки

# 402
Купих си от една баба букетче с "калифорнийски мак" и спонтанно го подарих(без причина) на...свеки.

# 403
  • Murcia, Spain/Ruse
Не се смейте,но днес изпрах 2та килима,което отлагах от....години:joy:

# 404
Йей, ходих на първия открит басейн за тази година. Летен сезон - открит!
(е, за 2 часа следобед,но .. Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт