Времето изтече, месец МАРТ е вече - всеки чака с трепет своето човече.

• 26 883
  • 547
  •   1
Отговори
# 105
Да се отчета и аз от прегледа: Бебка няма ниикакво намерение да излиза, даже доки ме пита дали цикъла ми е редовен, аз му казах не и той: "Ами излиза за началото на април.."  Flushed  и допълни: "Тъкмо да си влезе в зодията" Smile Чудно, че отново като преди 2 седмици излиза 2900кг, само дето преди 2 седмици говорихме за 26.03. Иначе главичката била в таза, поза за нормално раждане, води и плацента са супер, ама няма да е скоро хахах. И го питах как така е в таза като корема ми не се е смъкнал, а той отговори, че това не важало при втора бременност и обясни с няколко жеста на ръцете как при втора бременност направо си застава и фиуууу излиза.. Smiley И аз му казвам ами да, аз ежедневно си я разхождам, не съм се спряла, то й е хубаво.. Smile Иначе дрешките са наредени по цялата тераса на всички възможни простири, днес взех и количката, която също трябва да изпера и да допълня багажа с няколко дребни неща. Ама щом момата не бърза, и аз няма Simple Smile
Иначе интересното, че откакто спрях магнерота в събота и втвърдяванията на корема почти изчезнаха..

# 106
  • Varna, Bulgaria
Ivanova777, аз имах главоболие до около седмица след секциото. Други болежки не съм имала

# 107
  • Враца
Момичета, разболях се баш накрая. ММ се разболя, детето и то и мислех, че мен ще ме пропусне, но ето, че се събудих с болки в гърлото и леки сополи. Cry  ММ ще ми вземе Прополки за смучене дано мине по бързо. Много е гадно баш накрая. Sad

# 108
nelegalnata2 и аз бях така накрая баш на финала.Confused разбирам те много добре. За хремата на мен ми помогнаха напоени тампони с ракия в носа 😂 За първи път пробвах и честно казано е по-добре от капки за нос. За гърло пръсках Тантум верде. 
Оздравявай скоро!

# 109
Нелегалната, и аз като теб. Пия чайове с мед и сиропа на детето. Дано мине гърлото.
Днес бях на преглед. Пак не ме оставиха. Вече 1,5см е разкритието, но бебчо още не е слязъл хубаво надолу. Тоновете са чудесни, леки контракции ( които даже не усетих по време на тоновете). В понеделник на термин пак ме вика и сигурно ще си ме остави вече, ако не е тръгнало раждането преди това 😊 акушерката каза повече движение, разходки, катерене на стълби и секс и ММ много щастлив 😃

# 110
Уффф, много неприятно с тези вируси. Преди два месеца бях като вас, а сутрин още кашлям. 😔 Малкият и той от няколко дни го мъчи кашлица. Дано бебо реши да се роди вече. 39+4 г.с. Всички сме съгласни, че му е време 😆 Бях на преглед днес и акушерката ме пита от колко време имам контракции. Каза, че скоро ще родя. Е то се знае-до края на март по един или друг начин😁 Казах й, че от три седмици съм така, а бебе не излиза.

# 111
Здравейте! Някой да е ползвал козметика на Himalaya. Води се био бебешка козметика. Може ли мнения ако има такива? Благодаря Simple Smile

# 112
Здравейте, днес бях на преглед, 39+1 и никакви признаци за скорошно раждане. В неделя ще ме приемат за предизвикване, термина е вторник, но док мисли по-добре да не чакаме, защото върви голяма и ще затрудни нормално раждане. Ще пробваме нормално и ако не стане секцио. Много се напрегнах...предпочитам детето да си тръгне естествено, от друга страна тя си е големичка, миналата седмица ехографа показа 3950, но док и даде около 3600. Доста си е голяма за естествено раждане...дано се справя.

# 113
Въпрос до майките (бебетата) които са изяло на АМ. Спазвате ли някакъв режим на хранене примерно на 3 часа? Аз се опитах обаче не става, бебо се събужда по-рано, и понякога давам ам даже и на 2 часа.. също използвате ли нещо против колики? При нас май започнаха за съжаление Sad

# 114
Aleind аз давам за колики панда и лефакс за сега да чукам на дърво нямаме проблем на 25 днии сме .Почнах ги от 9 ти ден понеже капките са с натрупване

# 115
Ducet0 става ми смешно като чета за съветите за разходки и катерене на стълби Smiley Аз не се спирам и се чекнах до оня ден на стълбата и вчера доки ми сервира, че скоро няма да има раждане и няма да ме гледа за разкритие.. Само, че аз се замислих нещо.. Преди 2 седмици доки каза, че е 2900 и може да родя преди 20.03 и искаше да ме гледа за разкритие следващия път.. Като ходих вчера, малката пак 2900 и отивало за началото на април. Та днеска се усетих, че преди 2 седмици бях 71-2кг, вчера на друг кантар пак показа 72кг.. Та може ли да не съм мръднала, при условие, че си ям когато и каквото си поискам, дори и да си ходя всеки ден, а през нощите по няколко пъти до тоалет.. Нормално ли е това, нали 9мес. се качва най-много?

Имам и друг въпрос.. След като си избрах лекар, при който да раждам и сега ме гледа през 2 седмици, трябва ли всеки път да плащам ехографа? Гледа ме за 5мин. казва всичко е ОК, прослушва сърчицето, не ме е пращал на тонове, никакви изследвания не взема, хемоглобина няма да го гледа явно.. Каза да си пия желязо 1 път на ден (аз си реших да приемам Тотема). Питам, защото с 1та бременност пак си избрах лекаря в 9месец, но не помня да съм плащала прегледите, макар, че лекарката тогава беше в майчински.. А лекаря е един от най-известните в болницата и вече доста познати са раждали при него..

# 116
И аз си плащам при лекаря ,при когото ще раждам. А за качването на кг знам, че в 9ти месец можеш да не качиш нищо, дори да свалиш малко. Аз 1кг съм качила само за девети месец, а той вече свършва 😁
Бибито, стискам палци всичко да е ок. Моя колежка роди естествено бебок 4,200, та не е невъзможно.
Моя доктор вчера се шегува с мен, че чакаме бебо да стане 4500 и тогава ще раждам 😃

# 117
  • Варна
При мен прегледите при този който ще раждам , се включват в общата цена за избор на екип ✌ И аз съм качила само 1кг за 9тимесец 😁 Да се похваля днесс изпрах всички дрешки , минах ги през сушилнята и мисля утре да ги гладя и подреждам вече🤗🤗🤗

# 118
Честито на мамите с новородени бебенца! Живи и здрави и много радости да носят!

Честно казано не искам да се качвам на кантарта вече Grinning
В събота съм на преглед и ще видим бебока колко е голям, аз колко съм широка. Ще мерим тонове ако той позволява, защото последния път по средата така се разбонтува, че АГ-то седеше като наказана до мен да придържда сензора. Е да, посмяхме му се, тя каза, че ще бъде такова и като се излезе.

За етикетите на дрешките - забелязах ги на средата на гладенето и реших, че като стигна до съответната дрешка да обличам тогава ще ги режа. Доста ме измори гладенето и изобщо не ми се занимаше тогава да ги режа.

# 119
  • София
Не съм писала мнооого отдавна, но пък си ви чета Simple Smile)
Да дам отчет, аз родих на 09.03. С термин 08.03. Доста мъки бяха в 10:30 ме приеха с частично изтекли води (бяха се спукали някъде отгоре) и родих в 21:19, Стефани 3,370 кг. 51 см.
Имам три външни шефчета и утре ни изписват наай-накрая, малката имаше завишен CPR някакъв протеин, който говори за инфекция.
За храненето, на мен на третия ден ми тръгна кърмата или даже на четвъртия, препоръчвам да си направите експеримент и да измерите бебчето преди да го кърмите и веднага след това, при нас се оказа, че заради леката форма на жълтеница и антибиотика, който вземаме за тая инфекция тя заспива на гърда и за 30/40 мин опити, ядеше по 10мл.
Сега се цедя изцяло, вече хапва по 60/70 мл иЗцедено мляко, за сега се справяме, но това цедене си е досадничко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт