Времето изтече, месец МАРТ е вече - всеки чака с трепет своето човече.

• 26 886
  • 547
  •   1
Отговори
# 120
Привет и от мен отново, да се оплача-не, ами направо да изкрещя от гняв и безсилие: Цялата къща сме болни у дома! Мъжа ми още докато бях в болница с малката се оплака, че започвал да се разболява, прибрахме се, след един ден и баткото ми започна да кашля зловещо. Е, сега вече и аз съм болна! Иде ми да започна да си удрям главата в стената от гняв! Сина ми не се беше разболявал цяла зима, изкара всичките грипове в градината без грам сополи да му тръгнат, бяха останали само няколко дечица в групата, а сега...сякаш напук всичко се обърна наопъки. Държа малката затворена в едната стая точно като затворниче. Влизам само като се разплаче и за храна/с маска съм и аз/, отделно не мога да удържа малкия да не влиза при нея, отделно, че и той като е болен е зверски кисел и крив, и пищи за всяко нещо, а да не говорим, че преживява и новостите покрай бебето...Онзи ден ревах целия ден, направо не мога да повярвам как се струпа всичко. А ако успеем и малката да заразим, това малко организъмче как ще се справя с тези вируси...
Оплаках се, извинявайте, че ви натоварвам, но ми е много тежко...

# 121
  • Варна
Амфорка дано , всичко отмине по-бързо и малката бебка да не се зарази , стискам палци 🙂
На мен днес ми се смъкна корема ... от раждалите мамчетана вас колко преди да родите ви се смъкна корема 🤷🏼♀

# 122
Ооо милите. Всички ще се оправите много скоро *гуш*

# 123
Simba на една лекция казаха, че корема се смъква 2 седмици преди раждането, аз лично с първата изобщо не помня кога стана това.. Иначе да се похваля, че и аз приключих с прането на дрешките и също като теб и аз утре ще гладя Relaxed
Останаха няколко дребни нещица да си взема утре и ще стягам багажа да ми е спокойно вече..

# 124
Честита рожба, Ester! Бъдете много здрави и щастливи цялото семейство!

Амфорка, дано бързо да оздравявате!

# 125
Амфорка, съжалявам за положението Ви. Наистина е неприятно. Дано да се излекувате по-бързо!
Simba#, на мен корема ми е смъкнат от 5-ти март. На зълва ми беше смъкне близо 20 дни и преноси. Това е от признаците, които са строго индивидуални и не е задължителен признак за скорошно раждане. Като падна моя и аз си помислих, че ще раждам – ама ей ме на още съм бременна.

# 126
  • Враца
Аз пък не мога да преценя дали ми се е смъкнал или не, с първата бременност също не знаех.

Амфорка, бързо възстановяване, ние вече сме по добре и ми е малко по спокойно.
Аз днес съм на консултация да видим колко е пораснала бебка и дали и се излиза вече. Simple Smile

# 127
На мен с първата бременност ми казваха, че се е смъкнал, ама аз разлика не правех тогава.. Иначе в огледалото ли се виждате, че е смъкнат или усещате онова леко дишане дето казват? Аз лично към момента голям зор виждам и дишам като Дартвейдър Satisfied

# 128
  • Варна
Аз в огледалото се видях , и като го погледна отгоре също виждам разлика 😁 и свекито снощи като ме видя и ми каза ,,абе корема ти се е смъкнал ,, 😁

# 129

Естер, честита да ви е Стефани! Да расте здрава и да ви радва 💞😊💐
Амфорка, бързо оздравяване на всички, дано опазите бебка! 🤞🏻
Мен ме тръшнал на каката вирус ли е какво е... лек конюктивит, хрема и кашляне. Почиствам си очите само с чай от лайка, но не дава много голям ефект . Много ме е яд. Цял месец беше болна и не се разболях покрай нея, сега три дена до термин остават , а аз съм болна 😢
Иначе тапата пак се засили да пада, да видим какво следва 😃
Симба, както са казали момичетата може и два дни преди раждане, може и две седмици преди раждане да се “смъкне”. Моя си е все в гърлото ми опрян 🤣

# 130
На мен ми се смъкна в поселдните дни на 8 месец.
Просото като погледна от горе и преди си виждах пъпчето, а след това не. После на тоновете акушерката го потвърди. Освен, че не си виждах пъпчето, някак си и самия корем ми се струваше по - голям.

# 131
Преди като погледнех на долу виждах само корема. Сега трябва да натисна гърдите, за да го видя. Също така дишам и ям по-спокойно и повече Sad . За това май в 9-тия месец ще качвам най-много.

# 132
Преди като погледнех на долу виждах само корема. Сега трябва да натисна гърдите, за да го видя. Също така дишам и ям по-спокойно и повече Sad . За това май в 9-тия месец ще качвам най-много.

Сега като го спомена - и аз до скоро не можех да ям големи порции, но сега пак мога да хапна по-големи или по-скоро нормални порции храна.

# 133
  • Враца
Момичета, аз не успях да дочакам консултацията. В 13:50 ме приеха в болницата с 7см разкритие и контракции на 3 минути и в 14:10 изплака малката Зорница. 2.650кг и 47см. Наистина второто се ражда по бързо Simple Smile Още не мога да повярвам. Сутринта като станах ми започнаха леки контракции, аз сготвих, изчистих, изпрах, и като видях, че са редовни контракциите влязох и се изкъпах. Кво да видя и тапата ми падна и корема ми се свлече за секунди, аз го уаетих, защото предитова гърдите ми се оопираха в него, а сега не Grinning и тръгнах към болницата. Това е. Мъничка ми е, но ще порасне. Simple Smile

# 134
Да са живи и здрави на всички дечицата ви!
Кой по - рано, кой по - късно, ще пораснат. 😁 Другите продължаваме да чакаме

Общи условия

Активация на акаунт