Времето изтече, месец МАРТ е вече - всеки чака с трепет своето човече.

• 26 869
  • 547
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Честити бебчета на Амфорка и Мария ! Да са ви много здрави ! 🍀
........
От 3 дни съм спряла Магнезия .. и тази вечер се събудих с ужасни крампи в пръсците , леле много боли ужас 😫

# 76
  • Враца
Simba, аз бях по същия начин 1-2 нощи след като спрях магнезия. Сега вече не получавам тази болка.

С предната бременност махах всички етикети, а сега се сетих, че май не съм ги махнала, но имам доста, на които етикетите са отвън.

# 77
Честито бебче на Мария! Майка гетоиня. Голямо бебе е родила. Да му се радва много и да е много здраво!
Аз още не съм спряла магнезия и утрегестана. Имам чувството, че момента, в които ги спра и ще родя. Утре съм на преглед. Дано да кажат, че бебчо може още седмица да си расте на топло.

# 78
Амфорка, mariq Честити рожбички, много да ви радват, да са здрави и силни!
Aleind.15643 правиш точно това, което и аз съм чувала, че се прави в такива ситуации защо не се консултираш със докито

Мамита, вие режете ли етикетите на дрешките?
И още 1 въпрос - преди около седмица ми излезе стресница на устната, мазах с паста за зъби и за 2 дена стана на раничка и хвана коричка. Само, че коричката ежедневно се разчопля, слагах балсам, но това се повтаря. Някакви идеи как да спре този порочен кръг? Mask
Консултирах се с АГто. Каза че правя всичко което трябва.... и нали да не се отказвам.. Sad ще издържа така още 2-3 седмици обаче ако положението остане същото ще спирач тази кърма че направо вече полудявам.

# 79
И аз имах същото чувство, че като спра магнезия и ще родя.. ама ей ги на 2 дена минаха, а и корема ми още не се е смъкнал. В сряда съм на преглед да видим има ли няма ли разкритие.. на моменти обаче усещам остра болка, мисля че в шийката на матката, която ми припомня за болките при контракции и направо се озъбвам като се сетя.. Grin

За крампите, аз ги получих няколко пъти в прасеца и долу около кокалчето, помага масаж от мъжо, като започне да разтрива, не минава веднага, ту отпуска ту пак се е схващало, че чак ми се е ревало.. Иначе кракът трябва да е на контра шприц - пръстите на крака да сочат кооолкото се може повече към главата и не мърдаш Smile

# 80
Мамчета аз пак с моите въпроси... след колко време спира течението след нормално раждане горе долу?

Относно моите гърди, цедих 4 часа, адски болки, имам буци навсякъде, масирам, и не знам до кога ще издържа така, а пак бебчо не иска да цока от гърдата.. чувствам се адски зле психически.

# 81
Моето течение се появи с 1та бременност и си го нося вече 8ма година.. така и не мина..

# 82

Алеинд, ако става въпрос за лохиите след раждане - от2до 4 седмици би трябвало да спрат.
Аз магнезия не го спрях, не го и пия редовно, но определено крампите в прасците се увеличиха. 😩
Танче, разходки правя, днес не се спряяях у нас да чистя, търкам и подреждам, а дано тръгне бебока 😁
Етикети не съм рязала, не видях такива чак дълги и фрапантни.

# 83
Здравейте момичета, извинявам се че нахлувам в темичката ви, само бих искала да се обърна към em_ei по въпроса за херпеса. Най-добре да попиташ в аптеката за лекарство за мазане и предполагам знаеш, че най-добре е да използваш клечка за уши за мазане, да не докосваш раничката с пръсти, защото е много заразен херпеса и ако го докосваш трябва старателно да измиваш ръцете след това.
Всичко най-хубаво момичета.

# 84
За херпес на мен лично най-бързо и безболезнено ми помагат лепенките за херпес (лекарството за мазане не толкова). Лепенките comsed са страхотни, не знам дали ги има в бг, ако може някой да ти изпрати да си имаш за напред няма да съжаляваш. Още докато усетиш, че ще се появи и си сложиш спира развитието, може и червило да ползваш отгоре, също така лекарството не позволява да се хване коричка и можеш спокойно да се усмихваш. Препоръчвам.

# 85
Благодаря за съветите момичета, но не е херпес.. Smile Имала съм херпес и знам за какво става дума. Това си беше точно стресница, казвам "беше", защото ми мина. В началото излезе като малко набрало мехурче по средата на долната устна и след намазване с паста за зъби спадна и стана на раничка, която вече мина за около седмица. Причината е стрес, понеже до скоро имах една гостенка с котка (животното обитаваше терасата ми 2 месеца) и се изнесе преди седмица (точно на следващия ден ми се появи стресницата). Заради притискащото ме време и факта, че терасата ми беше осмърдяна, поради рядко проветрение и оцапана, защото животното си оставяше лапичките навсякъде по стените.. съответно стаята, която е към нея тераса, беше пълна с косми - по земята, по шкафовете.. и факта, че спрях магнезия 3 дни след изнасянето на обитателите, а и защото нямаше как да изпера дрешките на бебчо, защото не можех да си ползвам простира на терасата иии.. получих лек стресов момент, който цъфна на джуката ми Smile
И така, в неделя, на края на 37г.с., аз се покекнах на стълбата да си боядисам терасата, защото колкото и да проветрявах, като затворя прозорците миризмата си стоеше Weary , а и исках да дезинфекцирам, все пак там ще изкарвам бебчо в началото.. Та се почна сега едно пране, по 2-3 перални на вечер, защото само за бебка имам около 6 перални + нашите дрехи, понеже коша прелива и така... Посред нощите пера и простирам и багажа ми не е готов и утре, ако доки каже, че имам разкритие и трябва да влизам по-рано ще го отрежа и ще му кажа да чака.. Smile

# 86
Добре дошли на новите бебенца😊🤗
Мами,какво давате за жълтеничка?

# 87
Честити нови бебенца на всички 🤗🎀 аника аз знам че нищо не се дава освен по често сучене и повече на слънце .

# 88
Честити нови бебенца на всички 🤗🎀 аника аз знам че нищо не се дава освен по често сучене и повече на слънце .
+1
Ем_ей, бъди спокойна, всичко ще се нареди навреме. И да не успееш с всичко, след като се появи бебчо пак ще оправяш. *гуш*
Аз днес съм гроги. Болят ме крака, кръст и ниско долу.Едвам сготвих на обяд 😩 Отделно ме боли гърло и кашлям... баш накрая резил.

# 89
Добре дошли на новите бебенца😊🤗
Мами,какво давате за жълтеничка?
Преварена вода с малко захар се дава за жълтеницата, питай ЛЛ. На моя племенник и на приятелките ми малките това пиеха и много бързо им мина.

Общи условия

Активация на акаунт