ДОМКО - месец на текстила

• 8 294
  • 185
  •   1
Отговори
# 165
  • Велико Търново
Харесвам светли, свежи цветове, обожавам флорални мотиви и винтидж стил😊 Сега обзавеждаме новия си дом и сме заложили точно на това- леко винтидж и много уют, естествени материали за мебелите.

# 166
Предпочитам бежово - кафявата гама от цветове

# 167
Предпочитам успокояващите цветове бяло, бежово и крем, но винаги използвам цветни акценти за да раздвижим интериора и за да ни е по- весело! Любимия ми цвят е лилаво! Успех на всички!:purple_heart:

# 168
Трапезарията ми е в светли цветове-жълто и зелено...Дава ми чувство за свежест и простор.

# 169
Обичам всички тонове на кафявото и бежовото. Харесват ми грапави материи, както и лъскави, зависи дали става дума за перде или дамаска.

# 170
  • Сливен
Светли цветове-бледо жълто или  бежаво,полиестер с памук или полиестер с лен.Десена да не е много сложен.

# 171
Харесвам светлите цветове, млечно-прасковено, много светло жълто, бледорозово. Едноцветен или с флорални мотиви или нежни фигури предпочитам да е текстила. За предпочитане - естествени материи и лесни за поддръжка са другия ми избор.

# 172
  • София
Здравейте!
Обичам по-светлите и нежни цветове като бледо лилаво, бежово, а за материите предпочитам естествени като - памук, лен.

# 173
Предпочитам текстилът в дома ми да е в бежово-кафявата гама или в светложълто и кремаво.

# 174
Предпочитам зелено, жълто или шарено 😊

# 175
Предпочитам свежи цветове, които да внасят настроение, цветни шарки също много харесвам! Ако дизайна ми хареса материята не е от голямо значение!

# 176
Харесвам светлите цветове, а от материите предпочитам естествени - памук, лен.

# 177
Предпочитам цвят карамел или пепел от рози.

# 178
Харесва ми бледи лилаво и бяло

# 179
Изчистен интериор в пастелни цветове

Общи условия

Активация на акаунт