Избор на прахосмукачка- 3

• 70 429
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
Тази за твърд под трябва да има и при V10. Всъщност те ги продават в най-различни конфигурации, така че не знам. 😊

# 196
Аз съм с V 8 и съм доволна от чистенето, но къщата ми е голяма и батерията недостатъчна, отделно времето за зареждане ми е много. Та десятката колко се зарежда и колко време трае батерията?

# 197
Здравейте, изчетох почти всички мнения и много се обърках. Имам следния проблем. Искам да сменя филипса ми, който след едно кратко време от 1 година загуби някак си смукателна мощност и имам чувството че минавам килимите паркетите и теракота по 100 пъти за да събере 5 трохи или прах или по големи боклучета ( с малко дете сме ). Та искам прахосмукачка, с която да събирам боклука с едно минаване, да не е много тежка, да може да минава и на труднодостъпни места, да не изисква консумативи. Та се спрях като че ли на дайсън, но не знам на точно кой модел?
Предварително благодаря.

# 198
А пробва ли първо да смениш филтрите? Да я прегледаш да няма нещо в тръбите, четката  и вътре в нея (намачкана хартийка, чорапче и т.н)? Прахосмукачките не спират да смучат без причина.

# 199
Аз съм с V 8 и съм доволна от чистенето, но къщата ми е голяма и батерията недостатъчна, отделно времето за зареждане ми е много. Та десятката колко се зарежда и колко време трае батерията?
Това, което аз гледах( в you tube-vacuumAdvisor), пише, че при най-ниска мощност 8-та издържа 25 мин, а 10-та-35 мин.Но, 10-та трябва да е на средна мощност, за да се доближи до 8-та по всмукателна мощност(така казват в това видео), тогава 10-та чисти 20 мин.Времето за зареждане е 5 към 3, 5 часа в полза на 10-та.

# 200
Това, което аз гледах( в you tube-vacuumAdvisor), пише, че при най-ниска мощност 8-та издържа 25 мин,

При мен издържа половин час на ниската степен и после я пускам на високата за мебелите и банята.

# 201
   Сега вече тотално се отказах от безкабелна. Благодаря  bouquet

# 202
Аз ако остана без прахосмукачка пак бих си взела Дайсън, но задължително с кабел. Минус на безкабелната че е малко тежичка за мен и недостатъчния заряд на батерията. Чистенето е без компромис обаче. За големи площи само безкабелната не е достатъчна определено.

# 203
Колко големи? Аз чистя без проблем сто квадрата при наличие на две котки с един заряд на батерията, даже накрая пускам високата степен за ъгли, мебели и разни забутани места.
Кабели не искам да виждам повече.

# 204
На мен ми трябва за по-голяма площ. А и пет часа зареждане ...то направо музата за чистене ми е минала междувременно. Отделно май батерията не се подменя и ако почне да дава фира след пет или десет минути хептен като метла ще мога да я ползвам.

# 205
Здравейте, и аз се нареждам с въпрос:)
Търся прахосмукачка (не вертикална), която да минава леко по паркет и килими - повечето са доста мощни, залепват за килима и започва едно дърпане... Добър плюс е да е тиха и разбира се, да чисти добре:) Т.е да е ефективна, но да върви леко,дръжка и маркучи също да са леки.
Не ограничавам ценови диапазон или торбичка/ контейнер - горните изисквания са ми по-важни.
Помагайте:)

# 206
А пробва ли първо да смениш филтрите? Да я прегледаш да няма нещо в тръбите, четката  и вътре в нея (намачкана хартийка, чорапче и т.н)? Прахосмукачките не спират да смучат без причина.
Да проверена е , даже фълтърът се пере след всяко минаване и ужаснооо слабо дърпа.. направо минавам едно място по 10 пъти за две зрънца царевица ...
Та с кеф ще я сменя с дайсън.. но не знам бвзкабелна или кабелна моят апартамент  е 80 кв тесничък е  има мбого мебели та не знам коя ще ми е по удобна ...

# 207
Трябва да имаш още един филтър на изхода и най-вероятно той е заминал. На този тип циклонни филтрите трябва да се подменят на около година работа.

# 208
И аз мисля, че не е проверено като хората. А и прането на филтъра помага до време.

# 209
Аз имам един малко по-различен въпрос-
Търся си някакъв заместител на мопа. В къщи сме с твърда настилка навсякъде, но нямам сили да “жуля” с мопа. Незнам, моите плочки ли събират повече мръсно, но трябва адски много търкане, иначе стоят на петна.. за калния период да не говорим.
Та ми трябва нещо автоматизирано, което да си бутам, но да не се налага да търкам толкова.
Мислех си за прахосмукачките, които имат и функция “пране”, дали биха се справили с подобна задачка, или те са предимно за килими и пране на мебели?
П.с. Прахосмукачки робот не не вълнуват.

Общи условия

Активация на акаунт