Избор на прахосмукачка- 3

• 70 482
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Нямам представа по какъв канал, какви бройки са, от къде са, но прахосмукачките са нови. Когато я купувах си говорих с младежа, че в интернет съм видяла и други обяви. Увери ме, че те ги внасят и всички обяви са само техни. Можеш да се пазариш за цената. Дават гаранция, но не е 2 години. Мисля година. Не ми се е налагало да я ползвам.
Една съфорумка също си купи, след моя препоръка. Дано да се включи и сподели мнение.

Нямам нищо общо с търговците!

Брат ми има Dyson, чистила съм с нея, но сега ми е трудно да търся кой модел е точно. Хубави прахосмукачки са. Може би една идея по-добри от Шарк-а. Но за парите, за които си купих Шарк-заслужава си!
Скрит текст:
За 160лв я взех.

# 181
  • Sofia
Както вече писах ползвам Dyson от поне 5 години.Имам обикновена с кабел сега си взех 11-та серия без кабел.Най-добрата прахосмукачка.Цената не й е като на китайска прахосмукачка и си заслужава  всяка стотинка .

# 182
Dyson-a китайски?!По -нелепо нещо  не съм срещала скоро Simple Smile
На мен, на снимка ми изглежда като играчка:grinning:
Би ли споделила кой е предходният модел на дайсъна, който си ползвала?И, сега си с новият модел, защото така си решила или се е наложило-нещо е станало със старата?

# 183
  • Sofia
Предишния ми е ball еди кой си модел.Обичам иновациите и просто си купих модел без кабел.Старата отива на вилата.Не е развалена и чисти като бясна.Не бих си купила друга прахосмукачка/с изключение на робот-а,защото е много висок иначе най-вероятно я сполучлив/Всичко това естествено,ако цената не е проблем.

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 23:49 от chocha

# 184
Дайсън си преместиха доста отдавна производството в Мaлайзия. Шарк се произвеждат в Китай.

# 185
  • Sofia
Това няма никакво значение .iPhone  също не се произвежда в САЩ,но надали някой ще го оспори като телефон или като новатор в бранша. Световните модни брандове също шият в Китай,Виетнам,Мароко ,Пакистан и т.н. Това не ги прави нито по-лоши,нито по- евтини

# 186
Не казвам, че има. Написах го за Seeflower ако има за нея значение кое къде е произведено.

# 187
  • Sofia
Всъщност Dyson се продава в България.Най-добре е да прецени на място качествата му Simple Smile

# 188
Дайсън си преместиха доста отдавна производството в Мaлайзия.

На моята пише, че е произведена във Филипините.

# 189
  • Пловдив
Дайсън v10 и v11 ги няма в България.

# 190

https://bazar.bg/obiava-19831296/strahotna-vertikalna-prahosmuka … novi-s-garantsiia

Хвалила съм я многократно. Имам я от година, работи перфектно. Скоро си купих от Алиексрес резервни филтри. Купувана е от заложна къща Кешфинанс. Нови са, само кащона е без надписи. Виждам и друг модел. http://cashfinance.eu/index.php?route=product/product&product_id=2361
Реших да пробвам да ги поразпитам, но се оказа, че шарка е изчерпан-просто не били свалили обявата.Това за инфо, ако и друг търси.

Иначе...от толкова четене на инфо...имам чувството, че бягям в кръг-все нещо излиза и ...съм пак в изходна позиция:angry:
Сега гледам dyson v8 animal, shark if 200 ukt и shark if 130ukth.(съжалявам, но не знам как да кача линк).
От Шарка искам с кабел, но...тази по-леката според мен(от предните ми постове), която си бях харесала...не е налична за Европа(или аз не намирам), та сега се колебая между тези 3-те, на почти еднакви цени са...ако някой може да ми помогне с избора, както между тези, така и с предложение за шарк, моля включете се.
Имам си румбичка, която върви по килимите, но някои места по паркета не ги достига, та новата ще трябва основно да се ползва за това, както и за две стаи с ламинат и плочки основно, където не пускам румбата, защото не ми харесва как почиства.Това като ориентир за какво искам да ползвам новата придобивка.

Последна редакция: сб, 03 авг 2019, 11:35 от Seeflower

# 191
  • Пловдив
Нямам опит с Шарк,но не бих купила нищо друго освен Дайсън.
Имам Рейнбоу и два робота LG.Живея в къща.Роботите работят всеки ден,Дайсъна ми е за меката мебел или нещо бързо.На Рейнбоу от години вече ползвам само тупалката /за матраците/.
Дайсъна няма кабели,мощен е,лек е ,удобен е.За мен е незаменим.

# 192
Ами...след дълго умуване и сравняване на dyson v8 absolute и v10 animal(защото бяха с близки цени) поръчах първата.Все още, на външен вид ми харесват повече шарк, допада ми и това, че преминаването между различните настилки става с едно кликване, но...като се замислих за моите нужди, по-малката глава на дайсъна ще ми е много по-полезна.От видеата, които гледах останах с впечатление, че за твърди повърхности специфичната четка от абсолюта е най-добрата...не знам...може вече и себе си да убеждавам, че съм направила верният избор.Очаквам да пристигне до края на месеца, ще се включа после с мнение.
Благодаря на всички, четох ви доста преди да се регистрирам, бяхте ми от полза:).

# 193
Тази глава ли имаш предвид?

Аз освен за мебели и коли я ползвам и за пода на банята. С другите четки просто става много по-трудно там.
Тази четка всъщност може да се купи допълнително, струва 35 евро.
При близки цени аз бих избрала V10 заради по-дългата функция на батерията и по-бързото й зареждане, но като купувах V8 Absolute, беше намалена и с повече от 200 евро по-евтина от V10. Всъщност и сега е така.

# 194
Тази глава ли имаш предвид?

-Всъщност не, има специална за твърд под.

Аз освен за мебели и коли я ползвам и за пода на банята. С другите четки просто става много по-трудно там.
Тази четка всъщност може да се купи допълнително, струва 35 евро.
При близки цени аз бих избрала V10 заради по-дългата функция на батерията и по-бързото й зареждане, но като купувах V8 Absolute, беше намалена и с повече от 200 евро по-евтина от V10. Всъщност и сега е така.
Гледах сравнение на двата модела, оказа се, че засмукващата мощност но 8-та е по-добра от тази на 10-ката, на най-ниската скорост.Т.е-трябва да се използва средната скорост на 10-та, за да изчистя по-добре, но това ще изхаби по-бързо батерията - за мен това означава, че с 8-та ще ми е по-добре.Да, времето за зареждане е доста по-добро на 10-ката, но трябваше да избирам между абсолют 8-с повече приставки и 10анимал, към която трябваше да закупувам отделно праставка..Между самите артикули разликата беше кэм 100-на лв, но с допълнителните приставки...ами не исках да давам 1000 лв(като си представа, че ще си почина няколко дена с тях някъде😁😉).

Общи условия

Активация на акаунт