Избор на прахосмукачка- 3

• 70 494
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Аз видях и 10, и 11. С удоволствие бих притежаеала някои от тях, но и от 7 съм крайно доволна. Само имам възражения срещу батерията. Предпочитам да чистя на високата скорост и за 100 квадрата едва сварвам.
И аз съм със седмица,но аз пускам роботите всеки ден.Имам 2 на двата етажа по един. Дайсъна го ползвам не за основно чистене.

# 166
  • София
Не знам дали това ти е ок. като цена , аз съм с тази от няколко месеца и съм супер доволна  Peace
https://www.technopolis.bg/bg/Prahosmukachki-Vertikalni-Stick/Pr … H65RT25K/p/812889

# 167
Момичета, какво ви е мнението за Rowenta RO 6984 X-treme Power Cyclonic?
Хареса ми доста и дизайна на някои модели Dirt Devil, но не знам как се справят в действителност с чистенето?
В противен случай и аз ще се ориентирам към Дайсън, но не съм в БГ и не съм проучила още имат ли сервиз тука, в случай на повреда.
Относно безжичните прахосмукачки засега имам резерви към батериите. Досещам се че няма да са евтини, а не съм сигурна колко време издържат без подмяна.
Има ли някой с безжична прахосмукачка, която се ползва сравнително често, и с по-дългосрочен опит относно батерията?
Гаранцията покрива ли подмяна на батерията ако се наложи?
Имах преди години ядове с един безжичен телефон филипс - батерията буквално се стопи още първият месец. А доста дълго и разгорещено се наложи да им обяснявам че това се дължи на дефектна батерия и трябва да се покрие от гаранцията  Crossing Arms
    От сервиза пък се постараха новата батерия да ми я доставят чак след изтичането на гаранционния срок, да не би между временно да се наложи да ми покрият и някоя друга повреда  Twisted Evil

# 168
Аз видях и 10, и 11. С удоволствие бих притежаеала някои от тях, но и от 7 съм крайно доволна. Само имам възражения срещу батерията. Предпочитам да чистя на високата скорост и за 100 квадрата едва сварвам.
И аз съм със седмица,но аз пускам роботите всеки ден.Имам 2 на двата етажа по един. Дайсъна го ползвам не за основно чистене.

Сега видях, че съм писала 7. Всъщност имам 8.😂

В противен случай и аз ще се ориентирам към Дайсън, но не съм в БГ и не съм проучила още имат ли сервиз тука, в случай на повреда.

Не знам къде е "тук", но гаранцията е валидна само ако се ползва в държавата, в която е купена с някои изключения при определени условия.
Батерията е покрита от гаранцията само ако решат, че е дефектна.

Where is the Dyson guarantee valid?

Where this machine is sold outside of the EU, this guarantee will only be valid if the appliance is used in the country in which it was sold.

Where this machine is sold within the EU, this guarantee will only be valid (i) if the appliance is used in the country in which it was sold or (ii) if the appliance is used in Austria, Belgium, France, Germany, Ireland, Italy, Netherlands, Spain or the United Kingdom and the same model as this appliance is sold at the same voltage rating in the relevant country.

If you take your machine abroad the guarantee may be invalidated. However, we will do our best to help you in your new country of residence.

https://www.dyson.co.uk/inside-dyson/terms/guarantee-terms.html

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 12:19 от Анонимен

# 169
Момичета, какво ви е мнението за Rowenta RO 6984 X-treme Power Cyclonic?
Хареса ми доста и дизайна на някои модели Dirt Devil, но не знам как се справят в действителност с чистенето?
Относно безжичните прахосмукачки засега имам резерви към батериите. Досещам се че няма да са евтини, а не съм сигурна колко време издържат без подмяна.
Има ли някой с безжична прахосмукачка, която се ползва сравнително често, и с по-дългосрочен опит относно батерията?
Гаранцията покрива ли подмяна на батерията ако се наложи?
Имах преди години ядове с един безжичен телефон филипс - батерията буквално се стопи още първият месец. А доста дълго и разгорещено се наложи да им обяснявам че това се дължи на дефектна батерия и трябва да се покрие от гаранцията  Crossing Arms
    От сервиза пък се постараха новата батерия да ми я доставят чак след изтичането на гаранционния срок, да не би между временно да се наложи да ми покрият и някоя друга повреда  Twisted Evil

Ние имахме Dirt Devil и бях много доволна. За безжичите на Shark  има доста добри ревюта и аз серьоозно се замислям за една, може би не с двойна батерия, защото ще я ползвам за почистване на меката мебел 

# 170
Не отговарям на ничие питане, просто да похваля Samsung VC-07M31C0HG. Скромна цена, засега е перфектна. Има освен стандартната четка и четка за паркет, и четка за мека мебел. Командва се от тръбата силата на засмукване. Купих я за мама и тя е влюбена в нея.

# 171
  • Sofia
Аз си купих Dyson  11 и съм очарована и от времето за чистене и от силата.Предишната ми пак е на Dyson само,че с кабел.За 5год и отгоре не ми се е налагало да ползвам гаранцията й.Купувам си ги директно от техния сайт с 90дни тест период ,а сега имат и опция на разсрочено плащане през Пейпал без лихва

# 172
The_Third, може ли да помогнеш?Според теб коя от тези двете прахосмукачки е по-добра-Shark Rocket Ultra-Light Corded Bagless Vacuum for Carpet and Hard Floor Cleaning with Swivel Steering and Car Detail Set или Dyson 10?
Май клоня към първата, защото е с кабел, но..
Ще чистя ламинат, плочки, килими.Искам да мога да почиствам и прах по горната част на мебелите, е ако мога да прохосмуча и матраци, легла ...ще е супер, но..основно искам да чистя всеки ден с машинката(с това ми желание май дайсъна надделява).Искам просто по-добрата машинка:grinning:, та ако може малко help?

# 173
# 174
# 175
Не е лоша. Дайсъна е по-компактен, по-добра филтрация има и няма кабел, който да пречи. Шарка ще е по-мощен и няма да се притесняваш, че ще ти свършат батериите, но пък ще трябва по-често да чистиш и да сменяш филтри.

# 176
The_Third, благодаря.
Тъкмо се засилих да поръчвам шарка и ...или аз не съм видяла правилно, или просто вече я няма в англ амазон:rage: От амазон .com не съм поръчвала, но четох, че отиват на митница нещата-не е за мен.
Харесах шарка, заради функциите и цената разбира се, някак...дайсъна ми изглежда много...китайски, ненадежден.Знам, че външният вид лъже, но..все пак.
Та, ако някой знае подобен на шарка вариант,  но на европейският пазар(да мога все пак да си го доставя без митница), моля нека каже, благодаря предварително.
А,иначе...и този вариант ме замисля(Shark IF130UKTH Anti-Allergen Cordless Stick Single Battery Vacuum Cleaner), ако някой знае нещо....

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 23:07 от Seeflower

# 177
  • София
The_Third, благодаря.
Тъкмо се засилих да поръчвам шарка и ...или аз не съм видяла правилно, или просто вече я няма в англ амазон:rage: От амазон .com не съм поръчвала, но четох, че отиват на митница нещата-не е за мен.
Харесах шарка, заради функциите и цената разбира се, някак...дайсъна ми изглежда много...китайски, ненадежден.Знам, че външният вид лъже, но..все пак.
Та, ако някой знае подобен на шарка вариант,  но на европейският пазар(да мога все пак да си го доставя без митница), моля нека каже, благодаря предварително.
https://bazar.bg/obiava-19831296/strahotna-vertikalna-prahosmuka … novi-s-garantsiia

Хвалила съм я многократно. Имам я от година, работи перфектно. Скоро си купих от Алиексрес резервни филтри. Купувана е от заложна къща Кешфинанс. Нови са, само кащона е без надписи. Виждам и друг модел. http://cashfinance.eu/index.php?route=product/product&product_id=2361

# 178
 VANIAN
[/quote]
https://bazar.bg/obiava-19831296/strahotna-vertikalna-prahosmuka … novi-s-garantsiia

Хвалила съм я многократно. Имам я от година, работи перфектно. Скоро си купих от Алиексрес резервни филтри. Купувана е от заложна къща Кешфинанс. Нови са, само кащона е без ..

Не е заяждане, само се чудя защо цените са толкова ниски?И, внос от Германия-това не са ли втора ръка?
Много благодаря за информацията:hugs:

# 179
  • Sofia
Dyson-a китайски?!По -нелепо нещо  не съм срещала скоро Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт