Дискова херния - 18

• 91 421
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Аз пък се чудя защо ги продават всичките тези мазила.В началото се мазах с много неща.А с Дийп Релийф и сутрин и вечер и нямах и 1% подобрение.С месеци използвах магнезиево олио и мазила от ветиринарната и само където си скапвах косата, нищо друго.

# 586
  • в пустинята
Може ли някой да ми обясни!Ще ме оперират ,херния ,L5S1,колко време трае операцията?Катетьр слагат ли,за пьрвибпьт ще ми е!

# 587
Аз пък се чудя защо ги продават всичките тези мазила.В началото се мазах с много неща.А с Дийп Релийф и сутрин и вечер и нямах и 1% подобрение.С месеци използвах магнезиево олио и мазила от ветиринарната и само където си скапвах косата, нищо друго.

На безпредмвтните операции, със скъпи импланти също е крайно време да се зачудят хората, белким се престане с този търгашлък.

# 588
Може ли някой да ми обясни!Ще ме оперират ,херния ,L5S1,колко време трае операцията?Катетьр слагат ли,за пьрвибпьт ще ми е!
Около час-два е операцията. По принцип искат памперс да носиш и ако имаш възможност придружител.

# 589
  • София
Около час-два е операцията. По принцип искат памперс да носиш и ако имаш възможност придружител.
При мен нещо не са ми искали, катетър не е слаган, операцията е около 50-55 минути.

# 590
  • в пустинята
Моля за помощ!Сега разбирам,че сьм надвишила дните за болнични за две години назад!От тук нататьк,в рамките на една година сьм нямала право на платен болничен.Сега ще се явавам на телк за продьлжаване с 20 дни,но той няма да бьде платен.След като ме оперират на 3 октомври,какво ще правя без пари?Някой знае ли нещо по вьпроса?Телк,няма ли да ми издадат решение след операция с проценти за временно?Моля ви за помощ!

# 591
Колко е лимитът за платен болничен на година? И как така сте го превишила за две години, кой го е изплащал без основание?

# 592
  • в пустинята
Колко е лимитът за платен болничен на година? И как така сте го превишила за две години, кой го е изплащал без основание?
Вече е надвишен!Т.е,360 дни за две години се полагат,аз ги минавам и сега нямам право на платен болничен за 1 година,закона бил такьв.Предстои ми операция,в момента сьм в болничен и незнам как ще се живее без пари? Питам някой,който е в моето положение,Сега Телк ще се смилят ли над мен,след операцията?Щом нямам право на болничен,какво следва?

# 593
Мацки, имам страхотен световъртеж, заглъхване на ушите, силна скованост във врата и раменете, чувствам се ужасно. Правих скенер на главата и врата, имам шипове на C5 и C6 прешлен. Дните около менструацията състоянието ми се влошава. При вас в този период влошава ли се? Как се справяте? Какви са симптомите ви? Благодаря.

# 594
Разговарях с мой роднина,който също преди имал доста проблеми с врата.
По думите му преди при завъртане се чувало хруптене.Имал болка при завъртане на главата. И болка в страничните мускули,жили.
Започнал всяка вечер да си прави солни компреси на врата и казва,край мина ми напълно.
Преди малко в нета открих,че солта има отношение към остеохондрозата.
Поне този компрес  е лесен за правене.Само дано не ми изгори кожата, че го направих доста концентрирано.
Той държал компреса около час преди лягане.Чудя се ако остана така за нощта, да не получа обратен ефект.Някой има ли опит?

# 595
  • София
Къде в София могат да се купят китайските Вутонг пастири?

# 596
Имам въпрос - искам да си взема качествен колан със средна фиксация, за ишиас, сколиоза и ДХ едновременно. Къде мога да видя нещо наистина качествено, което ще ме облекчи, без да ми изпразни портфейла излишно? Купих си преди време един турски колан за около 30-40 лв с добра фиксация, облекчава ме по време на кризи, но доста си личи под дрехите и си мисля, че може да има нещо по-елегантно и най-важното по-ефикасно, напр. добра стабилизация, но да не ми пречи по време не седене на стол, тъй като този е доста широк и отпред.

# 597
Нещо подобно, разгледайте и останалите, но задължително с проба. В сайта имат и търговската мрежа:

http://www.orthoshop.bg/bg/medical/38/25

# 598
  • София
Освен в този сайт - има ли читав физически магазин в София от който днес да го взема?
https://tiandemarket.bg/product/30104/%D0%A4%D0%B8%D1%82%D0%BE%D … D0%BE%D0%BD%D0%B3

А трамадола от същата рецепта да не е невинно нещо?
http://ren.bg/bg/tramdol-addiction.html
Знаех си че нещо не е в ред рецептата и затова реших да се консултирам с вас Hug

# 599
  • в пустинята
Какво означава,ДЕГЕНИРАТИВНИ ПРОМЕНИ,?

Общи условия

Активация на акаунт