Юли е на прага вече,как порастна МАРТЕНСКОТО ни човече!!!

• 12 794
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
Пу-пу на сладките бебоци .Калаза ,с тази спящата снимка във ваничката сте за конкурс . Heart Eyes

# 196
 Katia_N естествено ,че сте там  ooooh! ама съм много зле гледам  март и хем знам че сте февруари хем акъла ми го няма извинявай  Blush

# 197
Честито на малките рожденници  Hug

Калаза, много хубави снимки. На тази снимка прилича на човек, на който са му се събрали толкова неща на главата, че чак е заспал  Joy

Кате, Преслав наистина много е пораснал. Голямо моче е вече  Wink

Аз нещо това захранване много се обърках. Сега аз давам от 1 месец сокчета, от 2 седмици оризова безмлеча каша следобед и от 2 дни пюре банан и ябълка на обед. и имам няколко въпросчета:
Мога ли да давам на милупа млечната каша с ориз и царевица или е добре да е само оризова кашата? Досега съм давала само на Хип оризовите люспички.
И вторият ми въпрос е: Лора понякога като е на кеф изяжда и 100 мл каша, но като не е неиска изобщо. Аз никога не я насилвам да яде. И грешка ли е от време на време да пропускаме кашата или пюрето и да си давам АМ newsm78

# 198
  • Варна
Илианка, щом не иска не я насилвай. Но плодовото пюре се дава сутрин, на второто ядене, а на обед се дава зеленчуково. Освен това за кашите май единственото изискване е да са безглутенови. Основно правило при захранването е постоянството така, че мисля, че не бива да заменяш твърда храна с мляко, щом вече си я въвела.  Това, разбира се е мое мнение. Hug

# 199
Илианка, щом не иска не я насилвай. Но плодовото пюре се дава сутрин, на второто ядене, а на обед се дава зеленчуково. Освен това за кашите май единственото изискване е да са безглутенови. Основно правило при захранването е постоянството така, че мисля, че не бива да заменяш твърда храна с мляко, щом вече си я въвела.  Това, разбира се е мое мнение. Hug

докторката ми каза да давам плодовото на обяд, а зеленчуково да почна към средата на 5тия месец  newsm78

# 200
Кате, а като е в ревливо и не мога да й дам каша да я изчаквам да й мине и тогава ли да опитвам пак /не че то лесно й минава и няма пак да започне да реве/  newsm78 ти как постъпваш в такива случаи  newsm78

# 201
честито на всички минирожденици
На болничките бързо оздравяване  Praynig
Добре дошла Radi-t  Hug
Ние вече си имаме второ зъбче newsm47
Като ви слушам как захранвате чак и на мен ми се прийсква,ама ще видим какво ще каже педито тази седмица на консултацията.
  love001 на всички бебешори

# 202
  • In the jungle out there..
kalaza  честито ви първо зъбче   bouquet страхотни снимки особено тези в коритцето  Joy ама спи ли там ?  newsm78  А всъшност колко ванички за къпане имате  newsm78  в жълтата с патенцата също е много готин  Heart Eyes

Спи, да Heart Eyes Една ваничка имаме Laughing Синята ни се счупи и вече сме с жълта Wink

# 203
здравейте!
Ради, добре дошла!Много сте хубави с бебчо!
Днес елина засега ака само веднъж, надявам се да се разминахме. аз се съмнявах за зъб, но няма. Пипнах й венчетата, твърди са, но не се усеща зъбче. И в тази връзка, честит о второ зъбче  на Зоуи и първо на Ники на Калаза. Малкият Ники е одрал кожата на татко си Simple Smile
Аз още не съм започнала захранването, въпреки че ми се иска. Според педито ми Елина щяла да е много алергична и затова да съм изчакала. А заключи, че ще е алергична, защото кожата й е адски суха. Сега й взех едно мазило Липикар, лечебна козметика, та да видим как ще е с него.

# 204
Вчера зъболекарката ми ми разказа как е захранила като е бил нейния юнак на 6 месеца и ква драма им е и досега яденето - вече година и нещо мъка - малкия пие само мляко с кеф, а всичко останало не иска.Сега звънях и на още една приятелка - нейната щерка е на 8 месеца и пак е захранена след 6-ти и пак и е проблем яденето. Та мамите дето ще захранват тогава да внимават, че да не става беля и с това, защото препатилите маминки твърдят, че най-лошото нещо на света е злоядо дете.

# 205
Вчера зъболекарката ми ми разказа как е захранила като е бил нейния юнак на 6 месеца и ква драма им е и досега яденето - вече година и нещо мъка - малкия пие само мляко с кеф, а всичко останало не иска.
Да не се казва д-р Косева? Иначе и на мен ми разкаваха такива истории и мнооого се двоумя, затова пуснах тема в кърмаческия форум и повечето твърдят, че няма връзка между късното захранване и злоядството. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=111069.0
Честити зъбчета на Никола и Даниел!
Калаза, Никола е страхотен  Heart Eyes, Кате и Преслав е много готин  Hug!
terina, дано Елина вече да оздравява!

# 206
Незнам дали има или няма връзка късното захранване ,но сестра ми също започна 6-тия месец и племенника ми и до ден днешен има проблеми с храненето.Вече  15 години това дете не хапва нито плодове нито зеленчуци.

# 207
Здравейте от нас!
Ние нямахме интернет два дни и сега със съжаление прочетох, че сте се изпозаразили от този лош грип Sick Пожелавам бързо оздравяване на всички   bouquet
Честито на всички рожденници  bouquetГолеми да пораснат Heart Eyes
Честити зъбчета на Дани и Никола!
За оставянето при бабите -нямаме проблем , даже в събота вечерта пратих каката при едната , бебка при другата и ние с тати по живота Mr. Green
Дано така да бъде и занапред, че аз смятам свекито като се пенсионира на зима , да се връщам на работа , че паричките взеха да не стигат с двете деца ooooh!
За захранването и аз мисля да почна пюретата в края на седмицата , но като гледам как и се ослажда сокчето , предполагам , че няма да има проблеми с приема Laughing
А за тези които мислят за захранване след 6тия месец, бих посъветвала да изследват хемоглобина на децата редовно. Peace
Целувки от нас Heart Eyes

# 208
И ние вчера се завърнахме от едно гостуване в Плевен. Сега се опитвам да наваксам с четенето. Наталия добре понесе пътуването и гоститио - тя е свикнала вече. Там нямахме никакви проблеми, но тази нощ...  Shocked като се ококори в 3.00 до 4.30 не заспа и само мрънкаше, свиваше се - ужассссссс. Не мога да разбера какво й е. И аз от една седмица  й давам плодова пюре и тя го приема добре, не вярвам да е от него. Най - странно е, че като я гушна и дундуркам спи, а като я оставя се събужда и започва да плаче. Вече започвам да си мисля, че е наплашена или нещо такова. Някоя от вас вярва ли в такива неща и че баячките могат да помогнат в такива случаи? На мен са ми разказвали случаи, когато са помагали и сега се чудя да вярвам ли или това са само измишльотини?

Аз в гледачки, екстрасенси и т.н. въобще не вярвам..., но за това не знам - искам да й помогна по някакъв начин и съм готова на всичко, стига да не й навреди.

Никола и Преслав са много сладки! Ама те всичките мартенчета са ни сладури  Joy Да са ни живи и здрави.

Относно захранването и аз знам, че колкото по-късно, толкова по трудно, но всеки си решава сам. Аз днес с голям мерак дадох бананово пюре, а на Натали хич не й се понрави. Ама какво да се прави - и то детето си има вкус. Най й харесва ябълка с шипка.

# 209
Моля някоя от вас да ми обясни на лични как да си сложа по-голяма снимка от ляво на профила, че нещо все не ми се получава.

Общи условия

Активация на акаунт