това е; след 1-я месец всички доктори, с които съм говорила, казват да се дава само чиста преварена водичка и така до 5-я...
не знам за друго да се "препоръчва" захарта...не че съм някакъв специалист, ама след като за нас като големи здрави хора е вредна, с какво ще е полезна на бебетата? не се заяждам - просто размишлявам..
това ми е чудно , а за РОДИЛНОТО И ЖЪЛТЕНИЦАТА СТАНА ЯСНО ВЕЧЕ
А Герчо както винаги в права
няма лош начин да си гледаш детето всеки преценява кое е най-доброто за неговото, хубаво е, че имаме възможност да чуем множество мнения за разлика от нашите майки и баби и да преценим кое е най-добре за детето ни
познавам много некърмени и кърмени деца, както и ранно и късно захранени и не мога да кажа, че едните са по-здравички или болни от другите, всичко е до ген и организъм
абе аз не ги испълнявам тези ама много ме дразни с тези РЕТРО съвети от времето на баба ми.
въпреки ,че съм толкова зле в това отношение ,че направо незнам как ще си храня децата/ ама да живеят градините-поне там хапват готвенко децата/
отдавна се каня да ви кажа и все забравям, че доста успешно преборвам стриите на корема с ампулите на лиерак, та ако някоя мама е истерясала на тази тема като мен, препоръчвам ги.
Мога само да ти пожелая да свърши бързо...
май и аз ще ида да си легна,че едвам гледам.