Юли е на прага вече,как порастна МАРТЕНСКОТО ни човече!!!

• 12 782
  • 281
  •   1
Отговори
# 30
леле днеска що така няма никoй newsm78.
Креми успешна сесия ти желая Praynig

Зоуи,много пъргав твоя юнак,бре!Браво на него!Моя Дани днес за първи път се обърна от корем по гръб. Laughing
Като шило в торба е,за момент не се спира.Като го видя,че се е кротнал ходя да го проверявам дали не е болен Thinking

# 31
Да ви се оплача от майка ми,.................. преценила е, че децата трябва да спят на обяд в следствие на което ако той откаже за заспи е дундуркан 2 часа в ръцете и за да спи... хиляда пъти и казах, ако не иска да спи няма да спи сложи го на леглото и си играйте, носи го искаш, вози го в количка но не го приспивай на ръце..."добре, добре ", но той трябвало да има режим....
Явно това е мания на всички баби , защото и моята свекърва все  ми повтаря , че детето трябва да има режим.Когато  беше при мен от 7 часа започваше да ме пита кога ще я къпем и мен ме заболяваше устата да и обяснявам , че я къпя преди последното хранене.Миналата седмица им я бях оставила за два дни и хем и обясних , че детето се къпе към 9.45 и като звъннах по телефона в 8.30 тя ми вика  "Ние се изкъпахме и вече ядем  #2gunfire(след ядене в 6 ч Rolling Eyes).След това я е дундуркала до 11.Със сигурност я е хранила и през нощта , но не си призна.Същото е било и със т.нар Следобеден сън - дундуркане от 2 до 4 и резултата е -КАПНАЛА ОТ УМОРА БАБА ЗА 2 ДНИ #Crazy

# 32
Здравейте мами и бебоци   bouquet
Вашите бебчета занимават ли си се самички? Защото Бобчо май почна да спи по-малко вече - днес след яденето в 1.30 дремна за 15 минути към 5 и заспа чак преди малко в 9 и 30. С какво се забавляват бебоците ви? Моя човек нищо не му занимава вниманието повече от 5 минути Sad редувам активна гимнастика, столчето за кола, което съм превърнала в нещо като шезлонг, размахвам разни светкащи, мигащи дрънкалки и така... обаче все пак без кръст останах Sad а той няма още 6 кила... какво ще стане натам като съвсем спре да спи и стане по-дебел - направо не ми се мисли  ooooh! Давайте идеи какви играчки да купувам  Rolling Eyes Днес купих три нови, но явно ще трябват още Simple Smile

# 33
Tweety, днес четох в една книжка, че бебтата на нашата възраст  Joy  трябва да спят по 12-14 часа нощем и 3-4 часа през деня. Аз мислех, че моята беба е много любопитна и затова не спи, а то просто си било нормално. Ние също не се задържаме на едно място. Най й харесва на ръце да разглежда и да й говоря всевъзможни неща. Станала съм като една латерна  Joy Установих, че е много удобно с кенгуру. Слагам я с гръб към мен и тя си гледа колкото иска. Като се умори почва да мрънка и я слагам или в количката, или в леглото и след малко е заспала. Спи 40мин. до час и пак от начало. Така ще е явно, но все се успокоявам, че и този период ще мине.

Hug Hug Hug

# 34
Що се отнася до свекървите - не смея да се хваля много, ама моята за сега ме слуша. Разбрали сме се, че Наталия командва - каквото каже тя, това става.  Joy

Така де, то детето ни учи, може ли да вървиш срещу него? Или да се правиш на голяма гледачка? Майката най-добре си познава детето и когато каже нещо трябва да я слушат.

Аз по тази причина още не съм оставяла Наталия на майка - просто тя не живее с нея, не и знае номерата и най-много като ги оставя двете да се побъркат взаимно.  Joy Има време, ще порасне и тогава вече е различно. Трудно е докато се научи да казва какво иска.

# 35
Tweety ние имаме всичко на всичко около 7-8 играчки ,но не им обръща много внимание заиграва се за не повече от 10 мин. Иначе сме същата картинка обича на ръце и да разглежда  Crazy ако му говориш или пееш най добре, но когато се е наял и наспал няма такива изисквания и си лежи и се занимава сам по половин един час. Единственото спасение което почти винаги деиства е телевизора  Grinning
Момичета исках да ви попитам дали знаете нешто с което да намажа Алекс че тази нощт са го изяли комари има около 5-6 пъпки и незнам какво да ги правя.

# 36
  • София
Здравейте!
Ние се върнахме снощи от Монтана, много ми липсвахте, но там нета беше много бавен и изнервящ и не съм влизала изобщо. Имам да наваксвам цели теми за четене. Като за добре дошли Лия цяла вечер плака неистово, такова нещо не бях преживявала, едвам се успокои в 1 през ноща и заспа. Сега е по-спокойна.
Моята майка след като разбра, че нямам никакво намериние да й давам сок, реши да й даде коричка хляб Shocked, а за носенето, то си е едно на ръка, почти всички баби май го правят.
Хайде да си оправям къщата, че всичко е нагоре с краката, мъжо се е вихрил две седмици сам и е направо за  #2gunfire

# 37

Момичета исках да ви попитам дали знаете нешто с което да намажа Алекс че тази нощт са го изяли комари има около 5-6 пъпки и незнам какво да ги правя.
Пробвай със Psilobalsam, аз мажа с него и двете деца и себе си , когато се наложи Peace На растителна основа е и мисля, че е безвреден.

# 38
Здравейте! LaughingАма колко съм разсеяна самооо...вчера писах в старата тема...уж хвърлих един поглед за нова и явно съм решила,че тази е за Юлските мами... Embarassed
Та...вчера захраних Янето Grinningдадох й една лъжичка оризова каша,омазахме се целите,тя иска освен лъжичката и двете ръце да набута в устата JoyЕто да я видите на какво приличаше накрая:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=40658&photo=40
Днес получих една пратка домашни моркови,картофки и тиквички и ще й правя пюретата сама.дано ги хареса...
Аз от повече от месец вече ползвам мляко за тяло.
Незнам вашите деца как са,но Яна вече спи като пън от 21 до 9 ч. Shocked...после през деня си бодърства ...придремва за половин час/в момента пак спи/.Не иска да лежи,ама хич...и количката не ме спасява...иска да разглежда,много е любопитна.Започнах сериозно да я тормозя с гимнастика,защото е голям мързел. Laughing
Sunnypolly,летни чувалчета има в Бебе-маркета в Иван Вазов,13 лв. струват и са много сладки.

# 39
  • София
Здравейте и от още едни завърнали се мама и бебе! Simple Smile Поразнообразихме малко, но пък изкарахме най-големите жеги доста на юг. В София ми се струва рай сега Simple Smile.

Зори от втория месец не спи през деня, само придремваше по 15-тина минутки. Сега направо има подобрение - изкарва 2 до 4 съня през деня от по половин до 1 час. През другото време я държа в шезлонг или в столчето за кола и й давам играчки или й говоря. Като се размрънка - на спалнята по корем и после или ядене, или спане - което й се струва по-важно в момента Simple Smile.

Hug  Hug  Hug на всички!

Последна редакция: нд, 02 юли 2006, 20:42 от galia2006

# 40
Момичета Благодаря ви.  bouquet

Наде честито ви захранване.И аз днес захраних Марти.Сьс картофено пюре.То накрая имахме повече пюре по дрехите и лигавника от колкото в коремчето-но утре пак ще действам.

# 41
Добър вечер мамчета
Креми , ти направо със зеленчуци ли захрани ?  newsm78
Моята Еличка вече започна да се обръща без помощ Joy Странно как изведнъж преминават от един етап на развитие в друг. До онзи ден беше толкова мързелива и отпусната , че чак се бях притеснила а от два дни се обръща и се набира сама на пръстите ми.
А сега и да се оплача - непрекъснато и хърка нослето Cry.Даже сутрин се дави , защото са и запушени и двете ноздри.Капя физиологичен  разтвор, чистя с тампон (но нищо не вадя -явно е доста навътре).Така сме от доста време , а на прегледите казват , че всичко е наред.Вашите нослета така ли са???
Лека и спокойна нощ на всички Hug Hug Hug

# 42
И аз вече мажа с мляко.

Жане, в новия брой на Моето бебе и аз има приложение с рецепти, я виж кой се подвизава на една от страниците Mr. Green - http://www.bgphoto.net/photos/12040/o632872999662031250.jpg

Май трябва да им се обадите и да си искате хонорар за реклама Mr. Green

Май наистина трябва Mr. Green мерси за инфото аз и идея си нямах че пак сме в списанието,това всъщност кой брой е?Да поръчам да ми го купя,че май няма да го дочакаме да дойде до тук.

# 43
  • Варна
Добро утро!
Сега се връщаме от консултация. Преслав е наддал 400гр. за 12 дни. newsm44 Аз се притеснявах, че не иска да яде от топлото, добавка не иска, а и от гърдите малко цока, но явно всичко е наред. Явно пак сме само на кърма. Започваме и зеленчуковите пюрета от утре заради анемията, а пък и вече е почти на 5 месеца. От няколко дни му давам пюре от ябълка и го понася много добре. Ще видим утре как ще е. Освен това минахме окончателно на 5 хранения.
Странно как изведнъж преминават от един етап на развитие в друг. До онзи ден беше толкова мързелива и отпусната , че чак се бях притеснила а от два дни се обръща и се набира сама на пръстите ми.
И аз си мисля същото. Докато не искаше да се обърне, да се набира  и т.н. за няколко дни Преслав се преобрази. Явно след определен застой правят голяма крачка напред. Да са ни живи и здрави!

# 44
Здравейте отново wavey
Аз рядко пиша, защото не ми остава време, но нека да се включа и аз в тази тема. Да се похвалим. За първи път се превъртяхме сами, от гръб по корем newsm44. Стана нощес и не знам как, но като отидох да проверя Али докато си беше в леглото 1crib, тя беше по корем. Я да ми кажете дали не е опасно, няма ли да се задуши като лицето й е опряно в матрака

Общи условия

Активация на акаунт