.Креми успешна сесия ти желая

Зоуи,много пъргав твоя юнак,бре!Браво на него!Моя Дани днес за първи път се обърна от корем по гръб.

.

(след ядене в 6 ч

редувам активна гимнастика, столчето за кола, което съм превърнала в нещо като шезлонг, размахвам разни светкащи, мигащи дрънкалки и така... обаче все пак без кръст останах
а той няма още 6 кила... какво ще стане натам като съвсем спре да спи и стане по-дебел - направо не ми се мисли
Давайте идеи какви играчки да купувам
трябва да спят по 12-14 часа нощем и 3-4 часа през деня. Аз мислех, че моята беба е много любопитна и затова не спи, а то просто си било нормално. Ние също не се задържаме на едно място. Най й харесва на ръце да разглежда и да й говоря всевъзможни неща. Станала съм като една латерна
Установих, че е много удобно с кенгуру. Слагам я с гръб към мен и тя си гледа колкото иска. Като се умори почва да мрънка и я слагам или в количката, или в леглото и след малко е заспала. Спи 40мин. до час и пак от начало. Така ще е явно, но все се успокоявам, че и този период ще мине.

Има време, ще порасне и тогава вече е различно. Трудно е докато се научи да казва какво иска.
ако му говориш или пееш най добре, но когато се е наял и наспал няма такива изисквания и си лежи и се занимава сам по половин един час. Единственото спасение което почти винаги деиства е телевизора 
На растителна основа е и мисля, че е безвреден.
дадох й една лъжичка оризова каша,омазахме се целите,тя иска освен лъжичката и двете ръце да набута в устата
Ето да я видите на какво приличаше накрая:
Поразнообразихме малко, но пък изкарахме най-големите жеги доста на юг. В София ми се струва рай сега
.
.
на всички! 
Странно как изведнъж преминават от един етап на развитие в друг. До онзи ден беше толкова мързелива и отпусната , че чак се бях притеснила а от два дни се обръща и се набира сама на пръстите ми.
.Даже сутрин се дави , защото са и запушени и двете ноздри.Капя физиологичен разтвор, чистя с тампон (но нищо не вадя -явно е доста навътре).Така сме от доста време , а на прегледите казват , че всичко е наред.Вашите нослета така ли са???
Аз се притеснявах, че не иска да яде от топлото, добавка не иска, а и от гърдите малко цока, но явно всичко е наред. Явно пак сме само на кърма. Започваме и зеленчуковите пюрета от утре заради анемията, а пък и вече е почти на 5 месеца. От няколко дни му давам пюре от ябълка и го понася много добре. Ще видим утре как ще е. Освен това минахме окончателно на 5 хранения.
. Стана нощес и не знам как, но като отидох да проверя Али докато си беше в леглото
, тя беше по корем. Я да ми кажете дали не е опасно, няма ли да се задуши като лицето й е опряно в матрака