Професионални серии за коса - тема 125

• 60 574
  • 768
  •   1
Отговори
# 150
stefina, нямам идея. Със светла коса, много интересен цвят. Мисля, че има и корекция на устните, но за име......

# 151
Здравейте, включвам се с въпрос относно Терапист на Керастаз. Серията подходяща ли е за цъфтяща, но не изтощена коса? Напоследък косата ми с нищо не стои добре все е някаква суха по дължините...

# 152
Терапист е до проба грешка. При моята коса даже не действа еднакво през цялата година. Трябва винаги да направя малко почивка от тераписта, за да го усетя пак. Да, за цъфтяща коса е супер, но НО ще ти понесе ли не се знае докато не пробваш. Серията не е баш за тънки коси според мен, но има и такива с тънки, които са доволни. Пробвай.

# 153
Здравейте. Мислите ли, че добавянето на зехтин или друго масло в боята при боядисване би имало ефект на предпазване както при colorphlex?

# 154
marrina236   Марина според мен не се хвърляй на нея директно, поне Не на голямите опаковки, защото е силна серия и може да не останеш доволна. И преди съм казвала, че серума на Терапист ме е спасявал доста пъти от цъфнали крайща на косата и ако ще пробваш нещо от Терапист направи го с малките опаковки и серума.

Шийла Опитвала съм го преди време, резултат - само си изхабих хубавия зехтин и боядисването не се получи. Ако си ползвала colorphlex не си представяй същите резултати, нищо общо няма, аз си го харесвам много colorphlex-а.

stefina Правила съм какви ли не опити с доста уреди от Емаг и винаги с проблеми, все неща от които съм била недоволна. Затова вече от тях взимам само нещо за което съм сигурна, че ще го ползвам, темата е много дълга с тях. Общо взето пазарувам само някоя батерия, зарядно и т.н.т

След вече трето измиване съм много щастлива, че си взех шампоана Kevin Murphy Yong Again, олекоти косата, заглади косъма и буквално я извади от гроба, със сигурност са подбрали много добре състава, особено за тънки коси като моята е супер подходящ и доста икономичен ми се стори, поне за сега.

# 155
На привършване ми е Kerastase-Extentioniste, и сякаш се насочих към Densifique. Моля, някоя дама, която е ползвала шампоан и маската, да пише какви ги усеща-протеин или хидратация и как се отразяват на косата.

# 156
  • Street of Dreams
При мен шампоанът много силно изсушаваше и заплиташе косата, после маската омекотява и уплътнява. Двата продукта сякаш са с много различно действие, като цяло аз усещах баланс накрая. Има много неприятна за мен и силна миризма.

# 157
  • Някъде там
При мен шампоанът много силно изсушаваше и заплиташе косата, после маската омекотява и уплътнява. Двата продукта сякаш са с много различно действие, като цяло аз усещах баланс накрая. Има много неприятна за мен и силна миризма.
И аз съм на същото мнение.
Дори и маската на поредни две изимивания плюс шампоана ми докарваха коса като слама .

# 158
Благодаря, отпада тогава. Аз бях така с шампоана Хроноложист. Много суха и заплетена коса, която маската омекотяваше. В един момент, изцяло се отказах от шампоана.

# 159
  • Toronto
Аз ползвам Densifique, но го редувам с хидратиращ продукт на следващото миене. Моята коса е тънка и ми действа уплътняващо. Шампоана вярно заплита, но балсама и маската след това балансират и аз съм много доволна от действието. Само миризмата ми напомня на едновремешни бръснарски продукти, ама тя не остава за дълго.
Да споделя за маската, за която питах вчера. Сложих я за през нощта, на сутринта косата ми беше супер мека, та чак лигава, явно хидратира добре. Не е "wow" ефект, но може би иска повече време. Сега кандърдисвам мойте джамейки тука да ми намерят чисто масло, не знам какъв ще е резултата, ама те се кълнат, че прави чудеса Laughing

Последна редакция: пн, 18 мар 2019, 21:17 от tuparowa

# 160
 Маската на Шеа М с рициново е ужасна за мен. Изсушава и заплита по някаква странна причина. Има мнооого по-добри. Simple Smile

# 161
  • Бургас
Аз с едногодишна терапия (цялата серия)Денсифик си оправих преди време оредялата коса. Обаче втория шампоан го изхвърлих повече от половината, такова пресушаване на русата си метла не съм имала и с дрогериен. Интересно с първата опаковка нямах проблем. Иначе да, цялата серия мирише на крем за бръснене Каро.

# 162
Момичета, пожелавам ви страхотни 3 месеца, за това време няма да влизам във форуми и да си губя времето в нета. Обясних за сейфа и нокиата в в една друга тема, но и тук да кажа: смартфон детокс ще правя.  Grinning Пожелавам ви успешно клепане на косите, заздравяване и много нови растежи. Ако не отговарям на съобщения, не е нищо лично.

Целувки.

# 163
  • Някъде там
Момичета, пожелавам ви страхотни 3 месеца, за това време няма да влизам във форуми и да си губя времето в нета. Обясних за сейфа и нокиата в в една друга тема, но и тук да кажа: смартфон детокс ще правя.  Grinning Пожелавам ви успешно клепане на косите, заздравяване и много нови растежи. Ако не отговарям на съобщения, не е нищо лично.

Целувки.
И аз се каня да направя такъв,ще се отрази добре и на семейния бюджет Grinning

# 164
Здравейте. Мислите ли, че добавянето на зехтин или друго масло в боята при боядисване би имало ефект на предпазване както при colorphlex?

Колорфлекс не е масло и зехтинът едва ли ще действа по този начин. По-вероятно просто да направи боята по-малко агрсивна, но и ще намали цвета. Едно време фризьорка ми слагаше вътре в боята малко балсам точно с тази идея, да направи боята не толкова агресивна, но ставаше въпрос за много руса боя, която нанасяше по скалпа.

Общи условия

Активация на акаунт