Професионални серии за коса - тема 125

• 60 464
  • 768
  •   1
Отговори
# 75
Принцеса, много благодаря за отговора. Съветите ти са наистина ценни за мен. Без да преувеличавам. Косата се къса. Направих теста от първата страница, показва че е силно порьозна...
 Аз го взех вече този протеин. Консултантката в магазина ми каза, че мога да го ползвам, както е по указание, но за коса, като моята техните стилисти го нанасяли на навлажнена коса преди шампоан и така се стои 2 часа. После си измивам косата, както обикновено. Не знам това дали да го правя, но това, което си ми предложила със сигурност ще. Много благодаря!

# 76
  • Варна
 Като преуош не е лоша идея да го пробваш. Навлажни косата,нанеси обилно,сложи шапка за баня и загрей със сешоара да се стопли косата. Завий с хавлия и постой час-два. Щом имаш късане ще ти влезе в употреба. Не съжалявай,че си го взела. 

# 77
Дойде четката Ремингтън ................
Ако някой в София има излишна четка, моля да ми пише, ще я взема.

# 78
Аз бързам да споделя.Направих въпросната терапия с този 2-минутен реконструктор.Резултат-лигава ,жива коса.Сухота не се усеща грам.Не очаквам чудеса.Утре сигурно пак,ще има накъсани косъмчета по възглавницата,надявам се поне да се задържи такава жизнена ,каквато е в момента,макар и за 2 дни.
Как го направих.Измих косата с лек шампоан за ежедневна употреба.Имах някакъв Макадамия изостанал от не знам кога.Та измисх с него ,подсуших добре и нанесох реконструктора.Сложих шапка за баня ,загрях със сешоар и престоях така 20 мин.Достраша ме да го държа повече на главата си.Изплакнах обилно и нанесох маската Lakme Deep Care,пак шапка за баня,отново загрях и престоях така час.Изплакнах,увих в кърпа за 2-3 мин,след което оставих косата почти да изсъхне.Накрая оформих със сешоар набързо..2-3 мин.Доволна съм.След 3-4 дни смятам да последвам съветите на Принцеса - да  забъркам домашния еластайзър и да редувам него и протеина.
 Опитах да нанеса и тази ампула преди да изсуша косата
https://www.zlatnaribka.com/vazstanovyavasht-serum-s-koprineni-p … epair-fluid-15-ml
 Сложих първо много малко и веднага усетих лепкане по пръстите си.Отказах се.Случвало ми се е да усещам  такова лепнене от разни финиш продукти,обикновено кремообразни,след тях косата ми винаги е ужасно твърда ,без никакъв блясък.Затова се отказах и не сложих повече,така че не знам как действа... Държа да отбележа ,че реконструкторът подейства така на много суха,тънка,късаща се и чуплива коса.
Аз се намествам трайно във вашата темичка и пенсионирам всички дрогерийни продукти.Радвам се,че ви има Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 21:09 от Alien1

# 79
Знаете ли какво се чудя, не съвсем по темата, но тъкмо преди няколко дни пуснахме темата за слънцезащита и хоп - рибката са пуснали 20% намаление на слънцезащитната серия на Макадамия. Дали наистина ни следят Grinning
Първо беше пусната промоцията в ЗР , а след това темата  Blush

"откраднах" въпроса от другата тема за коси - потребителка беше попитала за слънцезащита за косата, а старата профи тема беше на 54 стр., пуснах тази с "откраднатия" въпрос Grinning
момичета, също не ми благодарете за темата - копирала съм първия пост от старата, никаква заслуга нямам
и моля, някой да пусне №126, когато тази достигне 50 стр.

да отговоря и аз на въпроса - на практика не ползвам слънцезащита за косата, но имам маска и балсам от различни серии за след слънце - маската е на годуел, ползвам я и в момента, а б-мът е на тиги, но той ще чака лятото

# 80
  • Костандово
Дойде четката Ремингтън и уж много гледах и избирах, в крайна сметка съм недогледала и не съм доволна от избора си.
Скрит текст:
Мислех, че тези четки с годините ще стават по-компактни и удобни, защото и без това са огромни и тежки - ами тази е по-зле. Не само неудобна в ръката, но и трудна за съхранение - моите висят в банята под огледалото над плота - местото е ограничено. Второ, не съм забелязала, че има твърди иглички, каквито не желая да има, защото ползвам четката директно от скалпа, а това ще е неприятно и ще боли. Трето, няма йонизация. Завъртането долу за включване е по-неудобно от плъзгащото копче на дръжката. И накрая - свръх дългия кабел. Единствения плюс, който виждам, е че дори на студената струя се върти, което на предните го нямаше.

Благодаря ви за отговора,като ви прочетох и върнах четката преди да съм я платила 🙂

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 08:25 от bubanka

# 81
  • на земята
И аз чакам четката,но не мисля да я връщам.
Толкова ли е зле тази четки,прочетох само положителни мнение в темите за нея.
С какви коси сте момичета,толкова ли е тежка и неудобна,не ми се връща.

# 82
  • Някъде там
Влизам да напиша,че имам много нови растежи .
Лошото е ,че не знам дали се дължи на Ланза или на JMO .
Използвам и редувах и двете Simple Smile
Свършиха ми и се чудя кое да взема сега Grinning

# 83
Момичета, ходили ли сте на постригване в Арлен, и ако да, каква е цената...писах им във ФБ, но ми дадоха телефон, който ми дава само свободно...

# 84
  • пловдив
И аз чакам четката,но не мисля да я връщам.
Толкова ли е зле тази четки,прочетох само положителни мнение в темите за нея.
С какви коси сте момичета,толкова ли е тежка и неудобна,не ми се връща.
Не е зле. Аз като за пръв път, писах че съм сравнителнондоволна. Предполагам с времето ще се усъвършенствам. Факт е, че крайния резултат ми хареса-права и пригладена и с блясък коса.
Според мен ефекта  зависи от косата. Моята е дълга до средата на гърба, леко чуплива и гъста. Потрудих се доста за да получа желания ефект, даже от дърпане ръката ме заболя. Но , според мен си струва.

# 85
  • Street of Dreams
Аз съм ужасена от първия опит с четката (на мен ми е трета), но реших да я пробвам още веднъж, преди да спамя тук. Надявам се да съм объркала нещо с продуктите днес и затова да се е получило така, след 2 дни ще й дам втори шанс. И между другото също ме заболя ръката, а моята ръка е тренирана с години и отдавна не ме е боляла.

# 86
Аз писах, че четката е кофти работа. И на мен ми се изморяват ръцете и няма накакъв резултат.

# 87
Някой преди време беше задал същия въпрос, но май остана без отговор - Малкото кръгло червено копче на Парлукса за какво служи? Grinning
Извинявам се, ако вече е било коментирано.

# 88
Добро утро.
Ходих в Арлен, много съм доволна. Не знам как ме пострига мацката, но косата ми никога не е изглеждала толкова добре след постригване... Някой използва ли серията за сгъстяване на Кюн? Доволни ли сте...

# 89
Някой преди време беше задал същия въпрос, но май остана без отговор - Малкото кръгло червено копче на Парлукса за какво служи? Grinning
Извинявам се, ако вече е било коментирано.

Когато се задържи в натиснато положение струята на сешоара става хладна. Използва се обикновено при финализиране на прическата за повече блясък и гладкост на косата.

Общи условия

Активация на акаунт