Професионални серии за коса - тема 125

• 59 636
  • 768
  •   1
Отговори
# 90
  • Някъде там
Аз писах, че четката е кофти работа. И на мен ми се изморяват ръцете и няма накакъв резултат.
Aз използвам най - обикновена на марокан заедно със сешоара.
Лека , удобна  и върши чудесно работа Simple Smile
Изпратя и подрежда, иска ми се да мога да се науча да правя и вълни в косите с нея, но не съм стигнала до там .

# 91
  • Street of Dreams
Четката ми е най-любимият уред вкъщи, косата ми става за минути като след фризьор и не мога да живея без нея. Именно затова след като едната ми сдаде багажа, веднага поръчах друга.
Вчера обаче мина ужасно - заплиташе и дърпаше косата ми, която буквално скърцаше по нея, скубеше, наелектризира се и прическата стана ужасна, подвита на където си иска. Понеже имам база за сравнение мога да кажа със сигурност, че с другите две четки няма нищо общо. С тях никога не е имало наелектризиране, четката минава лесно и гладко през косата, оформя се перфектно както искам.
Както казах, искрено се надявам да съм объркала продуктите за коса, но не ми се вярва много. Поне липсата на йонизация е на лице.

# 92
Един глупав въпрос ,трябва ми финиш ,който да китосва ,силно малтретирана химически третирана и изрусена коса Simple Smile или евентуално правилна комбинация ,ползвам aphogee за изтощена коса шампоан и 2 минутния на всяко миене,и след това имам в наличност маракеш за цъфтящи ,нектар термик, термо на Philip Kingsley dd. В крайна сметка колкото и да опитвам косата стои доста суха ,а отрязох доста.

# 93
Ползвала съм само слънцезащитната серия на Макадамия, но нямам впечатлиниюя.

# 94
  • на земята
Четката ми е най-любимият уред вкъщи, косата ми става за минути като след фризьор и не мога да живея без нея. Именно затова след като едната ми сдаде багажа, веднага поръчах друга.
Вчера обаче мина ужасно - заплиташе и дърпаше косата ми, която буквално скърцаше по нея, скубеше, наелектризира се и прическата стана ужасна, подвита на където си иска. Понеже имам база за сравнение мога да кажа със сигурност, че с другите две четки няма нищо общо. С тях никога не е имало наелектризиране, четката минава лесно и гладко през косата, оформя се перфектно както искам.
Както казах, искрено се надявам да съм объркала продуктите за коса, но не ми се вярва много. Поне липсата на йонизация е на лице.
Аз днес трябва да я взема и се чудя да ходя ли или не.
Има ли някоя друга четка с йонизация,бихте ли препоръчали да сравня параметрите?
Благодаря

# 95
  • Street of Dreams
Определено ако сега трябваше да решавам, бих заложила отново на Rowenta или Babyliss, защото са изпитани. Не знам какво се предлага в момента в България, за да те насоча.

# 96
  • Варна
 Одинче писала съм многократно за въртящата четка и моята любов към нея  Laughing. Това твоето чудо на Ремингтън ми се вижда силно недомислено  newsm78. Първо твърди бодни на въртяща четка-горкият скалп  newsm78. Самите меки косъмчета на моята полират косъма,а и йонизацията не е никак маловажна.
 Ако трябва да сменям четката бих си поръчала същата.
 Като цяло много положителни мнения има из моделите на Ровента/и моята е такава/.

gigova с толкова сериозен протеин косата има нужда и от хидратация,не само от кит. Натрупаният протеин втвърдява косъма на даден етап и е нужно да се възстанови баланса.

Иначе Маракеш за връхчета,след него нектар термик и на суха коса някакво олио.

# 97
Момичета,днес си получих екстрийм еластисайзъра и чета инструкциите и пише че се слага на влажна коса.Вие така ли го ползвате?Досега съм си правила само домашния ,но реших да поръчам и този и ще ги редувам.Сега обмислям да си поръчам травел комплекта( като го заредят отново) Керастаз Хроноложист.Подходящ ли ще бъде за тънка  и накъсваща се коса?При мен цъфтежа и накъсването се получи вследствие на един "уж безвреден " изсветляващ спрей за коса, на Eugene Perma ,допълнение е и пресата.Но нея я ползвам вече 2 пъти седмично.

# 98
Х.Т да аз напръсквам косата с пулверизатор кичур по  кичур пръскам мажа и така седя 2-3 часа

Добро утро.
Ходих в Арлен, много съм доволна. Не знам как ме пострига мацката, но косата ми никога не е изглеждала толкова добре след постригване... Някой използва ли серията за сгъстяване на Кюн? Доволни ли сте...

колко те подстрига ..и колко плати?

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 15:09 от bubanka

# 99
Х.Т да аз напръсквам косата с пулверизатор кичур по  кичур пръскам мажа и така седя 2-3 часа
Благодаря.
И аз така ще направя.

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 15:10 от bubanka

# 100
  • на земята
Одинче писала съм многократно за въртящата четка и моята любов към нея  Laughing. Това твоето чудо на Ремингтън ми се вижда силно недомислено  newsm78. Първо твърди бодни на въртяща четка-горкият скалп  newsm78. Самите меки косъмчета на моята полират косъма,а и йонизацията не е никак маловажна.
 Ако трябва да сменям четката бих си поръчала същата.
 Като цяло много положителни мнения има из моделите на Ровента/и моята е такава/.

gigova с толкова сериозен протеин косата има нужда и от хидратация,не само от кит. Натрупаният протеин втвърдява косъма на даден етап и е нужно да се възстанови баланса.

Иначе Маракеш за връхчета,след него нектар термик и на суха коса някакво олио.

Бихте ли споделили модела на Ровента от който сте доволни.
Благодаря

# 101
Момичета, а от въртящите четки, предлагани от Златна рибка и Арлен има ли хубави?

# 102
# 103
  • Варна
  julia_gt в Арлен такова чудо не видях,в Рибата всичките са бош лаф работа или не са презентирани като хората,а ме мързи да търся инфо признавам си.

https://www.zlatnaribka.com/presi-za-kosa/masha-seshoar-carrera-hot-air-brush-535 ми изглежда добре,но е с твърди бодли като на Один,а и за тия пари ще си купя две ровенти.
София77 добре изглежда четката. Марката по принцип я харесвам в профи класа са ок и преси и сешоари. Предополагам и четката ще върши работа.

лаленцемоята е прастара мисля е първата въртяща на Ровента на пазара. Още си работи без забележки. Само четината на голямата четка се е разперила от употреба. Все се каня да и взема нова и си оставам с каненето  Laughing

# 104
Аз си взех днес тази на промоция https://zora.bg/product/cf-9540f0-1 и много ми харесва. Косата ми е една година след студено къдрене, доста се възстанови, но с четката стана толкова права колкото никога досега. Лъскава гладка.... Със сешоар в едната ръка и четка в другата никога не мога да го постигна това. В началото ми беше странно да контролирам посоката на въртене, но като се научих е забавно Simple Smile
Ползвам екстрийм еластизайзера на ФК, едни ампули Alfaparf SOS и разни други. Трябва да измисля и коя точно термозащита да взема - всички ли са еднакви или за различните коси има различни видове?

Общи условия

Активация на акаунт