Професионални серии за коса - тема 125

• 59 883
  • 768
  •   1
Отговори
# 60
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Знаете ли какво се чудя, не съвсем по темата, но тъкмо преди няколко дни пуснахме темата за слънцезащита и хоп - рибката са пуснали 20% намаление на слънцезащитната серия на Макадамия. Дали наистина ни следят Grinning
Първо беше пусната промоцията в ЗР , а след това темата  Blush

# 61
  • Костандово
Сложих 5 капки от олиото на Макадамия след къпане и косата ми е на мазни клечки. Имам чувството, че ако я стисна, ще потече олио. Astonished

И аз бях така, взех си веднъж макадамия останах много доволна,супер беше но забравих кое точно,след това с направена поръчка ми подариха олио на макадамия,нооо то така ми омазни че едвам се измих,и сега ме е страх да си поръчам защото не помня предишното.Ползвам термото на напура, страхотно е

# 62
  • Street of Dreams
Принцес, не съм го купувала, слава Богу. Имам 3-4 проби от поръчки и реших да пробвам нещо ново и различно, с ефект - изненада. Еми... Имаше Grinning И аз си мислех точно за в боята и преди измиване (то няма как да не измиеш след това).

# 63
Аз ползвам олиото Макадамия healing. Класическото. Не ми омазнява и не утежнява. А косата ми е тънка.

# 64
И аз ползвам класическото олио. Не ми омазнява, на коса педя над кръста слагам по две помпички, само на дължините. Обаче, с шампоана съм имала точно две измивания, при които косата ми е стояла ужасно-матирана и на клечки. Серията съм я купувала три пъти за период от няколко години, вече не ми действа добре.

# 65
Привет на всички!  Виждам, че тук сте доста навътре в нещата относно косите, затова моля за помощ.
 По принцип косата ми е суха и чуплива, но успявах да я поддържам в едно задоволително състояние с дрогерийни продукти до преди няколко месеца... Имах период, в който ми се наложи ппестой в друга държава и тогава от водата, климата ми се изсуши повече от нормалното, но успях да я оправя с продукти на Wella и Phyto, сега обаче проблемът е по-сериозен. През ноември започнах да ползвам хининова вода и стимуланта на Икаров доста интензивно. В резултат през Февруари вече си имах повяхнала, много, много суха коса. Започнах да правя маски всякакви за да я хидратирам, но ефект има първия ден. На следващия се налага да сложа шапка Sad Толкова е зле. Както навия кичур-така си остава. Много изсъхна. От стимуланта може би израстна много бързо, но какво от това. Сега е дълга, но грозна.
 Та поровех в "златната рибка" и попаднах на това
https://www.zlatnaribka.com/maski-za-kosa/maski-za-iztoshtena-ko … ice&order=ASC
 Чета обаче, че протеиновите терапии не подхранват, а по-скоро удебеляват косъма и с течение на времето косата изглежда по-здрава. В сайта е представена в секция "подхранващи маски"...
Чета също, че изсушава косата още повече, а в сайта излиза и в раздел "хидратиращи маски"..., та нещо се обърках.
И сега се чудя да купя или да не купя. Страх ме е да не стане още по-суха. От друга страна пък има много добри отзиви за продукта. Мисля да взема съка също тази маска и шампоан от същата серия.
https://www.zlatnaribka.com/maski-za-kosa/maski-za-iztoshtena-ko … ice&order=ASC
И това също
https://www.zlatnaribka.com/terapiya-za-kosa/terapiya-za-suha-ko … ice&order=ASC
Иначе боядисвам на 30-40 дни само в корените. Поддържам черен цвят от години. Държа боя на главата си макс 15 мин., просто няма нужда повече. Преса съм изключила изцяло от 2-3 месеца. Ползвам сешоар.

# 66
  • Street of Dreams
Дойде четката Ремингтън и уж много гледах и избирах, в крайна сметка съм недогледала и не съм доволна от избора си. Мислех, че тези четки с годините ще стават по-компактни и удобни, защото и без това са огромни и тежки - ами тази е по-зле. Не само неудобна в ръката, но и трудна за съхранение - моите висят в банята под огледалото над плота - местото е ограничено. Второ, не съм забелязала, че има твърди иглички, каквито не желая да има, защото ползвам четката директно от скалпа, а това ще е неприятно и ще боли. Трето, няма йонизация. Завъртането долу за включване е по-неудобно от плъзгащото копче на дръжката. И накрая - свръх дългия кабел. Единствения плюс, който виждам, е че дори на студената струя се върти, което на предните го нямаше.

# 67
  • София
OnDiNe_- като изпробваш четката дай мнение дали си доволна и, ако ще я сменяш за друга пиши ,моля те пак като получиш другата.

# 68
  • Някъде там
OnDiNe_ визуално ми харесва повече ремингтън, голяма и стабилна ми се вижда.
Сподели отзиви като я изпробваш Simple Smile

# 69
  • пловдив
Аз да кажа ,че след вчерашната ми проба на четката съм сравнително доволна,но да призная малко ме наболява дясната ръка  Wink
Иначе косата е добре поизправена,само крайщата са леко навън.
Мисля си ,че още един -два пъти и ще свикна да я оформям по-лесно.
Май ще ми трябват от щипките за коса,за да мога да разделям по-добре кичурите.
Следващия път ще прикача снимка .Вчера не остана време.

# 70
  • София / Перник
От скоро ползвам маската на Кюн - Color Brillianz, по препоръка от тази тема и съм доволна от резултата. Усещам маската хидратираща, подрежда много хубаво косата. Чуствам леко уплътняване на косъма и самата коса пада тежко. По принцип косата ми е тънка. А, самата маска има и слънцезащита, което също много ми допада!

# 71
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Споделете дали тези ротационни четки имат позиция,в която не се въртят,но пускат топъл въздух.

# 72
  • Някъде там
От скоро ползвам маската на Кюн - Color Brillianz, по препоръка от тази тема и съм доволна от резултата. Усещам маската хидратираща, подрежда много хубаво косата. Чуствам леко уплътняване на косъма и самата коса пада тежко. По принцип косата ми е тънка. А, самата маска има и слънцезащита, което също много ми допада!
Maската е страхотна и по нищо не отстъпва на много скъпите маски Simple Smile

# 73
  • Street of Dreams
Споделете дали тези ротационни четки имат позиция,в която не се въртят,но пускат топъл въздух.

Имат да - ако не държиш натиснато копчето за въртене, не се върти.

Fluttershy, и аз я намерих за по-красива на картинка, но големината никакъв плюс не е, напротив. Дълга е колкото от лакътя до върха на пръстите(ако меря с твърдата част на кабела) и това определено не я прави по-стабилна, а излишно голяма и тежка. Трябва да се стиска по-здраво за баланс. Не се учудвам, че някой го боли ръката. Намирах и старите модели за прекалено грамадни и в началото ме болеше ръката. Първите няколко месеца и аз използвах щипки за коса, като започвах от най-долните кичури.

# 74
  • Варна
Привет на всички!  Виждам, че тук сте доста навътре в нещата относно косите, затова моля за помощ.
 По принцип косата ми е суха и чуплива, но успявах да я поддържам в едно задоволително състояние с дрогерийни продукти до преди няколко месеца... Имах период, в който ми се наложи ппестой в друга държава и тогава от водата, климата ми се изсуши повече от нормалното, но успях да я оправя с продукти на Wella и Phyto, сега обаче проблемът е по-сериозен. През ноември започнах да ползвам хининова вода и стимуланта на Икаров доста интензивно. В резултат през Февруари вече си имах повяхнала, много, много суха коса. Започнах да правя маски всякакви за да я хидратирам, но ефект има първия ден. На следващия се налага да сложа шапка Sad Толкова е зле. Както навия кичур-така си остава. Много изсъхна. От стимуланта може би израстна много бързо, но какво от това. Сега е дълга, но грозна.
 Та поровех в "златната рибка" и попаднах на това
 Чета обаче, че протеиновите терапии не подхранват, а по-скоро удебеляват косъма и с течение на времето косата изглежда по-здрава. В сайта е представена в секция "подхранващи маски"...
Чета също, че изсушава косата още повече, а в сайта излиза и в раздел "хидратиращи маски"..., та нещо се обърках.
И сега се чудя да купя или да не купя. Страх ме е да не стане още по-суха. От друга страна пък има много добри отзиви за продукта. Мисля да взема съка също тази маска и шампоан от същата серия.
И това също
https://www.zlatnaribka.com/terapiya-za-kosa/terapiya-za-suha-ko … ice&order=ASC
Иначе боядисвам на 30-40 дни само в корените. Поддържам черен цвят от години. Държа боя на главата си макс 15 мин., просто няма нужда повече. Преса съм изключила изцяло от 2-3 месеца. Ползвам сешоар.

Никога не съм била фен на проклетата хининова вода  #Cussing out. Това чудо неимоверно много изсушава. За Икаров не знам,ама като знам качеството на маслата му....главата ми никога няма да го види това чудо...... Но на въпроса. Ако косата наистина е пресушена,а не изгорена и късаща се кератиновия реконструктор ще има ужасяващ ефект. Косата се нуждае от дълбока хидратация не от протеин,а  ApHogee  си е точно протеин.
  Преуош терапии са единственото решение. Домашен еластисайзър с добавени 2 супени лъжици мед за поне 2ч. със загряване под шапка за баня и Еластисайзър екстрийм на Кингсли по същия начин. Вземи един малък на Кингсли и ги редувай.  
  Предупреждавам,че няма да стане от раз,а ще иска време,за да проработи терапията.
  Стимуланта на Икаров можеш да го добавяш към домашния еластисайзър вместо бадемовото масло,но не и да плескаш само с него. Маслата сами по себе си НЕ хидратират.
  Може да се наложи да миеш косата по-често от обикновено-нормално е. Нанасяй маските далеко от корена,защото има опция да ти утежнят. Друг начин поне аз не знам.

Ампулата ан Олиесета също е протеинова. Нея и реконструктора можеш да ги ползваш след поне 3-4 дълбоки хидратации с преуош,но ако косата не е късаща се и плачещща за протеин-смисъл не виждам.

Общи условия

Активация на акаунт