Професионални серии за коса - тема 125

• 59 600
  • 768
  •   1
Отговори
# 165
Предложете ми нещо, което да предпазва косата от хлор и солена вода?

# 166
  • Пловдив
Момичета имам въпрос.
Предстои ми боядисване, ще ползвам 150 мл боя и 225 оксидант или ако реша да е 1:1 оксиданта ще е 150 мл. Колко мл Олаплекс се добавя? Четох, че не се слага повече от 3.75 МЛ от стъпка 1, но дали това важи, без оглед количество на боята или това е за 60 мл боя? Стъпка 2 не се ползва при боя, нали?

# 167
И една доза 3.75мл да сложиш и две, няма да сбъркаш.
След измиването на боята с вода си слагаш стъпка 2. После вече миеш и шампоан и маска

# 168
  • Пловдив
И една доза 3.75мл да сложиш и две, няма да сбъркаш.
След измиването на боята с вода си слагаш стъпка 2. После вече миеш и шампоан и маска
Благодаря!  bouquet

# 169
Момичета, скоро не съм си изправяла косата, но имам понякога желание да го направя, дори и да е 1-2 пъти в месеца.Моля, препоръчайте ефикасен продукт за изправяне като стилизант/ако е и с термозащита е плюс/.Косата ми е суха.Не намерих в последните теми подходящо предложение, затова питам.Благодаря! bouquet

# 170
  • Бургас
Шапка за плуване, особено от хлора нищо не спасява https://sportdesire.bg/image/cache/catalog/ss16/802316_1-1200x1200.jpg
Предложете ми нещо, което да предпазва косата от хлор и солена вода?

# 171
# 172
След боядисваме директно косата мие ли се с шампоан? Опитвам се да разбера защо избива и избива рижавото. Полудявам вече и горчиво съжалявам, че си смених естесгвения цвят. Чудя се как жените си боядисват само корените? До втората седмица цветът е окей, после става пак рижав. Къде греша? Ползвам Лакме хрома, 8.17. Цяетът в моят първите 5-6 измивания. Като изсветлее, избива и рижото.

# 173
  • Варна
 Да,задължително се отмива боята с шампоан. Някакъв тониращ продукт ползвате ли?
 Много зависи и какъв шампоан използвате при миене.
 Първите няколко измивания е хубаво да се ползва шампоан за боядисана коса. Тоя тип продукти помага за фиксирането на цвета.

# 174
Принцеске, нещо за боядисана коса може ли да препоръчаш?

# 175
  • Варна
  Лично много харесвам Алтерна инфинити. Като цяло всички хайверени алтерни са запечатващи цвета. Шу Уемура също. Признавам си,че по принцип не купувам шампоани за боядисана коса предпочитам такива с насоченост грижа за скалпа.
 От по-среден клас изглаждащия Епруваж не смъква цвета.....Това от моя опит.
  Сега съм си наумила да поръчам Керастаз за блондинки Ш,Б и маската. Те поне трябва да са точно такива  Laughing....блондинска му работа.

# 176
Аз също имам интерес към закупуване на шампоан и маска за след боядисване. Досега не съм имала продукт с такава носоченост. Обикновено пърите два пъти след боядисване мия с хидратиращи продукти и това е.
Принцеса, освен посочените от теб, имаш ли мнение за Керастаз Reflection Bain Chromatique Riche и Напура  S|10 Color? Просто са ми любими марки и ми се иска нещо тяхно да взема с насоченост грижа за запазване на цвета след боядисване.  Hug

# 177
  • Варна
  IvaMon Керастаз Chromatique  не съм ползвала. Имала съм старата версия Хромарич и ги харесвах,но бяха тотална лигава хидратация и след като косата ми се оправи ми идваха прекалено хидратиращи.
   Шампоана май даже го подарих-не помня  Laughing,маската още ми се мота в банята.
 Напура S|10 Color също не я познавам,но марката е наистина добра,а и бюджетна тъй,че не пречи да се пробва.Като бонус ще си спокойна,че полагаш и грижа за скалпа с тях  Laughing

# 178
Здравейте! Влизам да се оплача... Днес реших да отида да отрежа 1 пръст от косата си тъй като не я бях пипала от 5 месеца. Беше порастнала доста, но имаше тук таме цъфтежи. Сядам аз на стола, казвам на фризьорката 1 пръст, а тя отряза цели 3 пръста цялата дължина, която бях пуснала тя ми я отряза. Скарах и се дори, защото ми стана много тъжно, а тя ми каза, моля ти се, че къса коса много ми отивала затова резнала повече (беше под раменете, сега е над тях)... Косата ми попринцип расте бавно и сега съм отчаяна и в търсене на съвети за засилване на растежа... Моля помагайте:cry:CryCry

# 179
  • Варна
 Скачай в рапунцелската тема  Laughing. Там всички веят коси до кръста и са спецове по стимулирането на растежа. Темата е буквално като ръководство за отглеждане на дълга и здрава коса

http://old.bg-mamma.com/?topic=1091451;topicrefid=4

Общи условия

Активация на акаунт