Професионални серии за коса - тема 125

• 59 580
  • 768
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Едната снимка е от салона в събота, другата от днес сутринта вкъщи. Явно просто толкова си може да снима фризьорката.
Благодаря ви за съветите, ще си купя значи препоръчания от prinzesata] шампоан на Епруваж. Не го знаех това за последователността. И ще избера един от препоръчаните финиши. Отдавна се каня на Керастаз, явно ще пробвам този за дълга коса, благодаря *лаленце*.

# 211
Купих си Аура Ботаника шампоан и балсам, описанието им беше като за моята коса. И съм доволна, не са върхът предвид цената, но косата ми е хубава с тях. Има блясък с тях, макар че очаквах и повече. Не отнема от обема, достатъчни са ми, не усещам сухота, а баланс.
Доволна съм, че в деня преди миенето не изглежда зле, с други серии обикновено в този ден не я харесвам. Тоест издържа един ден повече чиста.
Не се боядисвам от години, не я оформям със сешоар и преса, ползвам самозалепващи ролки. Номална и здрава е. Освен маска или обалсам обаче напоследк и не полагам други грижи за нея.
Тоест за боядисана или по някакъв начин третирана коса няма да e никак ок i тази серия.
Моята коса е добре с балансирани серии.

# 212
  • Някъде там
Моля да ми препоръчате нещо за заплетена коса .Косата на дъщеря ми е ужас .
Нито , ланза олиото  , нито милк шейк, митик ойл, лакме и всичките видове които имам не помагат .
Косата и буквално става на топки и се заплита зверски,маски и балсами не помагат ( а не е като да нямам голямо количество подходящи и хубави маски) .
Косата и не е накъсана и не цъфти ,но става на топки и се заплита .
Освен олиото на макадемия рич?
Използвам балсама за плътна коса, но не и помага .
За цъфтежа и от мен глас за маракеш, заобичахме се с него отново .Наистина предпазва от цъфтеж .

# 213
# 214
  • София
Аз имам въпрос към феновете на крема на Mi amante. Какво ползвате освен него и с каква термозащита го съчетавате?

# 215
  • Пловдив
Fluttershy, наскоро четох ревю на балсама без изплакване на Ланза. Жената пише, че го ползва за 5г си рапунцел.

# 216
  • Някъде там
Fluttershy, наскоро четох ревю на балсама без изплакване на Ланза. Жената пише, че го ползва за 5г си рапунцел.
Toзи ли?
https://www.zlatnaribka.com/hidratirasht-balsam-bez-otmivane-250 … ni-fruit-leave-in

# 217
  • Варна
Балсамът на Лалга разплита при мен на секундата на мокра и на суха коса. Разредила съм малко с вода в едно празно шише от L2-супер спрей за разплитане се получи.
За да се заплита косата има причина-цъфти,косопад, прекалено дълга,прекалено мръсна и т.н. Аз предполагам,че на детето е жива косата и има нужда само от балсам да затваря косъма. Бих ползвала шампоан,балсам ,L2 и флуид за блясък само.Когато косъма е натоварен също се заплита,защото не поема маската и става все едно мръсен,бързо залепва прах.

# 218
  • Някъде там
Това и е косата.
Не е прекалено дълга,не е изтощена и не цъфти,не е мръсна а вътре из косата и топки.
За да я среша и да изглежда така на снимката ми отне близо 30 минути.

# 219
  • Варна
Точно това имам предвид-супер жива,детска коса Heart
Има нужда само от леки продукти.Маски и тежки финиши не може да поеме и затова се заплита.

# 220
# 221
  • Някъде там
Точно това имам предвид-супер жива,детска коса Heart
Има нужда само от леки продукти-маски и тежки финиши не може да поеме и затова се заплита.
Основно използваме фифи френдс шампоан, балсам и спрей,започнах да използвам и моите продукти защото фифи френдс са и лекички явно и не се справят с проблема .
Иначе са много хубави продукти и на малката ми дъщеря на косата и се отразяват перфектно ,като свършат ще бъдат подновени отново .

# 222
  • Варна
Не съм запозната с марката.Може да вземеш малка опаковка Л2 и да пробваш като финиш след вашите неща.Затваря косъма,не се наелектризира и не се усеща на косата.Любимата ми прическа "на плитка" ще ви спести много дърпане също Laughing

# 223
  • Някъде там
Не съм запозната с марката.Може да вземеш малка опаковка Л2 и да пробваш като финиш след вашите неща.Затваря косъма,не се наелектризира и не се усеща на косата.Любимата ми прическа "на плитка" ще ви спести много дърпане също Laughing
Ходи сплетена на училище  Simple Smile)
Ще пробвам с Л 2.
За ланзата да попитам има ли го наличен в the mall ?
Ако го няма ще го поръчам с доставка до магазин .
Днес ще взема Л 2 малка опаковка Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 мар 2019, 15:25 от Fluttershy

# 224
Някой пробвал ли е тази маска?

След изсветлените кичури напоследък нещо ми стана суха косата и като видях, че има ячрм, реших да й дам шанс като мисля да спя с нея тази нощ.

Аз бях писала в предишна тема за маската.
На моята коса действа като Еластайзера на ФК Simple Smile Слага се на измита коса, от корените до краищата, стоях с нея или до 10 мин с шапка на главата под душа, или м/у 30-45 мин само с шапка.
Страхотно омекотяване на косата. А моята има нужда - боядисвана, с обезцветени кичури.
Но сваля боя и тонировката на косата.

Общи условия

Активация на акаунт