Професионални серии за коса - тема 125

• 59 582
  • 768
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте. Бихте ли ми препоръчали серия за обем от среден ценови клас? Не съм използвала продукти за обем досега. Косата ми порасна на дължина и изглежда сплескана в корените.
Вела инвиго,не изсушава косата както повечето серии за обем.
Лично аз много харесвам серията,шампоан и спрей в корените.
Имат и маска която не съм я пробвала.
И аз отдавна съм им хвърлила око, ще им дойде реда и на тях.Имаше един спрей за обем на Вела преди години по дрогериите. Купувах го постоянно, с него имах страхотен обем, но отдавна изчезна от магазините.

# 196
Коя серия на Керастаз бихте ми препоръчали да взема и да редувам с Терапист?
Повдигам си въпроса.

# 197
  • Варна
 Керастаз за дълга коса.

# 198
Wiktoriq Lachezarowa Антифриз изглаждане и кератин Simple Smile На първо време, ако не си пробвала серията Дисциплин на Керастаз ти я препоръчвам с две ръце. Имам същия проблем с косата като при теб и резултатите от тази серия действат при мен. Ако не ти се инвестира поне опитай само маската или си вземи травъл комплекта, като за проба. Вземи си в допълнение и новия полиращ серум defrizz на Кюн N17, много добър се оказа с много лека фиксация и силен блясък. С него ще подсилиш ефекта, ще има и запечатване и ако искаш резултат опитай тази комбинация.

Благодаря ти много за инфото ,а от Дисциплина ,за да видя ефект нужна ли е цялата серия и ще видя ли ефект от само шампоана ?
Според мен само от маската и серумчето ще има ефект, със сигурност ако вземеш цялата серия резултата ще е по-добър, но вече отиваме на голям бюджет.

За обем и аз харесвам Инвиго на Велла, също съм приятно изненадана от една малка пудричка за обем на Матрикс 7 гр червена, от доста време вече си я ползвам.

# 199
Здравейте, някой може ли да даде отзив за шампоаните на O'raight?

# 200
  • Street of Dreams
Момичета, търся мнение за Schwarzkopf Professional BC Bonacure Time Restore Q10. Ползвала съм някои неща на марката и сякаш съм оставала доволна - тази серия някой да е ползвал или да има мнение?

# 201
  • София
В момента състоянието на косата ми е такова - с балеж от няколко месеца, накъсана, цъфти много. Вчера отрязах едни 2-3см, но все още виждам цъфтежи, включително много високо. По принцип ми е цъфтяща косата, дори нищо да не й правя.
Мия с хидратиращия шампоан на Афоджи или с Фортицеата на Rene Furterer. Редувам като маска двуминутния реконструктор, липидиума на Лореал и от скоро хидратиращата маска на Джойко. Като финиши ползвах какви ли не масла - кокосово, макадамия, Митик оил, NUXE - имах чувството, че ми изсушават повече краищата, отколкото да помагат. Правя преуош с Екстрийм еластилайзера, кокосово масло и домашния еластилайзер. Термозащита Митик оил, но се старая да не я суша всеки път последно време. Не ползвам преса или четка за изправяне.
Какво мога още да направя, за да й подобря състоянието? Не ми се иска да са най-скъпите варианти, но ще преглътна ако само това би помогнало.

# 202
Случайно в инстаграм попаднах на реклама с награда Joico Defy Damage.. това нещо като Олаплекс ли е? Чували ли сте, виждали ли сте... мнения?

# 203
В момента състоянието на косата ми е такова - с балеж от няколко месеца, накъсана, цъфти много. Вчера отрязах едни 2-3см, но все още виждам цъфтежи, включително много високо. По принцип ми е цъфтяща косата, дори нищо да не й правя.
Мия с хидратиращия шампоан на Афоджи или с Фортицеата на Rene Furterer. Редувам като маска двуминутния реконструктор, липидиума на Лореал и от скоро хидратиращата маска на Джойко. Като финиши ползвах какви ли не масла - кокосово, макадамия, Митик оил, NUXE - имах чувството, че ми изсушават повече краищата, отколкото да помагат. Правя преуош с Екстрийм еластилайзера, кокосово масло и домашния еластилайзер. Термозащита Митик оил, но се старая да не я суша всеки път последно време. Не ползвам преса или четка за изправяне.
Какво мога още да направя, за да й подобря състоянието? Не ми се иска да са най-скъпите варианти, но ще преглътна ако само това би помогнало.

Извинявай, ама горката косичка май е видяла много третиране 😀 Аз бих те посъветвала да отрежеш 1 педя- видимо до там е по- увредената част. После да намериш твоя стайлинг без да използваш преса или маша, за да не я гориш. Можеш да плетеш, да слагаш фиби, шноли, диадеми и да използваш спрей за бийч уейвс, докато косата си почине и израсте пак. Докато продължиш с изгарянето с преса няма да успееш да махнеш цъфтящото, това го знам от фризьори. Щом един път се е появило трябва да се махне и това е Simple Smile

# 204
  • София

Грешка е след хидратиращ шампоан да слагате протеинова маска каквито са Липидиум и 2-минутния реконструктор. Ползвайте някакъв протеинов шампоан, след който може да се слага както протеинова, така и хидратираща маска.

# 205
  • София
Janet9310, не е лошо да четеш, преди да пишеш! Косата ми не е в състояние, което да налага отрязване с педя! Снимката е кофти явно. Отделно, че съм написала, че НЕ ползвам преси. Както и да е.
dechy, протеиновите шампоани не ми понасят...

# 206
Janet9310, не е лошо да четеш, преди да пишеш! Косата ми не е в състояние, което да налага отрязване с педя! Снимката е кофти явно. Отделно, че съм написала, че НЕ ползвам преси. Както и да е.
dechy, протеиновите шампоани не ми понасят...
Много добре подстригана коса!

# 207
  • София
Ето една снимка отблизо и набързо, самата коса не е в чак толкова лошо състояние, че да налага да бъде отрязана. А и написах, съвсем неслучайно, че дори да не е била подложена на никакво третиране - доста често я оставям с години небоядисана - винаги цъфти ако мине дължина под раменете. Явно не съм намерила точните продукти за грижа, за това се опитвам да ги нацеля.

# 208
  • на земята
Наистина горната снимка няма нищо общо с последната,явно при самата снимка е била кофти светлината.
Според мен някакви продукти за накъсване и цъфтене има доста серии и серията за дълга коса на Керастаз препоръчвам аз,много съм доволна и моята коса цъфти,аз използвам преса,серията е доста добра и финиш ползвай.

# 209
  • Варна
Не виждам драма с тая коса. Подстригана е повече от добре, освен това на втората снимка не се вижда брутален цъфтеж за разлика от първата.
 Клеми, за да ползваш протеинови маски задължително шампоанът преди тях трябва да е ако не протеинов то поне балансиран. Дори един два заблудени протеина са достатъчни. Изглаждащия епруваж примерно е такъв. Няма опция да миеш с чиста хидратация, след това за нагърмиш корава протеинова маска и да чакаш резултати. Шампоана затваря косъма и маската реално нищо не прави.
  За цъфтежа маракеш за връхчета, Ланза хелдинг серума, терапист двойния серум. Вож продуктите точно с такава насоченост.

Общи условия

Активация на акаунт