Професионални серии за коса - тема 125

• 59 601
  • 768
  •   1
Отговори
# 180
Момичета , моля ви помагайте -имам тънка коса ,която образува страшен фриз, накъдряне втвърдяване и всички останали екстри от влагата до морето . Препоръчайте ми продукт ,който ще се справи успешно с това да я предпазя и запазя прическата .

Благодаря .

# 181
Wiktoriq Lachezarowa Антифриз изглаждане и кератин Simple Smile На първо време, ако не си пробвала серията Дисциплин на Керастаз ти я препоръчвам с две ръце. Имам същия проблем с косата като при теб и резултатите от тази серия действат при мен. Ако не ти се инвестира поне опитай само маската или си вземи травъл комплекта, като за проба. Вземи си в допълнение и новия полиращ серум defrizz на Кюн N17, много добър се оказа с много лека фиксация и силен блясък. С него ще подсилиш ефекта, ще има и запечатване и ако искаш резултат опитай тази комбинация.

# 182
  • Street of Dreams
Аз също имам интерес към закупуване на шампоан и маска за след боядисване. Досега не съм имала продукт с такава носоченост. Обикновено пърите два пъти след боядисване мия с хидратиращи продукти и това е.
Принцеса, освен посочените от теб, имаш ли мнение за Керастаз Reflection Bain Chromatique Riche и Напура  S|10 Color? Просто са ми любими марки и ми се иска нещо тяхно да взема с насоченост грижа за запазване на цвета след боядисване.  Hug

Най-добрият шампоан за боядисана коса и един от най-добрите изобщо е Хрома Каптив на Керастаз. Установих, че са го променили (преди бяха Хрома Каптив за боядисана и Хрома Рич за изрусена и кичури, доколкото си спомням). Но, както все става с Керастаз - косата ми го обожава, а скалпа ми го мрази. Ако твоят не е чувствителен, винаги бих заложила на Керастаз. При нас в Германия на някои места още се намира Хрома Каптив.

# 183
В крайна сметка поръчах Reflection Bain Chromatique Riche, защото и моята коса обожава Керастаз, със скапа проблеми не съм имала, но и не прекалявам с употребата. Хрома Рич не намерих от там, където поръчвам, но този ме спечели с uv защитата и насоченост към руса коса и кичури. Ще споделя впечатления.

# 184
  • Костандово
Момичета гледам в фейсбук тези продукти,много дами купили,но никоя не дава отзиви или им се трият коментарите,та въпроса ми е дали някоя от вас е ползвала?
https://neiss.bg/page/grizha-za-kosata

# 185
  • София
Имам въпрос към русите дами -от кои бои сте доволни? Аз искам някоя без амонячна добре покривна боя? Благодаря предварително за отговорите.

# 186
Wiktoriq Lachezarowa Антифриз изглаждане и кератин Simple Smile На първо време, ако не си пробвала серията Дисциплин на Керастаз ти я препоръчвам с две ръце. Имам същия проблем с косата като при теб и резултатите от тази серия действат при мен. Ако не ти се инвестира поне опитай само маската или си вземи травъл комплекта, като за проба. Вземи си в допълнение и новия полиращ серум defrizz на Кюн N17, много добър се оказа с много лека фиксация и силен блясък. С него ще подсилиш ефекта, ще има и запечатване и ако искаш резултат опитай тази комбинация.

Благодаря ти много за инфото ,а от Дисциплина ,за да видя ефект нужна ли е цялата серия и ще видя ли ефект от само шампоана ?

# 187
Коя серия на Керастаз бихте ми препоръчали да взема и да редувам с Терапист?

# 188
От работа ми подариха ваучер за Златна рибка. Някакви съвети какво да взема? Ориентирала съм се към фиксация на косата, защото вече имам шампоан, балсам и маска на Маракеш от там и съм доста доволна. Но не съм изпробвала нещата за фиксация. Косата ми е много обемна, гъста, чуплива и дълга. Съвети какво мога да взема?

# 189
Зависи от моментното състояние на косата и нуждите й, както и от типа й... Дай малко повече информация. Wink

# 190
Зависи от моментното състояние на косата и нуждите й, както и от типа й... Дай малко повече информация. Wink
Косата ми е с тънък косъм, боядисвана, не е толкова увредена, но много цъфти, в краищата е суха, но не много, мия я през 2 дни не се омазнява бързо.

# 191
  • Пловдив
Момичета, някоя да е пробвала маска Joico Luster Lock?
https://m.lookfantastic.fr/joico-k-pak-color-therapy-luster-lock … 0ml/11361391.html

# 192
Здравейте. Бихте ли ми препоръчали серия за обем от среден ценови клас? Не съм използвала продукти за обем досега. Косата ми порасна на дължина и изглежда сплескана в корените.

# 193
Здравейте. Бихте ли ми препоръчали серия за обем от среден ценови клас? Не съм използвала продукти за обем досега. Косата ми порасна на дължина и изглежда сплескана в корените.
Аз ползвам пудра за обем в корените и има ефект.

# 194
  • Някъде там
Вела инвиго,не изсушава косата както повечето серии за обем.
Лично аз много харесвам серията,шампоан и спрей в корените.
Имат и маска която не съм я пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт