Професионални серии за коса - тема 125

• 59 576
  • 768
  •   1
Отговори
# 225
Janet9310, не е лошо да четеш, преди да пишеш! Косата ми не е в състояние, което да налага отрязване с педя! Снимката е кофти явно. Отделно, че съм написала, че НЕ ползвам преси. Както и да е.
dechy, протеиновите шампоани не ми понасят...

Ами явно си е от снимката. Но втората снимка няма нищо общо с първата, както написаха другите. Не взимай коментара ми като обида, а съвет. След като видях втората снимка, според мен просто можеш да видиш серията продукти на Маракеш например- шампоан, балсам и маска и едно мароканско олио за краищата. Но няма драма с косата ти Simple Smile

# 226
Момичета, какво бихте ми препоръчали са упорит пърхот Blush

# 227
  • Street of Dreams
Аз имам въпрос към феновете на крема на Mi amante. Какво ползвате освен него и с каква термозащита го съчетавате?

Тъкмо за комбинирането на финиши имам въпрос към профитата тук - какво ще кажете за реконструктора със зелен чай и някакъв хидратиращ, oil miracles или mi amante? Могат ли да се комбинират така? А шампоанът трябва ли да е протеинов?

Ми Аманте до сега не съм го комбинирала, бил ми е достатъчен.

# 228
Привет, кажете как ползвате Олаплекс терапията в домашни условия, моля? Стъпка 2 беше важната, нали?

# 229
  • Варна
Стъпки 1 и 2 вървят винаго заедно и при терапия и при боядисване. Поствала съм пълния протокол за терапия мисля в предната тема даден ми от Магнолия. Ще го публикувам пак ако не го намериш.

# 230
Изследвания за гъбички правила ли си си?

# 231
Изследвания за гъбички правила ли си си?
Къде могат да се направят тези изследвания в София ?

# 232
  • София
До сега наблягах на хидратация, но ми се ще да прабвам някоя протеинова серия. Напура С9 или някой Епруважите, може и друг вариант?

# 233
Става въпрос за моя приятелка, лично аз никога не съм имала и не знаех какво да я посъветвам

# 234
  • Варна
До сега наблягах на хидратация, но ми се ще да прабвам някоя протеинова серия. Напура С9 или някой Епруважите, може и друг вариант?

Фен съм и на двете маски. И двете са разкошен протеин. Епруваж освен,че се грижи за дължините е и една от малкото маски грижещи се за скалпа. За тънка коса склонна към омазняване може да дойде тежка.. Задължително протеинов до балансиран шампоан и преди двете.

# 235
# 236
Някой има ли опит с тази серия? 
https://www.zlatnaribka.com/komplekti/trio-za-hidratatsiya-i-pro … e-lakme-bio-argan
 Дали хидратира добре Thinking

# 237
  • Някъде там
Някой има ли опит с тази серия? 
https://www.zlatnaribka.com/komplekti/trio-za-hidratatsiya-i-pro … e-lakme-bio-argan
 Дали хидратира добре Thinking
Oт мостри не ме впечатли .
Имате ли отзиви за серията на милк шейк с мента и по конкретно за спрея ?

# 238
Здравейте! Скалпа ми е сух, щипе ме и ме сърби. Като се почеша падат люспички. Препоръчайте ми нещо, което да го успокои?

# 239
  • Варна
Алое вера чист гел за пиене от аптеката. Мажеш вечер скалпа и лягаш. Няма нужда да се измива. И... си смени шампоана. Явно идва агресивен.

Общи условия

Активация на акаунт