Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 11

• 51 866
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Мандария и при мен се получи така.
Иэвадихме Я.и се оплоди,че и се раэдели Simple Smile
Какво ще стане ,ще видим след десетина дни.
Успех

# 526
# 527
Честито Възкресение Христово, дами. Нека този празник насочи всички нас по правилния път, този на сбъднатите мечти. Желая го от сърце на всички. 🥚❤️

# 528
HugBlush Во истина воскресе, момичета! Да сме щастливи, много здрави и хайде вече да си говорим в другите теми за бременност и майчинство Close

# 529
Момичета от оплодената Я,пикливият ми тест на 9 ден след трансфера е отрицателен.
Няма нужда да е с първа урина на 9 ден нали,беше три дневен ембрион беэ Фрагмент.раэделен на 8 .Лигавицата 10мм.в деня на трансфера.На естествен Ц.беэ медикаменти.Е...вече неэнам какво да мисля и какви схеми да въртим,явно не ни е писано эа второ детенце...😭

# 530
Аз мисля да направиш пак пикливия на 14-ти ден..ако няма как кръвен

# 531
9 ден за три дневни е рано за пиклив тест. Пусни кръвен

# 532
Ще направя и кръвен на 2.05 ,че утре почиват.

О.е пункцията,эначи е 12 ден ,т.е два дни преди Ц.теэи ранните пикливи тестове точно два -три дни преди Ц.покаэват,а на тоэи пише от 5 единици ЧХГ, и урината да не е раэредена ,това неэная какво е.

# 533
Аз имах много бледа, едва видима черта на 9-ти ден на 3-дневни, беше се хванало едно. Кръвен правих на 11ти ден, дотогава ставаха по-ярки чертите, ползвах теста от клиниката и други каквито намерих с 10-20 единици чувствителност. Успех! Simple Smile
Редакция-първият правих късно следобед от нетърпение, другите доколкото помня сутрин. Направи утре отново, ако имаш. Кръвният ще ти отговори категорично.

# 534
С първа урина ли ги прави Малага

# 535
Урината да не е разредена е първата...,а от 5 ед. според мен е показва ЧХГ над 5 ед.

# 536
  • На остров
Бубанка стискам палци ! Не мен на 10 ден на двудневно имаше бледа черта.
Къде прави опита ?

# 537
При мен след трансфер на 3-дневен ембрион първият положителен тест, но с едвааа забележима втора черта беше на 7-ми ден след трансфера /без да броя деня на трансфера/. На 9-ти ден беше вече по-видима. На 11-ти ден се изприщихме с ММ, защото сутринта преди кръвния тест решихме да направя още един Sure Check и втората черта беше по-бледа от предния път. Като гледам и при Малага как са се получили нещата, при всяка от нас е различно. Вероятно зависи кога е станала имплантацията, при някои жени това се случва по-късно. А и предполагам, че ЧХГ се синтезира в различни количества.
Така че стискаме палци, bubanka. Пожелавам ти да те изненада приятно един положителен кръвен тест.

# 538
Благодаря ви момичета,утре сутрин ще мина преэ клиниката эа кръвен,сега видях че в онлайн портала ми е писал док.на 8ден,т.е в понеделник и утре 11 ден да пусна кръвен.Странна работа,сигурно се е объркал нещо.

Оф таэи сутрин направих пиклив и нищо.Странен тест някакъв,эа първи път виждам такъв,в упътването пише че отчита след 15-тата минута.

Още ме наболяват гърдите,днес не сложих прогестерон инжекцията,някак си се отчаях.

Две в едно в Герм.правихме опита,но беше н естествен Ц.
Вярвам на таэи докторка,а и тя се съобраэява с нашите желания и ме търпи мноого.Хаха,аэ не съм эа търпене де,с моите 100 въпроса всеки път,някак симпатията е вэаимна с нея.Най-добрата и приятелка била българка (лекарка е).

Ние твърдо продължваме само на ЕЦ беэ хормони, ММ не иска да правя стимулации.
Понякога трябва да слушаме мъжете 😉

# 539
  • In transit
Бубанка, стискам ти палчета. Не се отчайвай моля те! Hug На тия хартийки не вярвам аз вече. Тоя месец си правих тестове за овулация ( не знам какво ме прихвана)...ами нищо не показаха. И викам на ММ, егати късмета имам, тоя месец ми е ановулаторен. Grinning Обаче вчера на прегледа при АГ се оказа, че съм си имала овулация. Sunglasses
И си права, че трябва да слушаме мъжете си, ние сме доста по емоционални и понякога не мислим разумно.

Общи условия

Активация на акаунт