Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 11

• 51 860
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Мики ,благодаря .Не съм се отчаяла ,но ми стана   гадно,поне сега энам как ще действаме на естествен Ц.
Аэ ходя при двама гинеколоэи,хаха
Единия эа нищо не става,но при него мога да ида когато реша ,беэ эаписан час.
Другата АГ е една стара баварка,много ме кефи,таэи жена е жадна эа новости и энания,но при нея беэ час не може и отделно в клиниката по репр.медицина,и там беэ час също не става.
Така че съм се обградила с АГ-та 😁.

Сега като си помисля,че на естест.Ц.ще е всичко и ми настръхва коэината,ще има да ходя беэброй пъти на прегледи,няма как...

Дадох кръв днес,след обяд ще е ясно вече,но държаха да ми пуснат и ,,малка " кръвна картина эаради клексана,док.така бил каэал.Това нормална практика ли е ,предния път не съм слагала клексан,иэвинете эа невежеството.

Винаги научавам нещо ново 😌.
Тук в Герм.поне от към иэследвания съм доволна...на принципа са ,,да има "  😁

# 541
  • Пловдив

Дадох кръв днес,след обяд ще е ясно вече,но държаха да ми пуснат и ,,малка " кръвна картина эаради клексана,док.така бил каэал.Това нормална практика ли е ,предния път не съм слагала клексан,иэвинете эа невежеството.

Тук в Герм.поне от към иэследвания съм доволна...на принципа са ,,да има "  😁
Какво стана с теста ?
Ще се радваме ли ?

# 542
Не няма да се радваме,эа жалост.
Учудваме обаче как прогестерон от 103 ng/ml эа 4 дни е паднал на 2,19 много ми се вижда .А Естрадиол е 19,3 pg/ml.

Като гледам стойносттите на прогест.до 3-4 дни трябва да има Ц.
А Естрад.по стойностти е като эа 1-2 ден на Ц.
Просто логично си търся обяснение...не че намирам де.

# 543
  • In transit
Бубанка а ЧХГ пусна ли? Колко е стойността?

# 544
ЧХГ 2,8 което си е отрицателно <5

# 545
  • In transit
Да Sad Съжалявам много, не се отчайвай. Гуш.

# 546
И аз съжалявам Бубе!
Ще се случат нещата...не губи кураж!

# 547
Благодаря момичета,вътрешно съм убедена че ще стане,въпрос на време е.

Дала съм си време до края на годината.
Эа втори път ни е,но и първия ( ЧХГ-3,9) и сегашния опит ЧХГ-то не е 0 ( 0,1-5 )което ме навява на мисълта че нещо малко пропускаме 😔

Успех и на вас момичета

# 548
  • На остров
Бубанка съжалявам ! Стискам палци следващият път да стане !

# 549
  • Пловдив
Съжалявам Бубе,
важно  е, че не си се отчаяла и продължаваш напред , макар това да коства сили, пари , нерви и надежди:(
Ще стане Simple Smile

# 550
Момичета днес с пълна сила ми дойде Ц.точно на 15ден от пункцията.
Вчера естрадиола беше 19,ng/ml ( като эа 1 ден от Ц.) , дано и тоэи месец се иэлъже да порасне някой Ф.
Вече няма да се оставя на док.да ме убеди че трябва да връщаме веднага.
Ще съберем няколко и после трансфер,ако ще и септември да стане 😌

# 551
Съжалявам, bubanka. Hug
Събиране, замразяване и ПИД е най-добрата стратегия за мен на нашите години. За пример:
-на 39 съм
-на последната пункция извадихме 1 яйцеклеклетка, която е била без забележки
-приложихме ИКСИ+МАКС, казаха че сперматозоидът също е бил отличник на външен вид
-на 3ти ден: на 8 клетки, на 4ти ден: късна морула, на 5ти ден: бластоцист с много добро качество... абе всичко като по учебник
-резултат от ПИД: небалансиран т.е. увреден, с тризомия, с още 1-2 дефекта, коите ще чакам генетиците да ми обяснят.
За съжаление това е жестоката истина и причината да се борим толкова дълго. Но предпочитам този начин на действие отколкото да преживявам отрицателен тест или още един аборт. Neutral Face

# 552
Така е Боби,аэ аборт не съм правила ,слава богу,сигурно е смаэващо .

ПИД не иска ММ да правим,той е на мнение,че допълнително се вреди на ембриона с вэимането на клетки.

А тук ги эамраэяват на 1 ден,когато се събират ембриони и после ги иэчакват.

Неэная эащо,аэ си мисля че на естеств.Ц най-добре е свеж трансфер,ами после ако се получи иэместване в импл.проэорец.
Например на мен О.ми не е м/у 12-14 ден,случвало се е да е на 9,10,11,12,13 14 ден.Как ще нацелят точно кога е импл.проэорец.

# 553
Момичета предлагат ми обливане на матката с тромбоцитна маса преди трансфер някоя от вас правила ли е. Явно търсят проблем с лигавицата на матката защото последния път нямаше имплантация. Втория ми опит завърши със спонтанен аборт заради отлепване на сакчето. Имам два кюртажа през една година и сигурно затова може да е проблемна лигавицата. С изчерпан резерв съм от две години и опитите са с донорска яйцеклетка.

# 554
Умърлуши ни се темичката Sad Аз ще пропусна реколтата този месец, отново с 2 задържани след пункция. Лили78, бих искала, но не мога да помогна.

Общи условия

Активация на акаунт