Златна колекция вълшебни приказки на Дисни

• 124 463
  • 574
  •   1
Отговори
# 105
Най-добре ако имате наблизо книжарничка или бутка която получава книжките да помолите да ви ги запазвят. В Русе я запавам на една бутка, в списъка за запазване са около 20 човека. Интереса е голям и се изчерпват бързо. А за цената от 5,95лв е нормална според мен. Книжките от златната колекция са подобни на другите книжки на Дисни които са с цена 6,99лв, но са с меки корици.

# 106
Най-добре ако имате наблизо книжарничка или бутка която получава книжките да помолите да ви ги запазвят. В Русе я запавам на една бутка, в списъка за запазване са около 20 човека. Интереса е голям и се изчерпват бързо. А за цената от 5,95лв е нормална според мен. Книжките от златната колекция са подобни на другите книжки на Дисни които са с цена 6,99лв, но са с меки корици.

И аз съм от Русе,ама като питах на една лафка,запазвала ама нито записа име нито нищо. Ще видя дали ще се уредя. Това със запазването-не го одобрявам.

# 107
Според мен записват желаещите, за да знаят колко да заявят. Поне с такова впечатление останах, когато жената ме попита, дали ще взимам следващите броеве, за да ме запише.

# 108
и аз питах за нея преди малко-още я нямало. Утре или в други ден
Дамата от лафката до нас каза, че са получили съобщение, че третата книжка ще излезе на 28 сряда, а след 1 април ще има допечатка на първа и втора книжка на същите цени, т.е. Цар лъв - 0.50лв. и Снежанка и седемте джуджета - 2.95лв.

# 109
  • София
Здравейте, може ли да кажете от къде може да се купят (физически магазин) и тези които вече ги няма от къде може да се поръчат? Благодаря.
Ако не успеете навреме да откриете някое издание, можете да заявите предишните броеве в местата за продажба на периодични издания или да изпратите имейл на: office@ndbg.net или dostavki@ndbg.net

Писах им един път не получих отговор....сега пак им пуснах запитване.ще видим

# 110
Книжките не са лоши но честно аз лично за 6 лв очаквах повече не мисля че струват толкова, ако всичките броеве ги пуснат по 3 лв бих ги купувала.

# 111
  • София
Дамата от лафката до нас каза, че са получили съобщение, че третата книжка ще излезе на 28 сряда, а след 1 април ще има допечатка на първа и втора книжка на същите цени, т.е. Цар лъв - 0.50лв. и Снежанка и седемте джуджета - 2.95лв.
28 е четвъртък
🤔

# 112
Първата книжка купих случайно, не знаех за колекцията. Взех я от кварталното магазинче, но 1 майка ме заведе и ми каза, че ще има поредица от книжки.
Втората по трудно я намерих, но я купих.
За третата книжка ми казаха на 27ми,което е утре.

# 113
28 е четвъртък
🤔
Извинявам се грешката е моя 27 сряда

# 114
Момичета третата книжка е излязла.Blush

# 115
От 7:00 часа я търся. Едва сега я намерих в 4-та лафка. Носели им само по 5 броя. Едната даже ми каза, че от вчера още ги е продала. Друга ми каза, че и за себе си запазвали, защото и те са с деца. Аз ги разбирам, но защо им носят по толкова малко бройки?
Излизам сутринта от нощна смяна и щастлива, че няма да обикалям като предните пъти, защото нали е рано-рано и пак драми.

# 116
И аз купих третата книга преди малко от Лафката зад блока. Бяха останали само 2бр като аз взех единия.

# 117
  • София
Уредих се и аз, имам и трите вече.

# 118
И аз си купих без никой да ми запазва,но почти навсякъде бяха свършили (Русе).  В 8ч сутринта.

# 119
Аз пак ще излизам да я търся. В 8 ми казаха, че е свършила на една битка за вестници, пик в Лафка не са им били изкарали още. Мислех си, че като цената вече е 6 лв няма да има такова търсене, но като гледам, че по разни групи и сайтове ги пускат на безбожни цени...

Общи условия

Активация на акаунт