Потресена от Цибалаб Люлин 7

• 5 215
  • 8
  •   1
Отговори
  • София
Тази сутрин бях в Цибалаб в Люлин 7. Лабораторията е разположена в къщичка зад блокче насред окаяна инфраструктура и разнебитени черни пътища. Самата лаборатория е разположена на втория етаж, до който се стига по тясна вита стълба. В днешния съботен ден стълбата беше заета с чакащи на крака хора, както и  самата чакалня горе. В осем часа сутринта чакаха около 30 човека, а лаборантките си пиеха кафето и не бързаха да отварят. Те благоволиха да започнат работа в 8:15 часа, когато вече на опашката хората бяха готови да се избият относно това кой след кого е , кой е с предимство и прочие. Мен  - бременна в 9-ти месец - не искаха да ме пуснат! Охраната се намеси и се опита да въдвори ред, на лаборантките въобще не им пукаше - който е на ред, да влиза. Вътре работят две лаборантки - едната оформя докуменитте, докато другата почива, после втората боде, докато първата почива. Ако трябва да даваш урина, те изчакват, докато отидеш до тоалетната, след това те бодат и така нататък - всичко бавно и полека, без да се бърза! Така за един човек отиват около 10-15 минути.
В стаята има само един стол за сядане - този, на който вземат кръв. Докато ти оформят документитеи плащаш, трябва да стоиш на крака - зимно време, с палто, чанта, торба, шапка, ръкавици и прочие. Да не говорим, че хората са сутрин на гладно и ако са бременни и с ниско кръвно, докато стоят на крака, има серизона опасност да колабират. Помолих за стол, казаха ми, че няма и ако искам да си оставя чантата на кушетката!
Но най-потрисащото нещо в тази всеобща липса на каквато и да е организираност е тоалетната... Която очевидно не е мита от около месец! Със засъхнала мръсотия навсякъде, свършил сапун и липса на салфетки. И се очаква там хората да дават урина, която да бъде изследвана за бактерии!
Потресена съм от мръсотията, лошото отношение, липсата на каквато и да е организация и всеобщия непукизъм на персонала, който е там, за да взема една заплата, но не и да си върши работата съвестно!

# 1
Водила съм дъщеря ми там като бебе. Ред не съм искала, може и да ни е било дадено -не помня.
Аз самата съм се изследвала няколко пъти там-тя е една от малкото работещи лаборатории в събота. Но за мърсотия- не ми е направо впечатление. Тоалетна не съм ползвала.

# 2
Пуснете си жалба за нещата, които смятате за нередни.
За инфраструктурата - навсякъде около новото строителство е така, трябва време докато се изгради.

В района препоръчвам:
- Сана, зад Медива
- Цибалаб в ДКЦ "Света София" (на метростанция Люлин, от страната на Люлин център)
- Бодимед (от другата страна на метрото, до Технополис)

# 3
а също и в поликлиниката.

# 4
  • София
Има Цибалаб и на Орион, в някакъв медицински център е разположена.

# 5
  • София
Само тази лаборатория работи в събота. Няма смисъл от съвети как съм можела да отида другаде. Става въпрос за лошото качество на услугите, предлагано от прехвалената Цибалаб.

# 6
Има Цибалаб и в Люлин мед и работи в събота до 12. Съвсем близо е до тази която описвате. В една сграда с стоматологичен кабинет.

# 7
Само тази лаборатория работи в събота. Няма смисъл от съвети как съм можела да отида другаде. Става въпрос за лошото качество на услугите, предлагано от прехвалената Цибалаб.
Не на Цибалаб, а на една конкретна лаборатория. За да се променят нещата - жалба, няма друг начин.
Другите изброени не са за това къде сте можела да отидете, а просто насока, ако сега или в бъдеще имате нужда от лаборатория, в която няма такива проблеми, да ги имате предвид.

# 8
  • София
пуснете жалба
отдавна вече не ходя в Цибалаб
Сана работи и в събота, в болницата Здравето мисля до 14часа даже, условията са съвсем други

Общи условия

Активация на акаунт