ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 503

• 22 915
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
  • Варненска клюкарка
Паднал е почти с цял процент, но то тази седмица всички са надолу Peace

Тотал:
1. Однажды в Чукурова - 14.44%⬇
5. Наша история - 4.83%⬇
6. Двор - 4.67%⬇
12. Столкновение - 3.35%⬇
15. Единое сердце - 2.92%⬇
19. Элита - 2.17%⬇
30. Пусть дети не услышат - 1.72%⬇ (финал)

Марги аз още като гледах 2 фрагмента доста се посмях. Не знам защо ги разцъках, по принцип нямам такъв навик, но на единия се смях с глас Crazy

# 706
 Маргиии ,  Тарзан без шаман  Joy smile3534 сега е във форма  , не минава за мечка и дивак от гората .
 Те са в шаш как ги завлече на сватбата , ами миналогодишния папарашки улов с позволението на Ча , тая година ще си развее коня  по - добре битти ашк  , ква съм лоша  Фема  Joy Joy  

Сашо къде зяпа  Mr. Green
 Няма къде да живеят  , мизеруват от де е  тази дреха и какво е това събитие ? Хазалинда е хубава  Heart Eyes
  Повърна до онази в краката  Joy хамиле е жената стават такива неща

Марги си харесам гифка

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 14:10 от femmi2

# 707
  • Пришълец
Щом и при другите има спад, добре си е и пак е вторият най-гледан сериал за деня Laughing

Ок, харесай си Феми, днес изпълнявам поръчки Laughing

Хазар

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 11:01 от Маргарита Н.

# 708
  • Варненска клюкарка
Филка се изльока в краката на скумрито hahaha Хазал облечена в черно и пак и личи че е станала двойна ooooh!

Ето и тук се вижда колко е бухнала в лице, само преди месец беше съвсем изпита, страх ме е да си представя докато върви сериала до края на май още колко ще качи. И това на фона на спорт и предполагам някакви ограничения. Ама бременност предполага окръгляне пък съчетана с диабет направо не ми се мисли ...

Нали ви казах защо няма да вземе кака, вижте тези телефони насочени към него и какво е трябвало да изтърпи там. Едно е на сватбата да вдигне ръка и да каже стига толкова на специално наетите фотографи снимащи събитието и гостите, ако те позволят, но тук не може да го направи, тук са феновете му, дошли да уважат премиерата Naughty

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 11:35 от Беллора

# 709
  • Пришълец
Някога при Хазал нещата в живота й са се случвали успоредно с тези на героинята й Нихал, сега пък почти едновременно с Филиз се омъжиха и бременеят Joy

Бурак гледам май е подстриган, никога не ми е изглеждал по-добре Joy

# 710
  • Варненска клюкарка
Да, най-после да му оправят тая вълна на главата му. Според мен трябва и да качи едни 7-8 кила че както Ети казаше в началото е плосък като тава.

Това не мога да го пропусна

К касту сериала #Столкновение, присоединился болгарский актёр Иво Араков
А по нашенски Иво Аръков

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 11:59 от Беллора

# 711
  • Пришълец
Иво и Киво в един сериал Crazy

11 111, еха  Crazy

# 712
  Иво Аръков снощи видях хабера но бяхме под пара заради премиерата .  Не са излязли още снимки , тия фенове за кво са там  ooooh!
Ча  ще е динамичен и различен  ще бъде 8 епизода .   По стар стил пак ще се окопае  , дано ни огрее на яхтата   преди да почне подготовката за проекта.

Постижение е Иво и Киво заедно , рускините са харесали нашенеца  чета  в нашия форум  . Как е попаднал там чрез кастинг ? Ще играе от руската мафия  не вярвам ролята му да е за дълго .  Утрепаха  бащата на  Джемре , същия актьор игра началник  полиса в Ичарде и там го убиха .

https://www.youtube.com/watch?time_continue=52&v=2nmB_6upw28
тук се появява героят на Иво към края  . Не съм го гледала , знам че е бивше гадже на щерката на Христо Стоичков но отдавна се разделиха .   Красавец е Иво явно може да играе . Бг актььорите рядко ми допада някой .  Има нови сериали не ги гледам .

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 14:14 от femmi2

# 713
  • Варненска клюкарка
Вярно, каква оригинална цифра съм образувала 11 111  Crazy

Ча като не снима и се мъкне с коси и бради това му е един вид камуфлажа извън работата, ама питам се ако в сериал трябва да сдобие такъв космат вид, в реала какво, камуфлажът му ще стане гладко избръснат и подстриган ли tooth

Интересно се е получил колажа Ча с Ча Crazy

После ще го погледна въпросния Иво, но и аз си помислих че няма да е за дълго в Сплъсък-а.
Колкото пъти заседна да гледам нещо българско и виждам как 98% рецитират с един такъв дразнещ патос... ooooh! Останалите 2% имат някакви временни проблясъци... Преди няколко дни ми попадна български рейтинг в който бяха основно Бтв и тук там Нова тв. На първото място Гласът на България, след него въпреки повторното излъчване е Майка, а на предпоследното място към 30-то място е  серия от поредния сезон на Откраднат живот. На мен ми се гледаше докторски сериал, но във въпросния освен обстановката и дрехите на гърба им няма нищо докторско. Я има един медицински случай на серия я не. Лични драми колкото си щеш, ама поне да бяха измислени като хората а то тъпотия след тъпотия. Сам доктор на име Табаков си произнася името като Тъпаков Joy Липсва им дикция, все едно търкалят орехи в устите си. В четвъртък поглеждам Дяволското гърло, там като замисъл бива, но снощи по обясними причини го изпуснах. Най добрият български сериал който съм гледала си остава в миналото- Дом за нашите деца, бях дете като го пуснаха, но после през годините по канала няколко пъти го повтаряха....

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 13:49 от Беллора

# 714
 Ммм готин колаж от сръбските фенове  .

Цитат
Нали ви казах защо няма да вземе кака, вижте тези телефони насочени към него и какво е трябвало да изтърпи там. Едно е на сватбата да вдигне ръка и да каже стига толкова на специално наетите фотографи снимащи събитието и гостите, ако те позволят, но тук не може да го направи, тук са феновете му, дошли да уважат премиерата Naughty
Каза ни Бел и аз го казах абе имаме проблясъци  Joy    Сред фенове и папараци няма да я заведе . Не се е родила тази , която ще лудне по нея и да оглупее от любов . Тая мой да му  мрънка , има некви чуства  стига и да снима двора у къщата . Имайки предвид  Ча е като кутията на Пандора и това може да стане  . Shocked Негови колеги не им пречи се мъкнат с приятелките си .  Биге и Арас са били заедно на шоу на Джем Елмаз и са ги нащракали . Бе и Фе непрекъснато позират дори хамиле .
  Нашия не е от тези и донакъде е добре това .  Ако следващата  кадъната  ни ареса  сигурно ще искаме ги видим на събития .

Марги гифка не съм аресала засега но ще потърся  може да спретнеш Алп и Мелиса големи са сладурковци  Heart Eyes

новия епизод са мачкали чаршафитИ в хотела  продължение не намерих с тия глоби

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 14:32 от femmi2

# 715
  • Варненска клюкарка
Бурак и Фахрие никога не са били успешни актьори, тя колко успешни сериала има? Ами той? Те са медийни звезди, с показването си навън си вадят хляба. Тя беше много хубаво момиче но напоследък не ми е приятно да я гледам по снимки с нарисуваните и вежди и нацупени устни. Направиха си инстаграм профил и на нероденото дете, защото и от там ще вадят пари. Ще има да се показват още че и пушек се вдига, то това им е по-важно от актьорлъка.
Хората са различни, когато Арас се хвана с Биге преди почти 5 години /Марал започна по това време преди 5 години/ той не беше толкова популярен колкото е сега, преценил е че ще я показва и го прави. А Ча никога не е афиширал отношенията си. Когато го заподозряха за каката Джейда много разпалено отричаше. В Интервюто на Айшето каза че най голямата разлика между него и жена с която е имал връка била 13 г. Толкова им беше с каката Джейда, едва ли и друга е имал с точно 13 години разлика. Просто е прикрит и това което позволи да се разбере или види  може да не е нищо, но си е голяма крачка за него.
Не вярвам да ни ареса някоя кадъна до него, така че нека си е със сегашната, поне няма да ни се налага да свикваме с нова, а и тая не се навира да я снимат и да ни се показва, за мен все едно я няма, каквото с нея такова и без Peace

# 716
 Така е  Арас набра популярност покрай Ичардето и сега в Ямата .Трети сезон стягат . Там се трапат и убиват на поразия  #Crazy Едви влизат , други излизат и си менкат актьорите . Сета е влязъл Вели от Сблъсък , бившият мъж на Тубата .  Не знаех че е добър актьор  , които гледат го коментират .

Бел , друго си е маце дето ще му подхожда , не знам има ли такава в света  hahaha да има са заети .
 Пък кифли , мифли искат слава . Кака не се навира  , само ако той я заведе някъде  . Осведомява ни че са още заедно в сторито си . Нормално  за това са мрежите . 

Коментирахте Серкер според мен са още заедно . Личи се че се обичат   , може се скарали за нещо  така е в любовта . Керо отрича , ако крият какъв е смисъла ?

# 717
Здравейте. Simple Smile
Споко за Хазалчи, не е единствената бременна с диабет, всичко ще е ОК.
Айде, не се забавиха, нищо че не са били уж Laughing там.
https://www.gecce.com.tr/fotogaleri-hakan-muhafizin-gala-geccesinde-olay-cikti

# 718
  • Пришълец
Феми, те и другите актьори не бяха там с половинките си или поне на Хазар дядо й го нямаше, аз него бих разпознала и Дуда. Не се виждаха и звездните гости както бе при първата премиера, 33uu в този случай би било някак неуместно Ча да се изтъпани с кака...  Абе нали видяхме него, стига ми. Само да не беше косицата и каскета  Twisted Evil

И аз съм на мнението на Бел, каквото с Дуда такова и без нея. Патрона все някоя трябва да си има, но като присъствието й в живота му е почти незабележимо за нас няма от какво да се оплакваме. Laughing

Баджаначке, харесай си нещо де, да не оставам с неизпълнено обещание Laughing
Много сладка двойка са и според мен Алперен и Мелиса. Heart Eyes

Скрит текст:

# 719
  • Варненска клюкарка
Какъв е смисълът те си знаят, но съм сигурна че там нещата ще лъснат следващите месеци и ще се разбере че не са заедно Peace

Наде има много голяма разлика между гестационен диабет който се развива през бременността и е временно явление, което се коригира само с диета и движение, и такъв който е тип 1 и го има от години Peace  Дългогодишния диабет уврежда генетичен материал, заплашва здравето на майката и живота на бебето в корема и, абе сложно си е. Дано ако е вярно, всичко да е наред Praynig

Тя тази снимка е с такова качество, че сигурно е от телефонва на някой от присъстващите ooooh! пък и колко такива от различни ъгли видяхме. Тоя консул да си беше седял в консулството, заради него нищо не разбрахме от тази премиера а колко я чакахме, в Т бяха подкарали и обратното броене Crazy

Общи условия

Активация на акаунт