ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 503

• 22 934
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Радват ме стана ми толкова приятно си видиш любимеца ,макар и с тоя каскет . Косата му е пораснала ,наистина каскета е като дядка . Костюма горе -долу е добре .Енгин Йозтюрк и Ча много си отиват . Знаех си че ще  са добри .

Дуда я нямааа  кееееф бапраУ ще гаврътна едно ,па като се прибере при нея   бана не ... Ще свикнем .
Айча ми хареса ,нищо общо  с първият път ,стоеше като скована в тая балетна рокля и обувки неудобни . ХазаР с червено рокле ,режисьори ,екипи  всички са там . Феновете се кефят  ех ,Марги искам да съм там .
Айча има хубава женска фигура .

# 676
  • I Love You 3000
Айййй туй кепе ми боде очите Laughing Laughing Laughing Laughing Явно пуска коса Simple Smile

И пак не се сдържах да му загледам баджаците  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing  Чакам Бел да каже нещо, че аз нищо не разбирам  Thinking

Иначе е изчистил формата - Браво!

А Дуда освен за кръчми и запой, за премиери явно не става #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 677
Харесва ми Ча, Heart Eyes доволна съм. Party

# 678
  • Варненска клюкарка
Наде публикували сме по едно и също време, няма да я махам.
Ети краката са добре, не че много може да се види от тоя костюм, но според мен изглежда добре. И козината е понамалил. Пък каскета винаги ми е бодял очите но той си пада по такива...

# 679
Радват ме стана ми толкова приятно си видиш любимеца ,макар и с тоя каскет . Косата му е пораснала ,наистина каскета е като дядка . Костюма горе -долу е добре .Енгин Йозтюрк и Ча много си отиват . Знаех си че ще  са добри .

Дуда я нямааа  кееееф
бапраУ ще гаврътна едно ,па като се прибере при нея   бана не ... Ще свикнем .
Айча ми хареса ,нищо общо  с първият път ,стоеше като скована в тая балетна рокля и обувки неудобни . ХазаР с червено рокле ,режисьори ,екипи  всички са там . Феновете се кефят  ех ,Марги искам да съм там .
Айча има хубава женска фигура .

Не бързаааай, Joy не дърпай Дявола за опашката. Mr. Green
Айча е сладка, а Хазар с тази нейна голяма устааааа, Stop бъъъър.

# 680
  • Варненска клюкарка

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 22:22 от Беллора

# 681
# 682
  • Варненска клюкарка
Вече на няколко места срещам коментари че журналистите са напуснали събитието, бойкот някакъв, но какво, защо.... Това вероятно ще вдигне още по-голям шум. Ако е вярно утре ще пишат и за това или ще навървят някакви съчинения, скандал бла бла....
Гледам го Ча и направо не знам как го прави- само преди 2 месеца на сватбата беше като същинска мечка, после на онова видео с грозната грамадна риза. Ами че това са едни двадесетина кила разлика със сегашния му вид Shocked Поне Shocked

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 22:46 от Беллора

# 683
Няма  да дърпаме дявола . Не се показа досега  ,няма надписи с изненади ,намеци . Стои  си вкъщи и го чака се прибере ,или  е отишла на купона  да го чака ,ако има такъв след премиерата .
Ети ,Чачи е добре слаб ,строен  ,не е мечо Гризли  ,намалил е брадата . Суперменско тяло  йок ,не съм и очаквала Тор, Мор .
Ще си е като в първите два сезона .

# 684
  • Варненска клюкарка
Обаче на видеата в близък план ми изглежда изморен, или килата нагоре надолу са дали отражение на лицето му- има торбички под очите. Тази премиера ми се струва че няма нищо общо с първата или така ми изглежда заради по-слабото отразяване. Само екипа ли са, май нямат звездни гости. Афтърпарти  със сигурност ще има, но дали ще има кой да го отрази ooooh! Какво ли е станало че папараците са се изнесли ooooh! Това е много странно Thinking

В този профил директно от събитието, но май става въпрос за сторито
https://www.instagram.com/pulaskinovadarr/

Този път Айча е добре облечена Peace

# 685
Според мен когато му бе времето за галата на целия сериал всичко бе подобаващо, даже повече от обикновено, а за всеки следващ сезон не са нужни гали като за представянето на сериала.
И да са там журналята, и да не са, все ще напишат статии.
Ето инфо по въпроса.
http://teammy.ru/2019/04/11/10113/

# 686
Айча е добре този път  ,няма  спор .
Това напускане е странно от страна на журналята .
Бел и на мен също ми се стори Ча е изморен или просто е там ,защото трябва да бъде .  Може да е от промяната у физиката , как го прави този фокус ?  Shocked  Февруари е като Гризли , брадата лесно се оформя и маха . Евалла ,Машалла  като хамелеон е .
Марга и останалите ,които не познаха се спотайват Joy Няма гост  колеги  и приятели . Спечелихме баса за съкроеищетУ .

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 00:47 от femmi2

# 687
  • Варненска клюкарка
Айча е добре, но видът на Хазар ми евтинее. Червеното и отива но роклята не е за там. А още не мога да разбера какво е облякла Бурчин, сякаш роклята и е скроена от някой ковьор от чеиза на баба и ooooh!

Наде, видях кадри от седмия сезон на някакъв сериал мисля че ставаше въпрос за някой от хитовете на НВО и там дълги рокли, шифони, коприни, мъжете в смокинги... Много тържествено беше.
Не се съмнявам че ще напишат нещо, но въпросът е какво? Че не се знае за да се изнесат на какво или кого са вдигнали мерника. А пък щом така са игнорирали това дългоочаквано събитие може ли въобще да не напишат нищо  newsm09
В момента коментарите и снимките позатихнаха, вероятно тече прожекцията Peace

ПП Прочетох краткото разяснение за напускането на журналистите, значи утре ще размажат фестивала барабар с премиерата ooooh! Пристигнал американския консул със све антуража си и то не останало място в залата ooooh!

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 23:49 от Беллора

# 688
Не видяхте ли линка с инфото по въпроса, който публикувах?

# 689
  Вече съм  пред компютара  спокойно ще качвам и чета инфо .

тоя каскет   ooooh! ooooh! ooooh! наистина израза на лицето му е различен , умора ли  кво ли  Rolling Eyes
 Проекта си го харесва и си играе   не е зор като мъпета .

Направиха сравненията  Laughing
 Стайлинга на Бурчин не мога да го разбера  33uu

Видяхме Наде . Политиката се намешала , консула  на Америка бил там , това не се харесало и напуснали .
 Имало много мерки за сигурност . Те кво искат  в тоя шантав свят . Нетфликс е ам .компания консула е отишъл .

Общи условия

Активация на акаунт