ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 503

• 22 938
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • Варненска клюкарка
Според мен звезди най лесно се ловят в Зорлу, който иска да пишат за него, прави там един тур за овации и на другия ден със сигурност ще го разтягат по медиите, а по мрежите започват веднага hahaha

Ами рано е още, има час и половина, нали за 21:30 беше newsm78

Отивам набързо да сглобя една нова тема Peace

# 661

Ето и гифки от нощен Истанбул

фестивала на лалетата  Heart Eyes Heart Eyes

Зорлоту  стига да знаеш как да стигнеш до там   но съм чувала че е скъпо но сега лирата е спаднала .

всички чакат Мухафиз  - главната звезда да мине по килима   Party Party

# 662
  • Варненска клюкарка
Е, то не е задължително да пазарува човек. Доколкото знам се намира на азиатския бряг, абе стига да искаш намира се - Гугъл, мугъл е за това Crazy

Като няма друго, обувките на Хазар hahaha

# 663
 Гугъл , мугъл    това е Мегаполис и ще се изгубиш ако не познаваш града .  Като не съм ходила абсурд сама да тръгна . Мъжете  не обичат да ги лашкаме и караме  по сериали да  ходят , абе луди стават с нас  Joy.

Цитат
Кака влезе, когато убиха едното, младото полицайче, защото то разбра, че Мерт е къртица. Това беше поне към средата на филма т. е зимата.
Рори , хубаво примнаяш тези неща .  Влезе на мястото на убития полис , той разкри Мерт . Персонажа й не беше от значение  но за пълнеж . Гонеха кебапчията , а Сарп беше внедрен . Засяклиса се с кака  иги е аресал . Любопитно как е станала свалката , дали е такъв като у филмите си .  
 Сема го арестува  ,  имат  обща сцена.
Сега в Зорлу ,който е там ще види куп звезди  и ще се снима . Има и срамежливи ,но като гледам повечето им се мятат .

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 20:46 от femmi2

# 664
  • Варненска клюкарка
Ареста беше доста нататък в историята, както и да е, всеки си вярва в каквото си иска, аз вярвам че се познаваха преди сериала, тя доста беше нагазила при неговите хора, това не става за 2 дни.

В Истанбул така е уреден транспорт и картите из града на няколко езика, че за известни обекти човек може да се ориентира по-лесно отколкото в някой български град Peace

Ча ли е, няма отърваване от тази козина ooooh!

# 665
Вай бе, Хазал на изсветлената фотка е като прекипяло тесто, Mr. Green а Илка скелета е като бръмбър с налъми. ooooh! Stop
Я вижте кой Ви водя. Laughing
А, тя Ивчето го е довела заедно с мен, но няма да трия космясалия ни Алф. Mr. Green

Този сладур Heart Eyes Адал Индже, ще е чоджук Хаканчо в трети сезон.

# 666
Е ,ква е тая шапка и балтон Imp
Козината е намалил  .

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 23:07 от femmi2

# 667
  • Варненска клюкарка
Каскета от Кивовата премиера ooooh! Това ще видим тази вечер- балтон, каскет и козина.

# 668
  • Пришълец
Точно така...

# 669
  • Варненска клюкарка
Видяхте ли сам е и какви са тези раменца, ами това тъничко вратленце Thinking

# 670
Браво, във форма е, очаквах друго. Joy
Видео.
https://vk.com/public102959620?z=video-102959620_456241673%2Fdbe … l_wall_-102959620

# 671
Е ,не можа ли без каскетаста Imp Слаб тънка талия ,вратле .

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 23:09 от femmi2

# 672
  • Варненска клюкарка
С Енгин Йозтюрк

# 673
  • Пришълец

# 674
  • Варненска клюкарка
Дамите

Общи условия

Активация на акаунт