Бел, и други се опитват да разгадаят, изсветлили са снимката

Аз миналата година по това време я нарочих че е бременна, защото рязко напълня, а тя пълнее лошо в горната част на тялото, - гърди, рамене, корем... И тогава и сега ми изглежда като в трети месец, но този път ще е вярно, за разлрика от миналата година сега и в лице е подпухнала . Миналата година ръцете си все ги държеше на корема точно като бременна, подведе ме

Те си опрайли живота , ние му да мислим !

каста се подготвя 

Фемо поне ще четеш и ще разреждаш с 2-3 думи че да не става едно мнение с 1000 снимки. Дано да има снимки де, че както чакаме, може да ни изненадат с лошо

Тоя с дългата кичара загрозява фона .

Мисля че много ще избягва прубличните места в следващите месеци или поне докато не свърши НИ 
Грозно ми се видя Хазалинда като уж деликатно измъкна мишовата ръка от джоба му и го хвана за себе си, пък си личи че на Мишо и като характер и като възраст му е през ... многоточието за такива неща. 

Какво и пред кого е тръгнала да доказва, заедно са и се обичат, не е нужно постоянно да са хванати за ръце, никой не очаква от тях и да се гледат непрестанно в очите. Те нали си знаят какви са отношенията им, това стига.
За момента от нея пълно мълчание
За сватбата май се вълнуваше повече и е имало защо, сега ако не пуска, май няма за какво да се вълнува....
Препоръчани теми