ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 503

• 22 940
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • Пришълец
Лайка на Синем Услу е достатъчен, този път май имаме новина newsm53

Бел, и други се опитват да разгадаят, изсветлили са снимката Joy

# 646
  • Варненска клюкарка
То май и бузите стигат. Само преди месец каква беше изпита в лице на онази шантава фотосесия. И горе на шапката се вижда че лицето и е слабо Peace Аз миналата година по това време я нарочих че е бременна, защото рязко напълня, а тя пълнее лошо в горната част на тялото, - гърди, рамене, корем... И тогава и сега ми изглежда като в трети месец, но този път ще е вярно, за разлрика от миналата година сега и в лице е подпухнала . Миналата година ръцете си все ги държеше на корема точно като бременна, подведе ме hahaha
 Сега видях кадри от НИ ръцете и в джобовете на онзи торбест суичър и още повече го издуват отпред. Вероятно забремениха героинята и заради състоянието на Хазал. А и с тоя рейтинг почти 6% се отказаха от трети сезон, "Дъщеря ми" с по-ниски цифри към 4 и нещо и ЗП с подобни на НИ отиват на следващи сезони, а НИ не, защо ли Whistling
Преди първата премиера разбрахме за сватба, преди втората за бебе, за третата ще е родила, дай Боже всичко да е наред bishop

Ча и Ердо рамо до рамо tooth

# 647

Страхът му е пресконференции , горкото  тръпне и си вика  не щем бляскавост и прожектори , въпроси  но няма начин той е главната звезда.  Party
 Оная ако се покаже  мижам , тегла им сиктира и точка.  Naughty   Те си опрайли живота , ние му да мислим  !    
  Вълнуваме се  мрежите броят часовете и минутите . smile3539 smile3539 smile3539 smile3539
  9 : 30 ще са в Зорлу , сигурно ще съм от телефона   , ако се доберам до компа ще слагам инфо .

Марги  , как  ще са  досадни  , обичаме гифки да гледаме  Heart Eyes

Нградите не закъсняха   , не съм и фенка  ,като актриса за сефте я гледам  .   Добре се справи .
Цитат
Айча Айшин Туран получила награду от Стамбульского Университета как лучшая актриса (сериал Защитник). Также сериал был назван лучшим сериалом года. Лучшим актером стал Тимучин Эсен. Не сложно догадаться, что все названные актеры на церемонию вручения придут.

Етоооо  newsm44  каста  се подготвя
Енгин  Йозтюрк   е на снимката  Peace

Илка
Не ми аресаха  кривите обуща  на пресконференцията , зимният половер е в тон със сезона .

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 18:56 от femmi2

# 648
  • Пришълец
Преди първата премиера разбрахме за сватба, преди втората за бебе, за третата ще е родила, дай Боже всичко да е наред bishop
По някаква случайност точно така се получи Joy
Пък на Хазалкината сватба Ча представи Дуда пред обществото официално, като дойде време да ражда пак трябва нещо важно да се случи и там, за да се поддържа равновесието tooth

Фемо, като спомена Ча с пуловера се сетих за бащата на Дуда, тая гледка не мога да я забравя tooth

# 649
  Мааани  бабато се хили  ехидно , хитро като щерка си . Имат еднакви половери кво от това , дрехи на кило се продават . Това не ми аресва в Дуда освен физиономията    .

Като казахте Ердо , Елчин Сангу е поздравила новият кмет на Истанбул , който е он друга партия .
 Нападнаха  и  отговори че е гражданин на Турция  преди всичко . Актьорите не требва се мешат  но им писна и на тях .  Мехмет Гюнсюр също го е поздравил .

# 650
  • Пришълец
Забавно се беше получило, иначе голяма работа, че са с еднакви hahaha

Ах, този неостаряващ капитан Heart Eyes

# 651
  • Варненска клюкарка
Ами чакаме  Rolling Eyes smile3539 Фемо поне ще четеш и ще разреждаш с 2-3 думи че да не става едно мнение с 1000 снимки. Дано да има снимки де, че както чакаме, може да ни изненадат с лошо Rolling Eyes При нас днес вали и нета ми вкъщи пак прави номера, тая пуста разпределителна кутия не я преместиха, капе точно върху нея, дано не остана без нет точно когато стане интересно.

Марги викаш за раждането на бебето може да ходим и на годеж ли - за равновесие Joy Joy Joy
Ами трея който излезе на РД-то на Хазалинда, или беше фрагмент tooth

Ох с тоя пуловер и на мен ми стана смешно. Хитруша е Дуда, Ча може даже да не е знаел че и тъст му има такава дрешка. Ама и как се появи снимката. Сутринта Ча в репортажа в медиите казва че не искал да говори за личния си живот и 3 часа по-късно татенцето скипрен с пуловерчето и хитра усмивка, с чаша шампанско пред камината вдигната като за наздравица Joy

Айча се подготвя.

Дали пак ще има "изненада" Joy

# 652
 Капитана  smile3544 smile3544 Тоя с дългата кичара  загрозява фона .

Изненада йок , баджаначката ще загуби . Ако имаше щеше да намекне   кучетата ще разберат с коя си ляга   и къде ги влачи .   Стига и толкоз , трямва да е доволна чме я показа пред обществото . Още ми е трудно свикна , като знам , че прикрит . Щом се чувства хепи и е сигурен  се примеряваме .
 Не сме видели лабовен поглед  кО вида лошо ще ми стане  ooooh! hahaha

МаргарелО ,  до теб ли е дефибрилатора като видим Ча се тръшнИм  Joy
 Хазал  ме се чини , че няма да  иде .

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 19:14 от femmi2

# 653
  • Пришълец
Капитана е страхотен, нали Heart Eyes

Пък аз мисля, че и Хазалка ще иде, Киво също и всички останали, които са били на първата премиера + Дуда hahaha

Баджаначке, два месеца и малко повече мина, ти още не си свикнала с мисълта hahaha

# 654
  • Варненска клюкарка
И аз мисля че Хазал няма да отиде Peace Мисля че много ще избягва прубличните места в следващите месеци или поне докато не свърши НИ Peace
Фемо не се притеснявай, няма да дочакаме влюбени погледи. Не  знам що някои си мислят че като са  заедно трябва да са ръка за ръка или да се гледат  в очите нон стоп. Ми това не е сериал 33uu Грозно ми се видя Хазалинда като уж деликатно измъкна мишовата ръка от джоба му и го хвана за себе си, пък си личи че на Мишо и като характер и като възраст му е през ... многоточието за такива неща.

# 655
И аз като Марги мисля, че към присъствалите първия път ще видим Дуда, която вече е официално представена и не върви да я крие.
Обаче не ми се мисли в какъв тоалет ще се появи Хазалинда.

# 656
Марги , стари кучета сме , сравни едно време и това . Нормално порастна ,  мисли по друг начин .  Откровено каза не иска актриса , ревнува ги но ето  че не е така . Хитър е избра грозновата не ги ревнува  . Няма  главни роли в които се целува , с тия глоби  ...  
Страстната сцена изби рибата с Хакан и Лейла . Дуда добре го е приела , нали имаше такъв въпрос .
Адриана Лима още ли му е идеала за жена ?   Хазал нещо го беше бъзикнала  Joy
 От първата премиера видях гаджето на Арас да се стяга  не  ми хареса роклята  . Не е лоша  не и стои добре  Rolling Eyes Арас да идат  , те са като залепени не им пречи  , нашия ако фане накоя под ръка  бомбата е гръмнала  , нема се говори за проекта .
Бел , ако е хамиле ще избягва публичност , ако иде ще я разпитват . Не ми се чини с тая фигура  Rolling Eyes като по филмите забременя  . Февруари месец  гаранция не беше хамиле .

Изглед от Гинчо  търпение ...  Чаааа ще се появи

# 657
  • Пришълец
А така, Рори, вече сме 2:2 Joy

Бел, и аз така за Хазал, даже по-скоро ме подразни това, което направи ooooh! Какво и пред кого е тръгнала да доказва, заедно са и се обичат, не е нужно постоянно да са хванати за ръце, никой не очаква от тях и да се гледат непрестанно в очите. Те нали си знаят какви са отношенията им, това стига.

Феми, това е така, вече мисли и говори по друг начин Laughing
Стари кучета сме, я hahaha

# 658
  • Варненска клюкарка
Марги, още повече че към момента когато се случи, от сватбата беше минало малко повече от месец, всички я видяха че се омъжи за него, какви бяха тези демонстрациие и мен ме подразни, не обичам такива неща  Rolling Eyes Много се радвм че Ча не му дреме за съчиненията на жълтурите.

Рори за официалната част не вярвам да е там, но за купона, може би да, а може би не 33uu За момента от нея пълно мълчание Peace За сватбата май се вълнуваше повече и е имало защо, сега ако не пуска, май няма за какво да се вълнува....

Мали Шимшек Чачовият приятел който живее в САЩ също е пристигнал в Турция, вероятно за премиерата. на аркадаша.

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 19:55 от Беллора

# 659

Аталай вероятно ще присъства

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_972551&z=video-5819974 … _-58199741_972686
феновете пристигат, ако си бяхме кепили билети имаше с кои да идем щяхме да имаме спомени и впечатления .

Еми се върна от  Истамбул  и  направи снимки  никоя звездая не е видяла  ще пренеса снимките , тя ми разреши .

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 20:05 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт