Хепи е от много неща , здрав , прав , кариера , приятели , пътешествия .
Жените му се лепят , но любовта е сложно нещо .
Сега се сетих за датите едни и същи за старт и финал . Тогава ноември е напълно възможно да е влязла .

А Ча не стига първоначално не е никакъв актьор, ами и с такъв дублиращ шансовете му да се хареса на зрителя са били даже малки. Макар и неопитен нашия щеше да се справи много по-добре от него... я какъв е въздействащ нататък,
отрано да му се бяха доверили...
Пък в оригинал онзи не успява да компенсира по никакъв начин 
но сега ми попадна в Туитър, по-качествен няма как сега да открия

Аз и не знаех че в първите серии гласът не е неговия, много се изненадах като го чух с нов секси дълбок тембър, взех да се питам на какво се дължи промяната, ама и през ум не ми мина че са два различни гласа. Ча започна да възмъжава и си мислех че промяната в гласа е заради това
То излизаха и новини но обикновено ги разбирах с голямо закъснение та и с гласа разбрах причината 1-2 серии по-нататък 

Фемо дръж сЪ, едва ли ще помъкне кака, ще има пресконференция навярно и само ще му е до нея там.

Ако не се лъжа и с хеликоптера, после в леглото 56-та серия Фера се сети за този момент и показаха. Но най съм запомнила разправията им на паркинга когато и на двамата им беше обидно и плачеха, дървеничък беше там, но пък затова показаното беше от сърце, много искрен в този момент, толкова е могъл, но пък с неговия глас нещата изглеждаха съвсем различни в сравнение с кухия глас на дубльора.
Наистина осакати куп сцени, а Ча с цялата си неопитност и вълнение в гласа щеше да се справи далеч по-добре 
затова ни грабна.

и секунда не е излишна. Да, Фера нещо му се обяснява, а той дава по същество
Като се сетя за тези му думи и веднага ми изплува онова интервю как му миришело на мухъл докато слизал към мазата, очите му се напълнили със сълзи, нещо го хванало за гърлото... Какъв мухъл бе човек, много си бил във филма, та това е студиото а не истинска маза
Ама така е, не искаше и с актриса да бъде, сигурно в началото си е мислил че каквото се случва пред камера е реално... Вече е пораснал и е поразбрал това-онова. 

В Т пък всеки ден изравят снимки от различните му сериали, правени на актуалната дата....Като няма ново какво да правим?
Определено ми се вижда подута сякаш
Но това че не отрече новината излязла в един от по-сериозните вестници какъвто е Хюриет, както и лайка на Синем Услу май ми стигат...Забелязвам и че както е оформена растителността на Бурак, видимата част от лицето му е в същата форма като на Хазал, не знам дали е търсен ефект или е станало случайно. Препоръчани теми