ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 503

• 22 941
  • 735
  •   1
Отговори
# 630

Хепи   е от много неща , здрав , прав , кариера , приятели  , пътешествия .
 Жените  му се лепят  , но любовта  е сложно нещо .

Сега се сетих за датите едни и същи  за  старт и  финал .  Тогава ноември е напълно възможно да е влязла .

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 23:43 от femmi2

# 631
Кака влезе, когато убиха едното, младото полицайче, защото то разбра, че Мерт е къртица. Това беше поне към средата на филма т. е зимата. Ако и преди това е била в каста сигурно се е сливала с обстановката, защото свързах появяването й с попълване на екипа след загубата на единия му член.
В телефонните новини днес имаше такава за сем. Мишови. Завели дело срещу хазаина, защото жилището много миришело на мухъл и това я стресирало, защото искала да става майка.
Звучи като елемент от сценария на НИ, но същественото е че е споменато намерение за бременност, а не налична такава. Налазиха я жълтуркувците и сега ще я тормозят на тази тема.
Сама си е виновна като прави сватба с 500 човека. Ако беше завела Плъхчо в планината да се подпишат щяха да си знаят само те и роднините.

# 632
  • Пришълец
Рори, пак са позакъснели с новината Joy

# 633
  • Варненска клюкарка
Фемо какво значение има дали тогава се е снимал с нея, преценил е че още не му е толкова скъпа, ама след две години и отгоре вече е преценил че става за показване, сега нали се снима, както Рори казва заведе я и я показа пред 500 човека.

Странна ми е Сера в момента, за мен вече СерКер няма, Сера се демонстрира всеки ден насам натам подчертавайки че е сама, придружават я майка и и Айшето и. Керо лайква нея и майка и и се кълне че са заедно но не изглежда така. Чудя се защо крият за раздялата и кой е новият, защо не става за показване?

Тоя щях да го слагам днес и забравих. Рюзгяр Аксой, дублиращия гласът на Ча до 13-та серия или беше до 12-та.
Скрит текст:

# 634
  • Пришълец

Тоя щях да го слагам днес и забравих. Рюзгяр Аксой, дублиращия гласът на Ча до 13-та серия или беше до 12-та.
Скрит текст:

Значи тоя осакати хубавите сцени в първи сезон, конкретно за онази в двора на унито ме е яд  smile3515 А Ча не стига първоначално не е никакъв актьор, ами и с такъв дублиращ шансовете му да се хареса на зрителя са били даже малки. Макар и неопитен нашия щеше да се справи много по-добре от него... я какъв е въздействащ нататък, newsm53 отрано да му се бяха доверили...
А от БТВ-то с Иван Петков са право в десятката, звученето на неговия глас е сходно с този на Ча и всичко си е на място дори в началото, когато най се усеща несигурност и скованост Grinning Пък в оригинал онзи не успява да компенсира по никакъв начин ooooh!

По-размазан кадър не съм слагала досега, hahaha но сега ми попадна в Туитър, по-качествен няма как сега да открия

smile3544

# 635
  • Варненска клюкарка
Затова пък е толкова красив Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

После има няколко сцени които си е дублирал Ча, ама що не са направили това с целия период, и без това в началото съвсем рядко се появяваше. На първо чентене се сещам че в спомените му във втори сезон се появяваше сцената със списанието след като удари Корай, с Фера плачещи и всеки с ядовете си към другия... Страхотно прозвуча тази сцена вече с гласът на Ча Heart Eyes Аз и не знаех че в първите серии  гласът не е неговия, много се изненадах като го чух с нов секси дълбок тембър, взех да се питам на какво се дължи промяната, ама и през ум не ми мина че са два различни гласа. Ча започна да възмъжава и си мислех че промяната в гласа е заради това hahaha То излизаха и новини но обикновено ги разбирах с голямо закъснение та и с гласа разбрах причината 1-2 серии по-нататък Crazy

Нещо интересно но ме мързи да го превеждам. В общи линии АЯ и Мед Япъм ще снимат общи сериали. Предвид че снимаха общ филм и той излезе с приличен бокс офис и рекламират филмите си под обща шапка наречена Мад Ентъртеймънт, логичната крачка беше и да продуцират сериали. Само не разбрах като ще снимат в ЛА, за латино телевизия, пък с турски режисьори какви ще са актьорите Thinking

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_971642

# 636
  • Пришълец
Бел, пък аз помислих, че просто са сменили актьора hahaha

Сещам се най-вече за сцената в началото, когато Емко блъсна Фера, после в спомените му си е с гласа на Ча Heart Eyes

Хайде и тези, че с Фема са ни от любимото С мен ли си? Heart Eyes

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 23:57 от Маргарита Н.

# 637
  • Варненска клюкарка
Днес е денят newsm44 Фемо дръж сЪ, едва ли ще помъкне кака, ще има пресконференция навярно и само ще му е до нея там.

Бел, пък аз помислих, че просто са сменили актьора hahaha

Сещам се най-вече за сцената в началото, когато Емко блъсна Фера, после в спомените му си е с гласа на Ча Heart Eyes

Хайде и тези, че с Фема са ни от любимото С мен ли си? Heart Eyes

Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И аз много обичам този момент, особено малко по-нататък където Фера се е отдала на някаквви филосовски мисли, пък Емко я прекъсва с думите "какво му отговори" директно, твърдо, без заобикалки по мъжки, без сълзи, сополи и истерии.... Сценаристките понякога имаха страхотни проблясъци.

Марги разбирам те, аз дето го гледах всяка седмица се чудех какво става с тоя Ча и какви са тези метаморфози Laughing

Вярно самодублирал си и сцената с бутването Heart Eyes Ако не се лъжа и с хеликоптера, после в леглото 56-та серия Фера се сети за този момент и показаха. Но най съм запомнила разправията им на паркинга когато и на двамата им беше обидно и плачеха, дървеничък беше там, но пък затова показаното беше от сърце, много искрен в този момент, толкова е могъл, но пък с неговия глас нещата изглеждаха съвсем различни в сравнение с кухия глас на дубльора.

# 638
  • Пришълец
Да, дочакахме  newsm44 newsm44

И за дубльора: тоя на мен ми е по-малко въздействащ и от нашия Флинстоун по Диемата, къде го намериха се чудя ooooh! Наистина осакати куп сцени, а Ча с цялата си неопитност и вълнение в гласа щеше да се справи далеч по-добре Peace
И според мен беше скован, но си личеше, че го прави от сърце Heart Eyes затова ни грабна.

Бел, вече и аз сама се разбирам hahaha
Объркването при мен дойде оттам, че примерно 20 еп. по българската номерация не съответства на 20-ти в оригинал. И като взех да гледам каквото и където изровя, с превод и без превод, добре, че намерих един канал във Видеоклип бг със сериите и там в коментарите се намериха отговори на въпросите ми. Бях сигурна, че гласът му няма как да се промени, просто актьорът е друг по-голям на години и по-способен, а то ... Joy

В тоя момент С мен ли си Heart Eyes и секунда не е излишна. Да, Фера нещо му се обяснява, а той дава по същество Laughing Heart Eyes

# 639
  • Варненска клюкарка
Марги аз обичам да казвам че Ча в ролята на  Емко е най-искрен. Най-вече по причина че в началото не можеше да играе и почти преживяваше нещата. Сам е казвал че мислел за себе си като за Емир tooth Като се сетя за тези му думи и веднага ми изплува онова интервю как му миришело на мухъл докато слизал към мазата, очите му се напълнили със сълзи, нещо го хванало за гърлото... Какъв мухъл бе човек, много си бил във филма, та това е студиото а не истинска маза hahaha Ама така е, не искаше и с актриса да бъде, сигурно в началото си е мислил че каквото се случва пред камера е реално... Вече е пораснал и е поразбрал това-онова.

Според мен няма да започнат снимките вкрая на май както се писа, Бурчин казва през лятото, юни им е байрама, може би чак юли Shocked

# 640
 wavey

Вие сте на ФЕмирска вълна, но да Ви съобщя, че снощи бе премиерата на филма-Врата с нашата Вахиде.
Тази жена прави много добри и все различни роли.
В която и да е роля, не ми напомня за нейни предишни.

А дано довечера Ча се появи, че ни домъчня за него, а и да го видим как изглежда понастоящем.

# 641
  • Пришълец
Няма вести от Ча и ние пак се присетихме за нафталина. Laughing Да се надяваме, че тази вечер ще се покаже, много ми е любопитно как изглежда.

И докато сме в очакване на новото да сложа още от добре познатото старо tooth

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И прощавайте ако стана досадно  Laughing Hug

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 16:16 от Маргарита Н.

# 642
  • Варненска клюкарка
И при падругите напоследък е кой каквото го влече- почват от Емир после Аман, Баръш и Сарп и пак от начало hahaha В Т пък всеки ден изравят снимки от различните му сериали, правени на актуалната  дата....Като няма ново какво да правим?
Вахиде много е отслабнала. С Хазал са близки, но снощи нашата е била на РД на Джейда Дювенджи. Тя по принцип пуска доста снимки, но нищо не видях днес 33uu

Марги в тази сцена се отнесе и си прегриза един нокът, а Хазалинда направи същото в една от сцените докато бяха зад вратата, а от другата страна Джансу.
В този период стилът му беше толкова обикновен, но в същото време елегантен. Пуловерчета, жилетчици, някоя ризка... Много спретнат изглеждаше.
Ти пък, как ще е досадно, я каква красота си донесла Heart Eyes

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 16:32 от Беллора

# 643
  • Пришълец

# 644
  • Варненска клюкарка
Опитвам се да разгадая формите на Хазалинда но под якето дрехите са тъмни и не ми се получава много  ooooh! Определено ми се вижда подута сякаш Thinking Но това че не отрече новината излязла в един от по-сериозните вестници какъвто е Хюриет, както и лайка на Синем Услу май ми стигат...Забелязвам и че както е оформена растителността на Бурак, видимата част от лицето му е в същата форма като на Хазал, не знам дали е търсен ефект или е станало случайно.

Общи условия

Активация на акаунт