ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 503

• 22 943
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Варненска клюкарка
Помните ли като ви бях казала че мъжете дебелеят с бременните си половинки, психолозите даже и име са дали на мъжкото състояние в този период hahaha Толгато вече е задминал жена си по габарити. За Фахрието поредната клюка, то е видно че раждането ще е всеки момент, като знаем как се изчислява термин, едва ли им е докладвала за датите в живота си. Представям си що за простотии ще се леят и за Хазал ooooh!

# 616

Ча  като си задоволява нагона се пази . Шаманчета и  хамстери ще  ни дойде ту мач  повече .
И аз съм на години ,мойто отиде вече ...
Кариерата   ще съчетава актьорството  и майчинството .
Няма да я търсят  не мисля,  достатъчно  е известна и можеща актриса .

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 23:46 от femmi2

# 617
  • Пришълец
Баджаначке, да бе, на години си Laughing Прогони ги тези мисли.

При мъжете е друго, пет деца ако ще да имат няма те да ги раждат. На Ча кариерата му няма да пострада, когато и да се случи, а на Кака най-много да й каже, че не става за актриса, поне да си има занимание през свободното време като сменя памперси hahaha
Ама там скоро да не чакаме шаманче, нека се порадват на Гюнгюровото Joy

Хазал е можеща известна, но това не пречи да има няколко провалили се сериали зад гърба си. Конкуренцията е голяма...

ПП Аз Дуда не я знам каква актриса е, само се шегувам. Да си кажа... Laughing

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 18:28 от Маргарита Н.

# 618
https://twitter.com/LIZZZY_FANXD/status/1115828867065888773
  Марги ще резнеш ли това мънинкото , как гледа миличкото  Heart Eyes
 Марги  времето си лети .
Ча няма ги  ражда той но си е отговорност .  

Дуда съм я гледала в Ичардето , там ролята и безлична с малко реплики .  Не ми ареса   МП снимки съм  мяркала и един женски кеч . Дуда е бойна   нали е мъжкарана.   Истината ако не негово гадже никой немаше да я  знае .  Така ще е със всяка  новоизлюпена  .

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 19:01 от femmi2

# 619
  • Варненска клюкарка
При мъжете е друго, пет деца ако ще да имат няма те да ги раждат. На Ча кариерата му няма да пострада, когато и да се случи, а на Кака най-много да й каже, че не става за актриса, поне да си има занимание през свободното време като сменя памперси hahaha
Ама там скоро да не чакаме шаманче, нека се порадват на Гюнгюровото Joy

Joy Joy Joy

Марги тя кака сигурно няма да чака да и кажат, вярвам че след време и сама ще стигне до този извод hahaha И да, при мъжете е друго. Но не се плашете, нито сега нито в бъдеще там ще има шаманчета. Ча доста сценарии е изчел, а те са като едни книги за живота и не вярвам да допусне някакви случайности. Каквото и да има между тях, смятам че за него по-важно от кариерата му няма. Сегашната му е няколко идеи по-специална от други, така мисля защото и позволява да пуска снимки от къщата, двора, върховете на дърветата, домашните любимци... ехеее колко много неща и позволява hahaha Даже и на събитие пълно с хора и камери я заведе hahaha Стига и толкоз, скоро няма да я видим край него  Joy Joy Joy
По рано от 40-те не го виждам да прави семейство, пък да си кажа че даже не мога да си го представя в тази роля, не знам защо 33uu

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 19:45 от Беллора

# 620
 Мернах откъс от трепането на Сена  мъчително .  Турците  са царе на драмите,  това си е за глоба  .
 Критикуват за качествата   но новата не се знае ква ще е...
 Нали съм ви казвала   искам  Ча да остарява красиво като капитана и Джордж Кулни . На възраст създаде с- во и се родиха близнета .  Неговата не е актриса , известна адвокатка   не помня името.

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 23:50 от femmi2

# 621
  • Пришълец
Мен вчера много ме натъжи това, което гледах от Чукур, скоро не беше ми се случвало с турски сериал....

Феми, помислих, че искаш Пухчо от НИ Laughing
Скрит текст:

Ами и аз съм измежду тези, които смятат, че Ча й е уредил роля в Ичерде. Деликатно ни я представиха тогава, пък в живота му е от по-рано Joy

Бел, да я заведе сега на премиерата и по-щастлива от нея няма да има hahaha

# 622
  Това го редактирах щото не ми се дъфче пак  но като сме почнали ще го издъфчем   докато чЕкаме заветната дата  утре . Не мисля се познават от преди .  Как от по - рано в мъпета ме съмнява      от 2015 е възможно от Делибал .  Бара ли се сдушили , кой ги е запознал ?   Тоя съкрален въпрос  му го зададът аджеба .   Не всички въпроси му изпращат предварително  , достатъчно опит и увереност има за да знае как да  говори . Ако не иска ще замълчи и каже не говори за такива неща . Така направи преди да излети за Америка . Репортаж не видехме  Crossing Arms Такива от едно време както бяха  в първият му проект рядко има . Затова ги харесвам се вижда реакция . 

# 623
  • Варненска клюкарка
И според мен се познаваха отпреди и той и помогна за ролята. Кога иначе да лумне ашка, та те първите месеци въобще нямат общи сцени, тя имаше по 1-2 думи в едноминутни сцени hahaha  Даже като зрител още не бях я забелязала , когато тя е почивала с Ча и приятелите му в Сейнт Моритц, взех да се усещам когато през януари Лабумски я отрази в Инста и после тя стана постоянно присъствие в Лабумската им компания.
Според мен са се запознали може би 1-2 месеца преди влизането и в Ичерде Peace

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 19:26 от Беллора

# 624
  • Пришълец
Имам една любима снимка от лятото на 2016-та с Ча и фенки около него, цъфти направо, като го видях си помислих, че е влюбен Joy Дали пък наистина не е забърсал кака по онова време Joy

Аз пък заподозрях, че слуховете за Ча и Дуда са верни благодарение на едно изказване на Бенсу Mr. Green

# 625
 Дуда влезе зимата като полис . Все се засякли на площадката и нашия като я видял брей къв крокодил , тази ще я минем то пък му ареса , кака знае техники     Mr. Green  Мъжете си падат по това .
 Помня репортаж от заведение  по време на Ичардето  беше с черно палто и си въртя колана . Отговори за проекта нещо , че няма време за любов  . Излъгали или е бил с нея  Rolling Eyes  Полиса гонеха кебапчията , Сарп беше внедрен   .Кака е имала досег до него  за малко .

Бенсу го каза  .На галата на Ичардето  се едно не се познават на разстояния са . Обща снимка нямат  .    Тогава писаха за битти ашк.

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 20:33 от femmi2

# 626
  • Пришълец
Дуда влезе зимата като полис . Все се засякли на площадката и нашия като я видял брей къв крокодил, тази ще я минем то пък му ареса , кака знае техники     Mr. Green

Абе Фемо rotfImbo

А преди галата пропускаш мача, ама и при двете поведението им си беше нормално, не съм и очаквала да седят като залепени един за друг hahaha

# 627
  • Варненска клюкарка
Ох тая Бенсу, вярно, бях забравила че първо нея питаха и тя се оказа неподготвена, пожела им любовта им да продължала дълго hahaha Ами на мача какви белтъци си мятаха, пък ги бяха писали разделени, на галата също, и тъкмо си мислехме че край и излезе онова видео с колегите където и подвикваха че била съкровището на Ча hahaha Как да нямат общ кадър на галата, една Бенсу беше между тях, 2 кадъра имат така tooth Колегите и актьори  в сериала повечето бяха едни дребни, а сакото с което се беше наметнала и стигаше до коленете tooth
През ноември влезе Дуда в сериала Peace
Всички послъгват или говорят това което феновете искат да чуят Wink

# 628
  За ноември не съм сигурна  Thinking Кога почна първа серия ?
 За мача не съм забравила пъне се като пИтел  крачи като щраус  .
 На  мача  имаше кадър дето си помислехме че се мляскат щото Ча уцели вратата  , пък рижака го събори и му се радваше не Дуда .
 Общи снимки като на сватбата имам предвид  , нямаше   на галата  .
 Поглед йок може да ви е смешно  не ми сфащате мисълтЪ   не сме видели в него блясък  да гледа севгилито . Усмихнат , хепи , радваме се за него разбира се , но по това ще разгадаем  .  Като снима това , което обича му личи не като мъпета .  Naughty

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 20:26 от femmi2

# 629
  • Пришълец
Първи епизод на 19.09., а последен на 19.06. Играта ми с числата, оттам се сетих Феми Joy
Схващаме ти мисълта, ама и в момента ми е смешно, няма лошо ти така ги виждаш нещата...

Общи условия

Активация на акаунт