ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 503

• 22 947
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Цитат
Журналист издания Sabah Бюлент Джанкурт сообщил, что его друг видел как Хазал Кая брала тест на беременность в аптеке района Зекерьякей, в котором она живет вместе с мужем. Хазал признавалась, что очень хочет ребенка, поэтому журналист надеется, что тест окажется положительным
Журналист  събщил  негов приятел видял  Хазал в аптека да си купува тест за   бременност  .  Не личи в тялото .  Може отрицателен да се окаже ,    ако сткане майка дано детето да прилича на нея  , не щем миши физиономии  ooooh! Няма да  има проекти докато се роди , при желание  се съчетава  актьорството с майчинството  .
Ако отиде на премиерата утре  ще я разпитат  за  теста и ще снимат ли с Ча .
 Не ми се мисли за стайлинга  .

# 601
 wavey

Чачуни Laughing се обозначи в инста си с тази снимка, която публикувах вчера, а Хазалинда го лайкна, и аз, и аз. Laughing

# 602
 Чачун или там който му поддържа профилите  се е обозначил . Надписа на промо фотото   Настъпва нов ден.

# 603
  • Варненска клюкарка
Изводите са за нас, вчера Синем Услу е лайкнала, новината за бременността.....На мен май не ми трябва потвърждение от Хазал. Само се чудя как преди 3 седмици там в спортната зала беше съвсем плоска отпред, висеше с главата надолу и се разтягаше в разни пози 33uu

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 15:49 от Беллора

# 604
 Като по филмите  , затова не вярваме на драсканиците ,  купува тест  лайк от Санем Услу с близнаците  вероятно хабера е верен .  Гадене , повръщане , апетит  .  
От вирус  може ти е гадно и аз май съм лепнала , щото не ми е добре .  

Ако не забравя имам време ще погледна меда .

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 16:08 от femmi2

# 605
Хи, хи, не Ви се вярваше, Laughing но ето на.

# 606
Цитат
Бурчин Терзиоглу в небольшом интервью призналась, что с нетерпением ждет гала-премьеру сериала Защитник, а также выход второго сезона сериала на платформе Нетфликс. Также актриса заметила, что третий сезон они начнут снимать летом, тем самым косвенно подтвердив, что она будет в касте, а значит ее героиня Руя не погибне
Бурчин в репортаж е споделила с нетърпение очаква премиерата  .  Трети сезон ще се снима лятото и това значи че ще участва в новите сезони . Лятото супергероя ще е зает  едва ли ще има време за  почивка  го видим по баклава .

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 16:43 от femmi2

# 607
  • Варненска клюкарка
И може би затова героинята и е бременна, можеше да и го спестят, но може би има връзка със реалното и състояние. Това обяснява и бузите, и че както писах вчера с тоя суишърт ми се вижда направо квадратна. Преди първата премиера научихме за сватбата, преди втората за бебе...може би... 33uu
Само 3 седмици преди сватбата изглеждаше така Heart Eyes

# 608
  • Пришълец
Фемо, искам да ти кажа, че тоя път не позна Joy Премиерата е утре, а на хоризонта ни Тарзан, ни шаман. За него ясно, крие се от косачката, ама и тя се е покрила. Crossing Arms  Joy Аз от вас разбирам какво пуска, а от онзи ден май нищо...

Heart Eyes Heart Eyes

Уау, това вече е новина. Доста вероятно е да си имат мишле. То беше ясно, че предвид възрастта на Мишо ще задействат нещата, ако се позабавят ще е като дядо вместо татко. И ще прозвучи грозно, но не ми се мисли за кариерата на Хазал като актриса. Едвам се отлепи от образа на Фера и до нея беше приет  одобрително друг партньор след Ча. И сега като не се знае колко дълга пауза предстои.... Но да са живи и здрави и да се радва на бременността си Heart Eyes

# 609
  • Варненска клюкарка
Фемо, искам да ти кажа, че тоя път не позна Joy Премиерата е утре, а на хоризонта ни Тарзан, ни шаман. За него ясно, крие се от косачката, ама и тя се е покрила. Crossing Arms  Joy
Joy Joy Joy

А паузата ще е минимум 2 години Rolling Eyes После предполагам че ще премине към план Б. Омъжена актриса както и да е, случва се някои да си намерят сериали и хубави роли, но актриса с деца в главна роля... Май само за Бергюзар и Туба се сещам....

Марги днес точно това прочетох от една рускиня, ако още малко изчакат и Мишо ще е като млад дядо не като татко, но то където е сега там и след 2 години щеше да е - 43 или 45 каква е разликата?

# 610
  Не познах тоя път ,  утре ще бъде  там Гаранция  .  Генералният директор на фестивала каза че  разчита на Ча .
 Ако не иде значи още е в Америка или в родината  . 33uu
Тарзан и шаман ква рима измислих .
Тоя вид Дуда няма да засенчи красотата му  . Има и такива които си отиват визуално .
Може да ни изненада и да е играла косачката .
 Утре вечерта вероятно ще съм през тела и няма да мога да слагам нищо , може  да съм на компа  , ще  видим  Rolling Eyes

Бел да не се наложи да прави тема да я изпишем Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 21:47 от femmi2

# 611
  • Пришълец
За темата не знам, ние сме малко на принципа ахУ-ихУ, после тихУ Joy

Феми, и мен ме изкефи римата, затова я ползвам Joy

Ами ако не отиде на премиерата ще изпрати Дуда и пак ще има представител от тяхното с-во hahaha

Аа Бел, две години за Мишо не са малко, но поне човекът остарява малко по-красиво от този на Хазар Mr. Green

# 612
  • Варненска клюкарка
За темата не знам, ние сме малко на принципа ахУ-ихУ, после тихУ Joy

И обикновено се умълчаваме баш като излязат новините hahaha
Споко Фемо, и да я изпишем ще копирам тази, пък после ще я оправям....

Марги той мишо и тъй си е дърт две години повече хич няма да му се отразят, но за любимия на Хазар си права, там положението е страшно Shocked Но и не мисля че тя е тръгнала да го жени за себе си нищо че редовно ходят на гости на семейството и.

Фемо между другото и рускините наричат понякога Дуда шаман, само за Тарзан не са се сетили още, щото принципно за Ча са или с добро или с нищо hahaha Но езиците ни са близки и предполагам няма да чакаме много дълго и ще се сетят и там hahaha
Бурчин казва че ще снимат лятото, значи козината още дълго ще ни радва, освен ако след премиерата не се покрие чак до началото на снимките, хич няма да се изненадам ако стане така  hahaha

# 613
 Рускините  са забавни  , но като почнат да спорят за някой любимец става страшно . Дениз Даде и Дуня   писаха са от племето чероки    Joy
 Чачи е хубавец природно , но като се променя  за роли или се отпуска от мързел е като Тарзан .
 Джан  е като орангутан  , Дуда за щастие на Ети не го е докопала  .

Марги  не следиш инфото за Толга  ти кажа албанката  скоро ще роди . Имат обща фотосесия  ,  предаване участваха . Показност  е това .

Изчислиха термина на ФЕ май днес трябва да е  се едно те ще раждат .

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 21:50 от femmi2

# 614
  • Пришълец
И при Хазал скоро това ще почнат да разнищват, друго не остана Joy Като беше неомъжена, кога ще е сватбата. Ако е вярно, че е бременна, кога ще ражда hahaha Ама понеже е ясно, че няма да даде отговор на този въпрос, ще изчислят и ще знаят преди нея rotfImbo
Фемо, видиш ли, скоро виртуални лели ще ставаме. И да ти напомня, не бягай от отговорност Naughty hahaha В деветия месец по предавания, фотосесии, ама и Толгахан си е кифльок като нея сигурно. Да се надяваме, че тези, които го харесват не четат Laughing

Общи условия

Активация на акаунт