ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 503

• 22 949
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • Пришълец
И аз не помня всичко от ПЕ, Феми, но това мисля са обеците на Гюнеш, забравила ги е на яхтата или нещо такова...
Мани, за три години Емко не забрави Фера, но три месеца след смъртта й се хвана с друга, уж заради отмъщението. Дразнят ме такива еднотипни истории, девойките ги изкарват заслепени и малоумни направо ooooh!

Не остана, ще го видим нашия човек, има надежда, че ще е скоро hahaha

Някои са като тези на предната страница, извинявам се за което.

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 18:52 от Маргарита Н.

# 586
Той си е такъв  не обича показност .  За него е спокойно ,за нас суша .
 Хората се разделят и слагат снимки от пътешествия в мрежите .
 МаргарелО  подготвяш ли се за облога  ?

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 23:23 от femmi2

# 587
  • Пришълец
Ще гледам да съм на линия Фемо да си изпълня обещанието, че съм бая нередовна Joy

И да се разделят със сигурност ще разберем късно hahaha
Ако Ча се появи на 11-ти с Дуда, кое ли повече ще ни впечатли - визията му или това, че не е сам hahaha

# 588
  • Варненска клюкарка
Аз вече не знам какво да очаквам hahaha Толкова непредсказуем човек, хем ми е прекалено закоспириран, хем и не би ми харесвало да се шляе по Зорлу и да събира светкавиците на папараците, това е за онези влюбени в себе си, които и ден не могат без да се видят в медиите hahaha
Сетих се че има нещо вярно в българската статия от онзи линк и то е че всяка Чачова поява, всяка дума казана от него, всеки репортаж се превръща в сензация. А колкото по му напредват годините, толкова по-законспириран става, вече трябва да сме свикнали, да му мислят новите му фенки hahaha

# 589
  • Пришълец
Ами свикнали сме го, нас няма с какво да ни изненада, ако го видим 2 пъти месечно ще е много hahaha

Heart Eyes Heart Eyes

Емко ще го пусна в следващ пост, че и него не мога да подмина Joy

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 19:46 от Маргарита Н.

# 590
  • Варненска клюкарка
Ами свикнали сме го, нас няма с какво да ни изненада, ако го видим 2 пъти месечно ще е много hahaha

Heart Eyes Heart Eyes

Емко ще го пусна в следващ пост, че и него не мога да подмина Joy
Heart Eyes
Е, чак и два пъти в месеца, по скоро веднъж на два месеца, понякога и по-рядко hahaha

# 591
Свикнали сме ,стари кучета сме . Може само ни шашне с неговия вкус . Тия които сега го   откриват, като актьор  ще го Опозноват .    

Жълтурите като се отпише някой от инста и изтрие снимки  знак за раздяла . Нашия като нема  го разконспирират . Дуда иска да  сложи с двамата  как си гукат  или да се снимат на двора ,но Ча не дава .
 Аз да съм шЪ   намеквам  ,гледайте ,завиждайтИ    ще сложим фото кО ще да се сърди ,ще го омилостивим Joy  Берен я развеждат , а днес писали мъжът я предружил някъде си .  
Хазал   за пореден път  хамиле  ,което не е вярно .
Това е лична тема за една жена офф ,тия жълтури .

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 21:14 от femmi2

# 592
  • Пришълец
Стари кучета, баш  Joy

Бел, в повечето случаи да, веднъж на два месеца hahaha По изключение февруари ни показаха снимки от януари в Амстердам, видяхме го и на сватбата на Хазалинда, ей ги цели два пъти в рамките на един месец Joy Joy Joy

Имаше един Зизин анализ, сега се сетих Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 593
Стари кучета, баш  Joy

Бел, в повечето случаи да, веднъж на два месеца hahaha По изключение февруари ни показаха снимки от януари в Амстердам, видяхме го и на сватбата на Хазалинда, ей ги цели два пъти в рамките на един месец Joy Joy Joy

Стари кучета сме , рекорд напрайхме , ама все някога ще се откажем .
 Кога се е появявал почти винаги  познавам   Mr. Green сега ми прави напук  се е покрил в бункера  , за риба е отишъл  .

Прекрасни гифки ,  Емо - Ча е тъжен поглед . Пред очите ни израстна  Heart Eyes
 Сетих се за Зиза как го беше изразира за ключовете у колата newsm78    Joy

# 594
  • Варненска клюкарка
Стари кучета, баш  Joy

Ох, на Зиза анализа, как стиснал ключа и му идвало да си го забие у фонтанелата или направо да се метне у Босфора hahaha

# 595
  • Пришълец
А, така ли беше, аз пък съм го запомнила по друг начин, чудил се дали да не си забие ключа в окото, че да не става свидетел на подобни гледки като тази с каптана и Фера Joy

Нови

# 596
  • Варненска клюкарка
Марги, вярно че и за окото съм чела, ама някои от анализите се повтярят, т.е. има по 2 анализа за някои моменти, а може и в нейн коментар да съм го чела, но за фонтанелата помня със сигурност, много се смях Joy Joy Joy
На сета ли е Хазал, едното е караваната, пък другото къде ли 33uu

# 597
  • Пришълец
Сетови трябва да са, не знам newsm78 Ама китеника на втората снимка страОтен Joy

Вярно, че има по два анализа на някои моменти. Ще ги погледна някой път, че съм ги забравила, особено заради любимия ми hahaha

# 598
Хазал на снимката с къдравия ми изглежда много странно, Confused напълняла ли е в лице, с храна ли е в уста.....?

# 599
  • Варненска клюкарка
Да, напълняла е, но тя си изглеждаше така още преди месец с онази ужасна дълга рокля на седмицата на модата където се беше прищипала с някакъв широк колан.  Там много подпухнала ми се видя в лице Thinking Днес мярнах кадри с онзи торбест поларен анорак и направо ми се видя квадратна Rolling Eyes Странно, все се снима в спортната зала но нещо не може да си влезе във формата от началото на НИ Rolling Eyes През октомври беше доста отслабнала помня я с раирания костюм в Анталия и с онзи червения, изглеждаше много добре, но сега пак е яла повече отколкото трябва ooooh! Но след сватбата е така, сигурно с Мишо само се местят от маса на маса- гости-мости, такива работи....

Общи условия

Активация на акаунт