ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 503

• 22 932
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
 Не е гръмко като първата но  са я отразили .  Ако Чачовица беше там   са напълнили страниците . Затлавията ЧУ заваде севгилито на премиерата , лобов ли е това ?  Ставам за драскач  Mr. Green
 От нея по щасливЪ  нема  .

Марги нямаше зведзни гости и да имаше пак немаше да я вземе . На първата  кака беше заета но двамата решиха или Ча  е преценил   така е по - добре .  Не се родила тая дето ще отлупее толкоз , неродената мома  за нас няма угодия . Важното да е хепи  да ни радва от екрана .  Wink

Харесах си  това но ще издиря нещо с  фемир или Хакан

Heart Eyes Heart Eyes
ако беше нашя да  е метнал Мелиска на пода  да я добпе до стената  Crazy Алперен може но Сем ги дебне . Тя беше кандидатка за Протектора но се размина . Щяха си отиват с Ча  Rolling Eyes

# 721
  • Пришълец
Абе и без Чачовица мина премиерата, едва ли на някой от присъстващите му е липсвала hahaha

# 722
 Марги засега това , ако си аресам друго ще кажа
https://twitter.com/anahigo1106/status/1116413120522670081
 извъртя поглед едно очо гледа  присъстващите  , другото търси нещо  Joy

Цитат
Абе и без Чачовица мина премиерата, едва ли на някой от присъстващите му е липсвала
На никой не му е липсвала  нито на нас , нито на ашкъма  . Като се прибере ще я уважи кО  иска повече.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 15:54 от femmi2

# 723
  • Варненска клюкарка
Лицето на Хазал на първата премиера, каква разлика със сега.
https://twitter.com/hazcag_forever/status/1070470944991444992

Аз очаквах че днес снимки и новини ще има навсякъде но ето че нищо няма, това което видяхме снощи, с това си останахме. Фемо ако имаше там и други половинки тогава можеше и нашия да си я заведе, така както беше, никак не вървеше да се изтъпани и тя там. Каквото и да е, и да е там и да не е нали знаем че е с нея, онзи ден ни показа декоративни греди на къщата, тях не бяхме ги виждали, скоро може и някой диван да пусне hahaha
Дали ще успее Ча да се опази такъв слаб за снимките?
И как пък една снимка не пуснаха от афтърпалтито, милост нямат значи ooooh!

# 724
  • Пришълец
Феми, Joy

# 725
  • Варненска клюкарка
Марги кой е тоя с нащи хора? Само дето май с хазал снимката е стара newsm78

Гинчо как цъка на телефона Laughing
Според мен тази премиера не беше в някоя от големите зали на Зорлу Thinking

На Бурчин линията на рокличката е хубава- горе закрита надолу открита, но десенчето на бабешко ковьорче не ми харесва. Иначе самата Бурчин е хубавка Heart Eyes

# 726
  • Пришълец
Да, с Хазал е стара, от бебешкото парти на Синем Услу. Бел, не пишеше кой е  Laughing
Ето ги пак, че горе погрешка ги изтрих

# 727
Смешно се получило , кво зяпа натам се не стреснал кака е влетяла без той да знае  hahaha
Гинчо се вижда  , той как не пусна нещичко  ooooh! Илка била ли е там  , никва се не види

тука избиха рибата пу , мамини душички  Heart Eyes Heart Eyes
как се втали за нула време къв беше февруари , Евалла  , Браво като хамелеон е   Crazy   беше слаб , нищо че навличаше парцаляци , като си намали козината му се откри лицето но ми се видя изморен.

наляла в бузките като яде нормално , ако е хамиле се прияждат неща. Така е тамъм    за мен .  

Оцапа роклята на скумрито  Joy  детето кво стана при Сашо  ли е ?

ква физиономия  hahaha hahaha подстригал се е така е тамъм  , не си падам по неоформени коси .

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 15:49 от femmi2

# 728
  • Варненска клюкарка
Ох, смешно ми стана, преди време този колаж го бях домъкнала от ВК, а днес го видях в една група и пишеше че бил "Творчество болгарских фанов" Laughing Ние мъкнем от тях, те от нас Joy

Тя и да се храни нормално, бременните почти винаги подпухват, от хормоните е, но определено има чувствителна разлика с последните и снимки и тези преди 2-4 месеца.

# 729
 Нета е свободно пространство , всеки си гепи нещо като му хареса . Който не иска да не ги слага в мрежите .

Цитат
Ооо,хорошенький🔥
Брутальный мужчина
Ой болгары все такие красавцы,кстати типичная внешность
ой ,нельзя на такого секси красавца долго смотреть,инфаркт можно заработать
О, Ивоо, ты ли это???!!!
Рускините се точат на Иво  красавец  ще получат удар . Някой му викат Иван

# 730
  • Пришълец
Добросъседски отношения  newsm53

Героят на Иво в Сблъсък доколкото разбрах се казва Иван.

Този пък е навсякъде hahaha

# 731
  • Варненска клюкарка
Не е лош, ама като се усмихне ми дострашня нещо. Чудя се свършиха ли се турските актьори че опряха до наЩи но в същото време пък се радвам че се е уредил човекът.

# 732
  • Пришълец

# 733
  • Варненска клюкарка
Отзи на снимката с наЩи бил журналист Peace

# 734
 Навсякъде е този  журналист от сериозните

колажите не закъсняха  newsm47   харесват ги , не спират да творят .

актуално шапо няма да стане новата тема  нищо  за следващата  Wink

Общи условия

Активация на акаунт