👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 2

• 34 648
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Cherie, може да смята, че хигиената е предразсъдък.  Confused

# 691
  • Gotham City
Е толкова да ми е противен тоя Пецата, като заподскача пред камерата...
От както е в червения отбор все назад вървят, а уж шефчето го сложи да докаже, че не е в него проблема, ама...

# 692
  • Испания
Cherie, може да смята, че хигиената е предразсъдък.  Confused

Като я гледам, точно на тази мисъл ме навежда. Не знам защо, ама ми изглежда много нечистоплътна.

# 693
  • София
Да, нали? И на мен. Даже го написах, но реших да не съм прекалено груба тази вечер и го изтрих.  Blush

# 694
И на мен така.

Между другото, когато Пецата подхвърля репликите и ръкомаха, явно се вижда, че на ръката е намазана с нещо, май риванол. Май здраво се е залепил за нещо горещо.

Голяма драма, ама верно са кокошки! Една през друга реват, говорят и си крещят.

# 695
  • Испания
И друго си мисля. Гледам в рекламите какви мутанти има в "Женени от пръв поглед" /не го следя/, тези в ХК изглеждат направо като нобелови лауреати.

# 696
ХААААААААААААААААААААААААААААА, ЧЕРЕНИЯ ДЕМОН Е НОМИНИРАН, И ТАЗИ ВЕЧЕР ВЪРТЯ МРЪСНИШКИ НОМЕРА....ЛОШОТО Е, ЧЕ УТРЕ ЗЛОБАТА ЩЕ Я КРЕПИ! А попиляната Чилева ще е хаотична и дори злоба няма да я крепи! Утре дуелът ще е як....! smile3508

# 697
  • 221B Baker Street
Защо, за Бога, Петко върши най-малко работа, но никога не е номиниран?!?

# 698
Защо, за Бога, Петко върши най-малко работа, но никога не е номиниран?!?

Защото им вдига рейтинга..Той ще остане до финал.

# 699
  • Sunshine state
Чак до финал не вярвам да го държат, но ще го гледаме известно време. Същото важи и за Лариса. Тази ми прави голям смях с простотията си. Била готвачка в Италия, айде бе! Може би е мила чиниите някъде, ама готвачка, хмммм🤣
И аз се кефя, че Ралица е номинирана! Ще стискам палци на Чилева в дуела!

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 02:29 от Pupitka

# 700
Знам,че няма как да стане,но си мечтая Ангелов да ги изгони и двете,еднакво неприятни и накадърни са

# 701
Била готвачка в Италия, айде бе! Може би е мила чиниите някъде, ама готвачка, хмммм🤣
Готвачка,  тамън, така се става то готвачка в Италия.....недоумявам как въобще са я взели във формата.....явно и в автобиографията е написала същата лъжа! Точно си прилича на миячка....!

# 702
  • Испания

Иска ми се да не си тръгне нито една от двете.

# 703
Много предвидимо стана това предаване.Винаги, който спечели отборната битка, след това го гонят на резервацията.

# 704
  • Пловдив
Тази седмица да си отива Ралица, другата - Лариса.

Общи условия

Активация на акаунт