👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 2

• 34 614
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Направо се напрягам като дойде време за резервацията.Все едно на мен Шеф Ангелов крещи и мята тигани.Отстрани не изглежда така,ама толкова ли е трудно да се научиш да правиш ризото и дресинг?Явно да,още повече да покриеш критерият на Шеф.
   Лариса и Шеф Лари?!Моооля?!?!Сигурно прави перфектните чушки с боб,ама не това се    иска във формата.
  Пецата и мен ме дразни.По това,което дават излиза,че само се пречка и напряга.
  Все ми е тая коя от двете престилки ще си тръгне,нито една не ми е окей.

# 706
  • Испания
В "На кафе" вече се чудят каква нова простотия да измислят.

# 707
  • София
Аз мисля, че ще си тръгне Ралица днес.

# 708
Аз мисля, че ще си тръгне Ралица днес.
За жалост няма да е тя.....дрязгите ѝ с Чилева ще ни ги оставят да ги гледаме още дълго, за да се подклажда драмата......ама се чудя коя ли от жените ще изгонят като те не останаха,....та си мисля, че тази вечер ще е мъж, оня мухльо светльо, дето вчера едва се движеше из кухнята!

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 10:19 от mimi.7299

# 709
Двама кандидати са в мъжкия отбор за гонене - Цветелин и Светозар. Но и Лариса да е, няма да се разсърдя.

# 710
  • Gotham City
На мен Ралица ми е в пъти по-симпатична от Чилева. Ей онова биче от ден едно не спря да се прави на началник на останалите, а реално...до момента не сме видяли да е по-добра от тях... Rolling Eyes

# 711
  • Sunshine state
За съжаление от жените не виждам някоя, която да блести с нещо. Има такива, които почти не се дънят, но някоя да се е откроила с умения - не. При мъжете е друга история и смятам, че битката на финал ще е м/у Тихомиров и Никола като естествено съм за Никито. Останалите са за пълнеж.

# 712
За съжаление от жените не виждам някоя, която да блести с нещо. Има такива, които почти не се дънят, но някоя да се е откроила с умения - не. При мъжете е друга история и смятам, че битката на финал ще е м/у Тихомиров и Никола като естествено съм за Никито. Останалите са за пълнеж.

Така е. Мъжете тази година са доста добри. Тихомиров е доста дразнещ като човек, но като готвач определено е доста добър и ще бъде на финал с Никола ( моят фаворит). Иначе се надявам да изгонят Лариса, защото е страшно некомпетентна и дори и да може да готви българска кухня там все пак не са селска кръчма. Тя дори и за рейтинга не може да допринесе, защото грам нищо забавно не намирам в нея само дразни със селското си държание (без да обиждам хората от село, които могат да бъдат повече “граждани” от гражданите).

# 713
Явно на голям процент фаворит ни е Никола

# 714
Явно на голям процент фаворит ни е Никола

Ами като е такъв сладур 😄

# 715
Като готвач, най-добър според мен е Тихомир, но като характер е много неприятен. Никола, колкото и да е симпатичен, не може да се мери с него по умения. И аз предполагам, че на финала ще са двамата.

# 716
  • София
Защо, за Бога, Петко върши най-малко работа, но никога не е номиниран?!?
Освен това снощи Виктор ме втрещи с изказването си, че Петко винаги подкрепял, защитавал и надъхвал жените.  Crazy И кога това?! Докато им вика кокошки, докато саботира отбора или докато минава през целия си речников запас, за да опише в най-грозни и подробни краски колко калпава чиния са издали? Шефът май гледа някакви записи, различни от тези, които пускат на нас.  Thinking

# 717
  • Gotham City
Като готвач, най-добър според мен е Тихомир, но като характер е много неприятен. Никола, колкото и да е симпатичен, не може да се мери с него по умения. И аз предполагам, че на финала ще са двамата.

Никак не съм съгласна, оставям настрана това, че е симпатичен, но уменията му, според мен, са на доста по-добро ниво от на онзи злобар.

Освен това снощи Виктор ме втрещи с изказването си, че Петко винаги подкрепял, защитавал и надъхвал жените.  Crazy И кога това?! Докато им вика кокошки, докато саботира отбора или докато минава през целия си речников запас, за да опише в най-грозни и подробни краски колко калпава чиния са издали? Шефът май гледа някакви записи, различни от тези, които пускат на нас.  Thinking

Мен това толериране започва много да ме дразни..... Rolling Eyes

# 718
Освен това снощи Виктор ме втрещи с изказването си, че Петко винаги подкрепял, защитавал и надъхвал жените.  Crazy И кога това?! Докато им вика кокошки, докато саботира отбора или докато минава през целия си речников запас, за да опише в най-грозни и подробни краски колко калпава чиния са издали? Шефът май гледа някакви записи, различни от тези, които пускат на нас.  Thinking

Е трябва все нещо да се измисли по-положително, за да не трябва да бъде номиниран..все още е полезен за предаването.

# 719
Шефът май гледа някакви записи, различни от тези, които пускат на нас.  Thinking
По-скоро ние виждаме много малка част от това, което се случва.

Общи условия

Активация на акаунт