👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 2

• 34 613
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Да, на всички вече ни е пределно ясно, че го е взел под крилото си по една или друга причина, но чак пък такива глупости не ми се слушат. Неприятно ми е да се обижда интелигентността на публиката толкова левашки.

System Error, така е, но в това малко, което виждаме, не е имало и миг, в който да са показали Петко в такава светлина. Той всъщност от началото на състезанието играе винаги срещу отбора си - преди срещу мъжете, сега срещу жените. Даже на последните им се наложи да му обясняват, че не се прави така.

# 721
Пецата е добряк, не се надува със самочувствие и понякога е прав да кресне на жените, като кошер са.....иначе, че е смотан, смотан е.... Joy Много сладък ми стана откакто каза, че хареса Варта, бухтичке моя сладка и вика! Simple Smile
От Тихомиров и Никола харесвам повече как готви Тихомиров, той е виртуоз!

# 722
  • София
Тихомиров/ не го понасям/  си е завършен готвач, Никола е сладурче, ама само това не стига.
Никола обаче има потенциал, дано се развие....

# 723
Тази седмица поизпуснах интригата само ви чета.
Петко си е простоват артист, така се мазни на Ангелов и той му се връзва.

# 724
За съжаление и аз мисля че градината Тихомиров в директен двубой може и да победи Никенцето ни.
Надявам се Никола да се стегне и да избухне, защото съм убедена че има и умения и знания, но е доста по притеснителен.

# 725
Тихомиров има умения, опит и увереност, които го правят може би най-добрият участник тази година. Никола също е много добър и искам да спечели, но му трябва повече самочувствие, за да може да победи Тихомиров.

# 726
Тихомиров има повече спортна злоба, нахъсан е здраво, а самочувствието му е огромно. В директен двубой е склонен да рискува и да играе мръсно. Никола е доста праволинеен, към момента не съм го видяла да действа подмолно, а в такива игри, подобни принципни хора не са полезни за себе си.
Между Ралица и Чилева не знам коя ме дразни повече. Чилева ми е доста антипатична, ама и Ралката грам не ми е симпатична. Та, не знам. Ако излезне някоя от тях, залагам да е Ралица. Шефът  харесва Чилева, незнайно защо,  и ако изгони някоя от двете, ще е Ралица. 

# 727
  • София
А може би и тази седмица няма да изгони никого, нали Василена си тръгна по здравословни причини. Иначе ще трябва да закриват сезона по-рано от предвиденото.

# 728
Може, те двама от участниците си тръгнаха непредвидено. Може "да  не е готов още да се раздели с никоя от двете"😆.

# 729
  • Gotham City
Трима дори, момичето, което се оказа бременно, сладкото Веси и Хани

# 730
  • Другата България
Съгласна съм с мненията ви за Петко. И аз се чудя защо е това толериране от шефа като го гледаме, че нищо не прави, само се мотае и откакто е при жените, рЕЗко тръгнаха назад. Защо Татяна само веднъж беше лидер, не може ли редовно да ги строява и да им казва какво-що? Щото иначе издишат, вижда се.
На дуела съм за Ралица, но смятам, че нито едната от двете няма да си тръгне. Ако ще си ходи някой, ще е трети или никой, по-скоро трети човек, не мога да прогнозирам кой. И на мен ми се иска и двете да останат още, защото според мен имат потенциал.
Тихомиров готви, факт. Ама много нелицеприятен индивид, всеки един от останалите предпочитам пред него. Това огромно его, самочувствие, пренебрежително отношение към останалите, постоянното командорене много ми идват в повече.

# 731
Петко и Лариса са събирателен образ на кака Гичка, неуспешен разбира се, но друго обяснение не мога да намеря. И двамата много ги толерира.

# 732
Петко и Лариса са събирателен образ на кака Гичка, неуспешен разбира се, но друго обяснение не мога да намеря. И двамата много ги толерира.

Точно това е. За съжаление няма как да повторят Гичето. От тази гледна точка Петко прави повече сейр.

# 733
Трима дори, момичето, което се оказа бременно, сладкото Веси и Хани

Кое е това момиче?

# 734
  • София
Невена

Общи условия

Активация на акаунт