OКТОМВРИйски мами 2019 - Tема 2

• 29 075
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Аз ходих да се записвам на ЖК. Лекарката ми се направи на интересна, че искала да ходя само при нея, а аз държа да си ходя на частно, та нямаше преглед. Сега трябва да търся някой друг, аман!
Аз не мисля, че е нужно да знае къде ходиш.
Пък и аз не бих се занимавала с някой, който поставя такива условия...

# 376
Здравейте момичета! 
На всички желая Лека и усмихната седмица!

Всички ли се следите при двама доктори?
Само заради 2ро мнение ли го правите ?
Знам, че звучи глупаво, ама аз ще си ходя само при един ,та се чудя дали не се прецаквам😂.

# 377
Една приятелка от Пловдив ми похвали Селена и лекарите там. Така разказваше, че чак съжалих, че не съм от Пловдив.
Аз имам тежест ниско долу. Не постоянно. Надявам се всичко да е наред.
Утре съм на ФМ и БХС и уж бях спокойна, а пак почнах да се филмирам... Моля стискайте ми палци! 🙏
Гаденето малко намаля, но не много.

# 378
Една приятелка от Пловдив ми похвали Селена и лекарите там. Така разказваше, че чак съжалих, че не съм от Пловдив.
Аз имам тежест ниско долу. Не постоянно. Надявам се всичко да е наред.
Утре съм на ФМ и БХС и уж бях спокойна, а пак почнах да се филмирам... Моля стискайте ми палци! 🙏
Гаденето малко намаля, но не много.
Всичко ще е наред! Имаш стиснати палци от мен!  За жалост и аз се филмирам преди преглед, така че разбирам 100%.успех! 🍀🍀🍀

# 379
  • Пловдив
Аз не държа на две мнения, просто лекарят, на когото държа, не работи по ЗК (иначе работи в "Селена").
И все пак смятам, че имам право на колкото мнения преценя за нужно, а не някой да ми поставя условия под предтекст, че носел отговорност. Тя, ако си води документацията както трябва, отговорността си е моя, не може да ме принуди да направя каквото и да е. И като вземе някой да ми философства какви били днешните бременни и т.н. Аз също съм с медицинско образование, марак и да не работя клинична специалност, и не приемам някой да ми държи такъв тон. Не че на челото ми пише каква съм, ама пък и лекарят не знае какъв е човекът срещу него, нали, дали е от "лудите" бременни...
Само си изгубих следобеда за тъпотии.

# 380
Аз съм 9 г.с. и гаденето си продължава и имам и гаден вкус в устата. Никакъв апетит нямам, като видя определвни храни и ми се повръща. Хапва ми се кисело- лимони, кис мл и до там ..,Моля някоя майка в по-напреднала седмица да каже, че й е преминало гаденето да се успокоя.
Иначе на предния преглед установихме, че сме с 5 дни назад. Но аз подозирам късната ову и май сме си по план. Излиза ми 30.10 термин.
Имате ли вече коремче?

Здравей аз съм 13 с. +2 д и вече е много по-добре с гаденето. Преди не беше само гаденето при мен, но и си повръщах и не задържах много храна. Славих 2кг.,но дега много рядко се случва да повърна, но аз имам проблем със стомаха и затова. В периода дето беше най-зле ходех на работа и много се притеснявах. При мен помагаха бонбоните Скитълс със зелената опаковка. Те са кисели и само това ме спасяваше😁, но има надежда ще се нормализира. Аз все още нямам апетит и не ми се дояжда нищо и де уморявам много дори само докато се облека😂 Коремче май нямам много, но аз си намирам разлика и къде се е променил😇

# 381
Аз съм от Пловдив, но за съжаление живея в чужбина. Ако трябваше да избирам, винаге бих избрала Селена, дори няма значение кой Доктор ще ме следи. Преди седмица бях в Бг, и бях в Селена на прегред, макар и за веднъж. Разбира се, всеки има мнение. Иначе аз си имам коремче вече, и си ми личи особенно качване на кг. От 45кг на 51-2 си е разлика и всеки който ме види веднага се досеща.

# 382
Здавейте, днес бях на преглед минах 4 DE и давах кръв за изследвания . искам да попитам тези които са минали дали са давали и урина за изследвания до сега  🙄

# 383
Здравейте , днес или утре влизам в 12 семица (забравих точно кой ден беше) от седмица някъде вече нямам  гадене , киселини ( с изключение на вчера когато за пореден път изядох 500 гр. ягоди на един дъх и ми стана зле , но продължавам да ги ям...) няма умора вече, нямам замайване .
Аз вече имам малко коремче и когато съм с блуза по тялото много ясно си личи коремчето .Много съм слаба (50кг, а съм висока 1.70см.) може би за това така рано ми пролича , но и съм си качила доста кг вече.

За сега се седя при един доктор .

И аз уре съм на ФМ и БХС , много се вълнувам , но и аз като вас имам притеснения, надявам се и вярвам , че всичко ще мине нормално и при мен и при вас  Simple Smile

# 384
Здравейте, В края на месеца излизам от 3 месец около 11-12 седмица съм... Има ли някоя мама която скоро мисли да започва с болничните? Аз работя на 3 смени и с много хора и психически вече съм натоварена също така дългото стоене на крак ме преболява коремчето.

# 385
Здравейте, В края на месеца излизам от 3 месец около 11-12 седмица съм... Има ли някоя мама която скоро мисли да започва с болничните? Аз работя на 3 смени и с много хора и психически вече съм натоварена също така дългото стоене на крак ме преболява коремчето.
Здравей, аз съм вече болничен и лежа вкъщи, по предписание на лекаря.

# 386
И аз съм болничен, докато ходех на работа корема постоянно ме болеше,  въпреки че пиеш но-шпа. Сега е много по-добре😊

# 387
Здравейте момичета! 
На всички желая Лека и усмихната седмица!

Всички ли се следите при двама доктори?
Само заради 2ро мнение ли го правите ?
Знам, че звучи глупаво, ама аз ще си ходя само при един ,та се чудя дали не се прецаквам😂.

И аз това се чудя 😁
Аз си ходя само при моята АГ и не смятам да ходя другаде... То иначе се пада почти всяка седмица да съм на преглед.
Тъй като за съжаление тя не изражда, 8ми-9ти месец ще отида на консултация при лекаря, който съм решила да изроди бебчето (живот и здраве, разбира се).
Така че спокойно, не си единствена 😁

# 388
Предната бременност съм виждала моя АГ само за изследванията и на раждането. Акушерката му ми следеше бременността. (Майчин дом, Варна)

Тази бременност и лекар дори няма да имам. Надявам се и да не се налага да стигам до такъв въобще. В Англия акушерки следят бременните и израждат. Само, ако има проблем, се вика лекар.

# 389
Предната бременност съм виждала моя АГ само за изследванията и на раждането. Акушерката му ми следеше бременността. (Майчин дом, Варна)

При кой лекар беше.
И аз бях там предната, както и сега, д-р си ме преглежда всеки месец, преди него минавам и през сестрата.

Общи условия

Активация на акаунт