OКТОМВРИйски мами 2019 - Tема 2

• 29 044
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Аз пиех Pregnacare, но не ми понасят. Много ми се повдига от тях и пия само фолиевата засега.
Ще говоря с лекарката ми на следващия преглед. Чувала съм, че Биозин мама е добър вариант. Но като цяло Pregnacare са едни от най-добрите витамини.

# 451
Здравейте момичета! Аз съм в 12+5 г.с. Вчера бях на БХС във Велико Търново и ще чакам резултата след седмица. А час за ФМ съм си записала за понеделник в София при д-р Игнатов. Някой има ли мнение за него? И изобщо някой ходил ли е на първата ФМ. Моите приятелки ме съветват да ида след 20 седмица, тъй като тогава видимостта била по-добра.

# 452
аз пия Огестан и фолиева и аспирин протект

# 453
аз пия Огестан и фолиева и аспирин протект
В огестана има нужната дневна доза фолиева, защо пиеш и допълнително фолиева? 🤔

# 454
Ами така ми казаха. А какво общо огестана с щитовидната, прочетох нещо такова малко по-напред в темата

# 455
В Огестана има йод и гинеколожката не беше сигурна дали мога да го пия, тъй като имам завишен тсх и пия еутирокс.

# 456
Здравейте момичета,
Моята АГ ме записа за фетална морфология, но сега като гледам датата ще съм в края на 10г.с. (може би + 6 дни), не е ли твърде рано, не трябва ли поне да вляза в 11г.с. + 1 , 2 дни....?!

# 457
Здравейте момичета,
Моята АГ ме записа за фетална морфология, но сега като гледам датата ще съм в края на 10г.с. (може би + 6 дни), не е ли твърде рано, не трябва ли поне да вляза в 11г.с. + 1 , 2 дни....?!

Не съм много сигурна, но и на ме ми се струва рано. На мен ми се пада да отида в 12 с. + 2 дни

# 458
  • Пловдив
Рано е.

# 459
Аз знам, че се прави между 10+6 до 13+6 включително.

# 460
Еми аз реално ще съм 10 +6 , ама можеше  да изчака още 2-3 дни за по-сигурно...не знам защо това бързане.....
АГ ми запази часа - при др.Борис Стоилов (Пловдив) и получих email за датата и часа и моля ви се пише, ако откажа часа до 72ч. дължа 50лв., ако го откажа до 24ч. дължа 100лв., много нелепо ми звучи това...хотел ли резервирам, какво ли....?!

# 461
Много интересно как ще те накарат да ги платиш, ако не се появиш повече Grinning
Странно ми звучи и на мен! Grinning

# 462
Kalina, 10 с и 6 дни всъщност е краят на 11та седмица,не се притеснявай Simple Smile
(10 с и 1 ден например е началото на 11та,така ги броят) Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 19:55 от Fireee

# 463
Много интересно как ще те накарат да ги платиш, ако не се появиш повече Grinning
Странно ми звучи и на мен! Grinning
Ей това е най- интересният въпрос от всичко. Най- вероятно ще я вардят да отиде пак и ще и седи като задължение.

# 464
Здравейте, момичета 🙂 Аз най-после успях да се свържа с лекаря, който много исках да ме следи и в неделя съм на преглед, стискайте палци 🙂

Иначе вече доста ми писна, последните две седмици съм била в офиса за половин ден, работя само от вкъщи, защото сутрин едва ставам, нон стоп ми се гади и ми е супер отпаднало.

Слави, чувала съм за кашлица и чай от босилек, ако искаш пробвай. Но не се тревожи, има немалко антибиотици, които се изписват при бременност - ако се наложи, ще ти изпишат и ще се оправиш бързо 🙂 Една позната беше на няколко антибиотика в болница и чак после разбра, че е била бременна 🤣 И съответно лекарствата изобщо не бяха съобразени, да не говорим, че тя беше преди 12 г.с. И пак всичко си беше наред 🙂

Спокойна вечер на всички 🙂

Общи условия

Активация на акаунт