OКТОМВРИйски мами 2019 - Tема 2

• 29 044
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Kalina, 10 с и 6 дни всъщност е краят на 11та седмица,не се притеснявай Simple Smile
(10 с и 1 ден например е началото на 11та,така ги броят) Simple Smile

Оле, вярно....колко съм глупава.... аз си мисля, че това е 6-тият ден на 10-та седмица, а то са 10 пълни седмици + 6 дни от 11-тата .....
Много благодаря за пояснението Blush

# 466
  • Пловдив
Доколкото знам срокът е 11 седмица и 1 ден до 13 седмица и 6 дни.
Не започва от 10 седмици + еди колко си дни, макар че това се брои за 11-та седмица.

# 467
Ще взема утре да им звънна да ги питам, че като гледам отида - не отида.... видят нещо - не видят ще имам да им давам 100лв...
П.п. А може и да искат да отида капаро да им оставя хахаха

# 468
Добро утро,момичета! 😊🌺 Аз се чувствам прекрасно от 1 седмица-никакво гадене,апетитът ми се пооправи,гърдите не ме болят така зверски ,супер енергична съм. Зачовърка ме отвътре дали всичко е наред и си записах час за преглед в близката клиника(тъй като следващия ми е след 12 дни чак) ей така да си ги видя дребосъците,че всичко е наред. В 10 с и 1 ден съм. Има ли други,при които така изведнъж са спряли всички гадни симптоми?  Изобщо не се оплаквам,супер ми е - просто мъничко ме притеснява липсата на симптоми.😊

# 469
здравейте момичета,
аз съм 12гс +4 дни и тази седмица се записах за ЖК, минах и на фм и бхс. На мен също ми казаха, че за фм е най-добре след 12гс.
Firee, моето гадене, болки в гърдите и тн също минаха изведнъж някъде в 9та седмица и аз се бях притеснила в началото, но всичко е наред.
Аз за момента пия само мета фолиева киселина, до 9та седмица пиех обикновена, но след като прочетох, че някои жени не я усвояват реших да не рискувам. Имам и Pregnacare, но да си призная четох доста противоречиви коментари за тези витамини и чакам да ми излязат резултатите от кръвните за да преценя дали мога да ги пия.

# 470
Joddy,може да попиташ лекаря си за Femibion 1 - аз си ги пия отдавна,не съм попадала на лошо мнение за тях. От 4ти месец нататък се приема Femibion 2. Аз пия също и Biozin Mama за имунитет.

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 09:56 от Fireee

# 471
Fireee, и аз съм като теб. Рязко всички симптоми спряха. Чувствам се много добре и се надявам на прегледа всичко да е наред. Като чувам как всеки изпитва дискомфорт и ми е леко странно, че при мен няма вече симптоми, но мисля, че по-добре така.

# 472
Някой боли ли го корема горе високо?
Рязка болка която преминава после.

# 473
Ще взема утре да им звънна да ги питам, че като гледам отида - не отида.... видят нещо - не видят ще имам да им давам 100лв...
П.п. А може и да искат да отида капаро да им оставя хахаха

Според мен наистина попитай, защото с мен се случи нещо много неприятно на втората фетална с дъщеря ми. Бях се записала примерно точно първия ден на 19та седмица (вече не си спомням, но беше първата възможна дата), а тя самата вървеше по-дребно бебе - или може да е била късна овулация, не знам. Лекарката не взе предвид това, че реално тя не отговаря на тази седмица и ми наговори ужасни неща. Реално тя не виждаше това, което би трябвало да вижда, защото беше твърде рано. Затова те съветвам наистина да си преместиш часа, така изследването ще бъде най-информативно и за теб. 🙂

# 474
Ох, звънях им, обаче тя някаква сестра вероятно беше на телефона и и обясних, че няма да съм 11г.с. +   и ми каза, че щом докторката така е прецинила и ме е записала значи нямало проблем, може да се развивало по-бързо бебето и за това (чак пък да се развива по-бързо)....
Аз съм с много късна овулация ...на 30тия ден от цикъла и спрямо овулацията съм 10г.с.+3дни днес, но ако го изчислявам спрямо последен цикъл трябва да съм 12г.с., но лекарката ми е съвсем наясно с това и на снимката си ми е записала 10г.с., не вярвам да се е подвела......
Дано не ме стресират, ако нещо не се вижда....и без друго не съм първа младост и от там ще ми завишат рисковете....

# 475
Някой боли ли го корема горе високо?
Рязка болка която преминава после.

Да, в началото ме болеше, остра силна болка беше. За това ми предписаха но-шпа 3 пъти по 1.

# 476
Ох, звънях им, обаче тя някаква сестра вероятно беше на телефона и и обясних, че няма да съм 11г.с. +   и ми каза, че щом докторката така е прецинила и ме е записала значи нямало проблем, може да се развивало по-бързо бебето и за това (чак пък да се развива по-бързо)....
Аз съм с много късна овулация ...на 30тия ден от цикъла и спрямо овулацията съм 10г.с.+3дни днес, но ако го изчислявам спрямо последен цикъл трябва да съм 12г.с., но лекарката ми е съвсем наясно с това и на снимката си ми е записала 10г.с., не вярвам да се е подвела......
Дано не ме стресират, ако нещо не се вижда....и без друго не съм първа младост и от там ще ми завишат рисковете....

Стискам палци всичко да е наред 🙂 Просто си имай едно наум ако случайно нещо ти кажат, но наистина щом лекарят е преценил - всичко ще е ок 🙂 Аз сама си бях записала часа и сама си бях виновна 🤣

# 477
Благодаря, ще пиша как е минало,
Доста съм наплашена, защото доста мои приятелки са били стресирани с фалшиво лоши резултати ( а в крайна сметка всичко е наред), но след редица допълнителни не евтини изследвания и безсънни нощи ...дано попадна на съвестен лекар.....

# 478
Калина, защо не поиска да ти преместят часа с една седмица? Ако се окаже, че е рано и не видят това, което трябва са се види, ще ти е неспокойно. Парите даже не са от значение, но все пак си плащаш и е добре това да стане, когато и както ти искаш. Не мога да кажа дали 10 г.с + 6 дни е рано, но виждам, че те притеснява. Звънкай смело и си смени часа Simple Smile

# 479
Здравейте момичета. Вчера пусках кръв и урина. Оказава се, че имам белтък в урината.,немога да кажа стойности че изследванията не са в мен. Казали са на приятеля ми, че не е страшно и да пия повече вода. Наистина аз имам проблем с водата, хич не я обичам и много ми е гадно от нея и наистина пия малко. От сутринта се наливам, но съм на преглед чак на 4 април. Дали наистина може да е от малкото вода? На някой друг да се е случвало? Аз съм си малко паника и хич не ми е спокойно цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт